Opinie Legenda wikingów

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 15 stycznia 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. KrysQ

KrysQ Aktywny autor

Aktualnie zero, ale miałem 20 z dwóch ewentow. ;)

2. Mikasek-

Mikasek- Mistrz forum

Ja mam 20 po skończonym evencie. Sklep pustoszeje..:( nie ma w czym wybierać... :sleepy:

3. alexsandra1113

alexsandra1113 Forumowy żółtodziób

nie zalicza bulionow juz 3 w plecy jestem co event to wiecej błędów wrrr

Andrzej_Kubata21 lubi to.
  4. basia_z_

basia_z_ Weteran forum

Co to znaczy nie zalicza bulionów?

5. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Do tej pory można było zdobyć 20.
    10 było w polarnej imprezie a drugie 10 w hodowli anakond.
    A z czego Ci nie zaliczyło?o_O

6. Mcgregoro

Mcgregoro Książę forum

Bry.Dwadzieścia gier zaliczonych czekam na następne, sklepik już do połowy wyczyszczony po cichu liczę że uda się uzbierać jeszcze ok 1100 GT to coś się jeszcze kupi.

7. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

Ja mam nadzieję, że tak się stanie :)
    a nawet śmiem oczekiwać pojawienia się w nim bulionów, które będzie można sobie kupić , by mieć więcej radochy z rzucania toporkiem :p - no chyba, że w tym dodatkowym ewencie nie będą one już tak reglamentowane, jak w tych dwu
    obecnie-minionych :D:cry:

8. skretnik

skretnik Moguł forum

Nadal jest event, ale co dalej ?? W młynie nie można nic wyprodukować, to jak po co te 213 h???

9. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Event trwa, ponieważ czekamy na okazję do zdobycia kolejnej porcji bulionów Wikinga. Zapoznaj się proszę z tym Ogłoszeniem >>KLIK<

10. nutka04

nutka04 Forumowy żółtodziób

Po raz pierwszy nie zgadzam się ze strategią gry.Połączenie kilku eventów to nie jest dobre posunięcie . Teraz robię kilka farm, a czas ten sam co dla innych. Może i odpocznę, ale nie skończyłam zadania,

bazyl2211, eldena oraz Andrzej_Kubata21 lubią to.
  11. magik03

magik03 Czeladnik forum

a czy będzie możliwość skończenia eventu z Ingrid, jeśli nie udało mi się skończyć eventu polarnego?
    czy od razu na hamaczek? :music:

12. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

To po jakie licho masz tyle farm.
    Według BP jeden użytkownik uprawia jedną farmę.

Jak ktoś ma więcej, to nie przysługuje mu bonus czasowy.

Bilonge, Andrzej_Kubata21 oraz Ewa2951 lubią to.
  13. -galonzia-

-galonzia- Zaawansowany

czyli trzeba rozumiec ze nie lecialy wypadajki to teraz z wikingow tez nici

14. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Powiedziałabym, że jeśli nici, to z hamaczka :D Mamy przecież Ogłoszenie potwierdzające, że buliony będziemy też zdobywać w evencie urodzinowym >>KLIK<< A poradnik do tego eventu pewnie już bardzo niedługo zostanie opublikowany:music:

15. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Legendarny miszcz!!

Sklep wyczyszczony praktycznie w całości, jakieś buliony wpadną jeszcze z urodzin, pnącze hula.

Nie podobała mi się mechanika połączeniowa.

aleksandra, Marrylan oraz -strzalka- lubią to.
  16. MobilisA075

MobilisA075 Weteran forum

Dokładnie! Ja przez brata miałem bana na forum, bo wszedł na forum i zacząłwypisywać, a ma mój adres E-mail, ale zmieniłem hasło na kompa i nie wchodzi, a tak to mam 28 bulionów, z urodzin będzie więcej, ale już nie ma co kupować w sklepie, gwiazdek nie kupię, nawiedzają mnie na kole.

kalinamala i Anhedrea lubią to.
  17. md_m

md_m Naśladowca mistrzów

30 bulionów wykorzystanych, do pnącza 10. Mam nadzieję, ze dojadę do nich w urodzinowym.

18. MobilisA075

MobilisA075 Weteran forum

Teraz 34, talarów 157, zbieram na 100 zosiek, teraz za to mogę kupić tylko 2 gwiazdki i 2 doniczki nagrobne, które chodzą za marne SG.

19. marynia53

marynia53 Cesarz forum

jeszcze 6 bulionów i będzie pnącze, mam 1050 talarów i część wykupiona, nie wiem co jeszcze kupić:):):)

kalinamala lubi to.
  20. matthero

matthero Hrabia forum

Event skończony, 68 gier rozegranych, sklep wyczyszczony w całości. Pozdrawiam walczących!

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.