Opinie Legenda wikingów

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 5 listopada 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. talarek1961

talarek1961 Półbóstwo forum

ja jeszcze walczę powoli:)-1 do pnącza został a z potencjalnych wszelakich to u mnie-jak u Ciebie-same żółtości i zero nowościxD
    ale bawię się dalej,kto wie co przyniesie jutro?;)
    Gratuluję tym co szczęśliwie trafili to o czym marzyli:) a pozostałym jak ja -pomarzyć dobra rzecz-zatem marzymy nadalxD

2. BiałyTrabant

BiałyTrabant Fanatyk forum

Tak to wygląda teraz, zostało jeszcze trochę czasu na poprawienie wyniku jednak zauważyłem, że na tym etapie w nagrodach nie dostaję zagadkowych zgród, trafiają się drzewka, ale bardzo rzadko. Mimo to jeszcze trochę porzucam.

[​IMG] [​IMG]
    Życzę wszystkim celności i wytrwałości.
    Edycja: chyba się coś zmieniło, bo przed chwilą z 12 skrzynek dostałem potencjalne 2 x manta i 2 x mrowisko.

Ostatnie edytowanie: 9 listopada 2019
  3. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

asienka26 - Twój post usunęłam, ponieważ nie jest to wątek G&T.

U mnie mrowisko tylko jedno wpadło i jeden rambutan z sadzonek. Zadowolona jestem i sobie jeszcze pogram troszkę :)

4. Lameane

Lameane Zaawansowany

5. dworsky0

dworsky0 Aktywny autor

heh u mnie 0 szans na cokolwiek z topora i 120 imprezowych wykręciło 0 bonusa. Jak widać event nie dla mnie

6. jagoda1953

jagoda1953 Chodząca legenda forum

Witam

Ja pierwsze rzuty zrobione z 20-tu skrzynek 2 potencjalne mrówki i stoją na polu,zobaczę co w nich śpi dość późno,wiec jutro się pochwale ,jak będzie czym :) 4 rzuty do końca mi brakuje,tak że spokojnie a reszta to już samie wiecie.Życzę wszystkim fajnego wieczorka

7. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Pnącze mam:

A w skrzynkach nie było nawet potencjalnych mrówek.:(

8. DankaD76

DankaD76 Moguł forum

Pnącze zdobyte, toporkiem rzucam dalej i uwaga DOSTAŁAM MRÓWKI od Ingrid:inlove::DxD. Rany jaka jestem zadowolona.

9. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Gratuluję szczęścia :)
    Tylko na przyszłość unikaj używania wielkich liter (Caps Lock), ponieważ oznacza to krzyk, a krzyku na forum nie lubimy :)

mysza199710, DankaD76 oraz dantic3 lubią to.
  10. izabell2468

izabell2468 Półbóstwo forum

Witam wieczorową porą :)
    Powolutku do przodu, brakuje mi jeszcze 6 bulionów do pnącza - powinnam się wyrobić, jeszcze sporo czasu :cry: Celnych rzutów i gratulacje dla tych, którym trafiły się mrówki i powodzenia tym, którzy dopiero czekają na to, co im się wyklujexD:D

11. DankaD76

DankaD76 Moguł forum

Ja wiem, ja przepraszam, ale to był krzyk radościxD. Chyba wykończyłam Ingrit moimi nietrafionymi rzutami i dlatego mi dała tą zagrodę.

12. mysza199710

mysza199710 Koneser forum

już mam dość na 10 zagadek co mają dać mrówki żółte bociany itd od dziś wasze eventy z takimi nagrodami wy wiecie gdzie mam

13. nikolabln

nikolabln Chodząca legenda forum

30 gierek poza mna i koncze,roslinki mam na 4 gierki i to wystarczy mrowki mam a manty kiedys przywedruja nie mozna miec wszystkiego od razu.Powodzenia jeszcze walczacym.

14. Mcgregoro

Mcgregoro Książę forum

Bry.Tak mnie... te mrówki :) że chyba pojadę pendolino do cioci Pelasi po mrówki (Faraonki mogą być?)xD

15. AngelGina

AngelGina Generał forum

Ja się cieszę, że dają szansę w eventach właśnie poprzez zagadkowe drzewka, czy zagrody, bardzo lubię te tajemniczości, a co się wykluje, to już inna sprawa, wiadomo, że szkoda, jak się nie trafi nowości, ale z drugiej strony nic za te zagrody, czy drzewka nie płacimy, tylko wykonujemy event :), a jakaś szansa na trafienie nowości jest, gorzej jakby się kupiło za te 15 florenów zagrodę, wtedy to można być mega niezadowolonym ;)
    Co do moich wyników w tym evencie, to właśnie dobrnęłam do pnącza :), nawet zgarnęłam jakiś item za 21 grę, bo tyle ich wykonałam ;)
    W zagadkowych miałam farta, trafiłam te mrówki i jeszcze dostałam agamę i biom patyczaków, więc warto było robić... zresztą w miarę możliwości staram się wszystkie eventy wykonywać :)

16. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

No to zaczęłam rzucać... 14 toporów dało 4 potencjalne mrówki i 6 potencjalnych mant (plus 6 sadzonek). Po południu będę wiedziała, jakie rodzaje pomarańczy wzbogacą mój pasek :D

17. kaska860

kaska860 Wszystkowiedząca wyrocznia

Z 12 potencjalnych ani jedna mrówka -.- w sumie poza dwiema pomarańczowymi zagrodami żółwi wszystko było tak mało ciekawe, ż wylądowało w pasku i nie pamiętam nawet co to było, ale kręcę dalej, bo nadzieja umiera ostatnia :p

18. jagoda1953

jagoda1953 Chodząca legenda forum

Witam niedzielnie

Obiecałam i już piszę.Dwie potencjalne mrówki dały mi zagrodę osłów pomarańczową i żółwie pomarańczowe, tak że na mrówki muszę jeszcze zapracować.Teraz nie mam czasu na rzuty dalej, zobaczę co będzie wieczorem,ale mrówkami jak mi się trafią na pewno się pochwalę.Miłej niedzieli życzę

19. julkalulka111

julkalulka111 Książę forum

Event skończony, jak dotąd z tajemniczości nic ciekawego, mam jeszcze zamiar trochę porzucać, a "nóż-widelec" :)
    Pozdrawiam Wszystkich niedzielnie i świątecznie :):):)

robins71 i AngelGina lubią to.
  20. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Dzień dobry:)
    Mam 33 gry, kilka TS mi wpadło ale długo mrówki nie chciały się pojawić. W końcu postawiłam tajemniczości w ulubionym miejscu i są - moje pierwsze.:)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.