Legendarny koszmar.

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Żylak, 2 marca 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Żylak

Żylak Forumowy żółtodziób

Witam.
    Znalazłem info o wycofaniu z koła fortuny Legendarnego koszmaru. W związku z brakiem do całego rzędu chmur właśnie tego itemu proszę o odpowiedź o możliwość jego uzyskania.
    Z góry dziękuję za wszelkie informacje i ewentualną pomoc w uzupełnieniu kolekcji ;)

2. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Jak znam życie, za jakiś czas pojawi się jedyna i niepowtarzalna możliwość zakupu brakujących itemów z tej serii za realną kasę.
    Tanio nie będzie.
    Takie itemy nie są dopuszczane do G&T - a szkoda, mam tego parę sztuk i się w pasku marnują, z radością bym się podzieliła.

Lunari78, Żylak oraz ***kacper*** lubią to.
  3. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Żylak, na chwilę obecną można uzyskać item tylko z koła fortuny, innych informacji w temacie nie posiadamy.
    Pomagającemu dziękuję, czy Autorowi można jakoś pomóc?

4. Żylak

Żylak Forumowy żółtodziób

Na chwilę obecną Legendarnego koszmaru już nie ma w kole fortuny i podobno tam nie wróci. :(
    Pewnie pozostanie czekać na możliwość zakupu za farmerki bądź floreny, ewentualnie "ktoś" się zlituje i udostępni możliwość wymiany handlowej :/
    Dzięki za odpowiedź i pozdrawiam. Temat na tę chwilę można zamknąć.

Że tanio nie będzie się domyślam :(
    Co do wymiany bądź sprezentowania, to w razie "W" jestem bardzo chętny i z góry dziękuję :D

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj"przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Atena.

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Również dziękuję, pozdrawiam i skoro można to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.