Opinie Legenda wikingów

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 5 listopada 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. nikolabln

nikolabln Chodząca legenda forum

z potencjalnych mrowek sa kucyki i pomaranczowe pawie i nadal pozostaje nadzieja

2. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

gryke trzeba bylo siac jesli ulepszona;):)
    ps.
    z ilu krecen taki bonus?

3. Cardamon

Cardamon Analityk forum

Witaj , Tak zrobiłem - samych wypadajek wyleciało ponad 25 tysięcy i 3000 drewnianych młotów :p. Poszło ponad 800 imprezówek. Pozdrawiam.

Ostatnie edytowanie: 6 listopada 2019
  4. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

Top One jak nic...;)xD

5. Cardamon

Cardamon Analityk forum

Witaj porannie . Miły jesteś ale potentaci z Południa z Zachodu są nieosiągalni. Może za rok jak dojdę do
    234 poziomu i uszlachetnię szarłat to będę myślał o zbliżeniu do czołówki. Na razie kuruję dłoń bo mam objawy
    zwężenia cieśni nadgarstka po miniruchach myszką :) i czytam posty bardziej doświadczonych farmerów
    żeby się podszkolić bo wiedzy nigdy dość.
    Pozdrawiam.

Ostatnie edytowanie: 7 listopada 2019
  6. kaska860

kaska860 Wszystkowiedząca wyrocznia

ło matko i córko :eek:
    Tego jeszcze nie widziałam. Nawet ciężko mi sobie wyobrazić ile tych bonusów musiało wypaść. Niemniej jednakowoż gratki :)

7. AngelGina

AngelGina Generał forum

:eek: Niesamowicie imponujący widok :eek:, a ja powolutku sunę, tak po jednym bulionie z jednego zbioru całego pola :D

8. MOD_Zgredek*

MOD_Zgredek* Chodząca legenda forum

Widzę, że jeszcze daleka droga przede mną i z 540 to nawet nie ma sensu zaczynać kręcenia :D
    Ale szacun. Tyle bonusów na raz widzę pierwszy raz :)

9. talarek1961

talarek1961 Półbóstwo forum

Gratuluję!
    Wynik niesamowity i ilość imprezówek również:)
    Ja sobie człapię powolutku do pnącza;)-póki co-7 gierek za mną i 2 potencjalne mrówki czekają w paseczku aż odpowiednie mrowisko zrobiąxDxDxD

10. magdusia668

magdusia668 Fanatyk forum

takiego wyniku to jeszcze nie widziałam :D gratulacje mistrzu :inlove:

11. Bilonge

Bilonge Wszystkowiedząca wyrocznia

Gratki :)
    Liczba robi wrażenie ale jeszcze większa była jak na polach była gryka :)

12. robins71

robins71 Stary wyjadacz

Wielkie gratulacje:)
    i to trzeba uwiecznić wzrokowo bo nie wiem kiedy znowu zobaczę takie cuda:D
    a u mnie 15 rzutów skończone, i potencjalne mrówki stały się pawiami:pmiłego dzionka :)

13. izabell2468

izabell2468 Półbóstwo forum

Coś przepięknego, wielkie gratki:D
    A ja powolutku, w swoim tempie człapię się do przodu. Koło tym razem niestety nie dopisało:(, bonusów żadnych nie mam, więc ciągnę na samym CMJ. Jak zwykle najpierw cierpliwie :cry:zbieram badyla i wypadajki, a toporkami będę rzucać w niedzielę lub poniedziałek. Powodzenia wszystkim życzę i gratuluję tym, którzy w przedbiegach event ukończyli;)xD

Z potencjalnych mrówek wyszły pomarańczowe wilki i strusie :( Jak dotąd jeszcze nikt się nie pochwalił tym, że mrówki z potencjalnych stały się rzeczywiste.

Ostatnie edytowanie: 7 listopada 2019
  14. MYSZKA2005

MYSZKA2005 Weteran forum

nawet wiecej niz laskawexD
    xDxDxDxDxD
    na taki
    widok
    xDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxD
    to wprost stracilam oddech:cry::cry::cry::cry:
    gratulacje !!!!!!!

15. AngelGina

AngelGina Generał forum

Ja tak samo powolutku brnę przez ten event ;) i też bez bonusów, teraz czekam na zbiór, ale na chwilę obecną mam dopiero 4 gry zaliczone, po tym zbiorze pewnie będzie 5, jestem mniej cierpliwa, gdyż rzucam od razu toporkiem :D

Moje 4 zagrody z możliwymi mantami jeszcze w pasku, tutaj chyba poczekam, może dojdą jeszcze jakieś, to hurtem je wystawię :D... no chyba, że w trakcie zmienię zdanie i wcześniej je na pole rzucę ;)

16. matthero

matthero Hrabia forum

masz kasztanka ?

17. amber♥

amber♥ Komandor forum

Zrobiłam 14 gier , z potencjalnych mrówek najlepsze co dostałam to szynszyle a z tajemniczych drzewek wolemia ( której nie miałam ) ..:)na polu następne TS-y - no nie mogę się powstrzymać żeby od razu nie wystawić :D
    Powodzenia i gratki dla tych co skończyli :)

18. Cardamon

Cardamon Analityk forum

Wstyd się przyznać ;) ale nie zaprzeczę , że mam ( ale się nie cieszę ) i staram się go uruchamiać
    w wyjątkowych sytuacjach a wykorzystywać bardziej finezyjne możliwości farmy xD.

19. matthero

matthero Hrabia forum

Gratulacje wyniku. Zazdroszczę. Też bym chciał kasztanka. Może BigPoint zrobi niespodziankę i wystawi go kiedyś na sprzedaż.

20. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

Dzień dobry
    Poczytałam sobie tutaj, podumałam i do mojej Fortuny poleciałam
    to jej pokazałam
    A ona do mnie ; lepsza jestem - kręć !!
    no nie uwierzyłam ale zakręciłam raz... potem drugi... i w siedmiu kręceniach tak mi się spisała

jeszcze tam +1 do warsztatów było, tylko mi się w kadrze nie zmieściło :p
    - no gdybym kręciła te 800 razy to może faktycznie by i lepsza była :music: ale...wystarczy i to, by szybciej się z rośliną uporać 8)
    - pozdrawiam wszystkich i udanego dnia życzę :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.