Opinie Legenda wikingów

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 15 stycznia 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Średnie to urozmaicenie, z lekka nudnawe, niby trzy ewenty, a tak jakby żadnego nie było.8)

2. Mcgregoro

Mcgregoro Książę forum

Zawsze mogą powrócić do dawnych eventów i je kontynuować (ale chyba nie chcą) był event brazylijski ,włoski,węgierski,francuski polski,czeski hiszpański ect.. trochę krajów w europie jest i na świecie.Młodzi farmerzy nie pamiętają że to były fajne eventy.

3. Cardamon

Cardamon Analityk forum

Życzę wielbicielom Ingrid

wyłącznie takich rzutów :)

4. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Raz mi się udało.:D

I wszystkie dodatkowe nagrody tez już zdobyłam.:D

Bardzo lubię Ingrid, ale nie lubię reglamentacji bulionów.:(

5. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

13 rzutów zaliczyłam,tyle bulionów skręciłam,dostałam,,,co dalej,,,widzę kosmos 40 gierek

Mikasek- lubi to.
  6. julkalulka111

julkalulka111 Książę forum

20 rzutów za mną. W sklepiku wykupiłam t-sy , paszę, kupony kombajnowe, zostało mi 270 talarków. Gwiazdki i banany mi nie potrzebne, poczekam na drugą porcję bulionów....
    Pozdrawiam Wszystkich machających toporkiem. :)

Mikasek- i Ninapacholec lubią to.
  7. wojteks100

wojteks100 Czeladnik forum

a czy talarki jak zostaną to przejdą na następną edycję czy przepadną

8. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Zostaną wymienione:

9. farmerinha

farmerinha Koneser forum

A może ktoś podpowiedzieć ile trzeba mieć minimum zielonych kropek, by rzut był w 10? I czy zależy to od ich sumy, czy jest też minimum na kropki w poszczególnych elementach topora?
    Np. czy 4,5 4,5 4,5 da rzut na dziesiątkę? Albo 4 4,5 5?
    Pierwszy raz biorę udział w tym evencie i myślałam, że tylko 3 idealne elementy (wszystkie na 5) dadzą rzut w dziesiątkę, ale udało mi się ją zdobyć też przy 4,5,5, więc pytam :D

kalinamala lubi to.
  10. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Łącznie 14 pkt. też jest punktowane jako trafienie w środek. Czyli nie tylko 3x 5 zielonych oczek, ale też zestaw 4; 5; 5 lub 4,5; 4,5; 5.

olgs3, ***kacper*** oraz kalinamala lubią to.
  11. evi900422

evi900422 Naśladowca mistrzów

ja pamiętam eventy w spółdzielni jak były jak się oddawało towar itp ..I były 3 zadania itp.A pamiętam też czasy jak event był rarytasem..dawniej się czekało na niego a teraz wszystko na raz

12. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Przypominam, że nie jest to wątek nostalgicznych wspomnień, tylko wątek służący do rozmów o evencie Legenda Wikingów...

Trochę sobie porzucałam toporkiem. Nie udało mi się trafić w środek za pierwszym razem, ale co się odwlecze... Z zakupami w sklepiku poczekam na buliony i talary z kolejnego eventu:music:

13. wojteks100

ja rzucam i rzucam i najlepiej dopiero za 3 razem jeszcze mi się nie udało za pierwszym i drugim razem może ktoś podpowie jak trafić za pierwszym razem

14. RWM41

RWM41 Ambasador forum

za pierwszym i drugim razem to kwestia szczęścia. Tak jak nie trafić do piątego-pech wyjątkowy
    Buliony wykorzystane, Ingrid się nudzi. Faktycznie w sklepiku to nie bardzo jest już co kupawać ale samo rzucanie mnie bawi

15. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

dokładnie,żeby trafić za pierwszym razem to kwestia szczęścia. Nie da się tego w żaden sposób przewidzieć, wyliczyć itd.

W każdej edycji udało mi się trafić za pierwszym razem... czasami nawet więcej niż jeden raz. Teraz 20 rzutów za mną i jak na razie się nie udało. Reszta bonusów zgarnięta. Może później się uda, a jak nie to trudno.

Mikasek-, malgos63 oraz kalinamala lubią to.
  16. malgos63

malgos63 Mieszkaniec forum

Ewenty pokończyłam, u Ingrid zrobiłam 20 gierek i czekam na dalsze atrakcje:p

17. Ewa2951

Ewa2951 Ambasador forum

witam wszystkich. 20 rzutów toporem za mną. Parę razy udało się skończyć za pierwszym razem razem, a parę razy - za ostatnim:) sama nie wiem, co kupować u Ingrid.. czy jest opcja, że sklep zostanie uaktualniony przy okazji pojawienia się kolejnych eventów, gdzie będzie można wygrać buliony?? co myślicie?:)

kalinamala lubi to.
  18. wojteks100

Masz jakąś metodę na 20 razy kilka za pierwszym razem??

Mikasek- lubi to.
  19. Ewa2951

Ewa2951 Ambasador forum

niestety nie. to jest czysty przypadek

20. magros

magros Nadzorca forum

witam a ile macie bulionow

Andrzej_Kubata21 i KrysQ lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.