Opinie Legenda wikingów

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 15 stycznia 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. malgosia355

malgosia355 Komandor forum

Czyli muszę wywalić goryczkę i posadzić drzewa na farmie hmmm??????????????

2. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

mam dokładnie takie same odczucia... żeby chociaż jeszcze 3 ulepszenia fabryki dali to ja rozumiem... ale tylko 1 ulepszenie za tyle męczrni -.-

taka nuda na farmie, że aż idę sobie do biblioteki po książkę do czytania.... niby 3 eventy, a nuda totalna

Sienna2000, gosiagosia60 oraz Ewa2951 lubią to.
  3. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Raczej sprytne posunięcie ;)
    sprytne dla nich

a gracz żadnego wyboru nie ma ,no po części ma
    może nie robić xD:cry:

eh
    lecę poradniki ogarniać

4. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

"Legenta wikingów - IV" a coż to ta legenta?o_O łeaś?:p
    kocham eventy powiązane... rodem z "szansy na sukces" :inlove: :wuerg:xD:cry:
    witam po dłuższej przerwie;)

5. martajolka81

martajolka81 Ambasador forum

Dobry wszystkim. Nie podoba mi się

6. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

A owszem, dla nich sprytne... choć bo ja wiem.
    Ja wybieram zero eventów, a gdyby dali wszystko razem, to może bym nawet koszyczki kupiła ;)

No fakt, dłuższa była ta twoja przerwa 8)
    Powiązali te eventy tak, że ja już się boję tego, co się będzie działo w eventowych xD

Na Łeasia oczywiście liczę jak zawsze xD

A "legenta" to wiesz przecież, każdemu się zdarza 8)xD

7. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Ale dziadostwo.

Widzę że powiązane ewenty wchodzą na stałe.
    Nie ma alternatywy, jedna wpadka i po ewencie głównym.
    Dodatkowo wymuszone 200 wsadów do oaz (400 SP), żeby zdobyć buliony.
    Na hodowlane zawsze starczał max pełny wsad 132 (264 SP), ewentualnie zakupy na targu, co zmniejszało ilość zainwestowanej SP.
    Po wstępnym przeczytaniu poradnika miałem zamiar anakondy odpuścić, ale widzę że się nie da.
    Umieszczenie bulionów w kilku ewentach ma jeszcze jeden minus.
    Bulionów jest na styk.
    Zdaje się że w poprzednich edycjach można było produkować buliony do oporu i grać po wykonaniu zadań, a tym samym zdobyć więcej nagród.
    Nie tym razem.
    Brakujące 21 bulionów zostanie pewnie rozbite na "urodziny" i "pełnię".

A może by tak odpuścić?
    Pnącze da niecałe 80 tysi PD/dzień.
    Skrzynia SG niepotrzebna.

Mogę się bez tego obejść.

Wtedy anakondy na bok - nie widzę potrzeby ich kolorowania.
    Polarne pnącze - co 72h - to też mogę odpuścić.

Zrobić sobie wolne do pełni?

8. ankagdw

Ja chyba zrobię sobie wolne ...albo zrobie do ulepszenia fabryki i finito.Anakond nie bede kolorowac.Bez sensu zupelnie:sleepy:Nic ciekawego dla mnie nie ma w tym evencie.

talarek1961 i gosiagosia60 lubią to.
  9. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

jestem tak zniesmaczona że aż odechciewa się dumać nad tym co mi się opłaca, a co nie... zostawiam zagrody do wieczora bo odpaliłam rano kokon motyla. Idę się przewietrzyć - akurat nie sypie i nie pada - bo inaczej tego ugryźć się nie da.

10. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

Hmmm...i co tu rzec :music: - i jak skomentować :p
    no czytam to wszystko , czytam raz i drugi i takie coś w myślach mi się lęgnie
    ...Chyba ta wcześniejsza Ingrid
    wkrótce stanie się legendą
    jak Królowa Karnawału
    zaś koszyczki są... i będą.
    Niby farma wciąż ta sama
    lecz kto wie czy nie chwilowo
    i niebawem się zamieni
    z Farmeramy w Koszyczkowo....:wuerg::cry::cry::cry:

Pozdrawiam wszystkich i... tak czy siak miłego dnia życzę :)

11. abask

abask Fanatyk forum

Świetnie napisane. Chyba też sobie odpuszczę. Nie lubię takiego rycia, które nic nie daje. No, może daje niewiele.

12. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Co wiem na pewno, to to, że anakondy będę kolorować do oporu. Od wieków nie było nowego zwierzaka, to chętnie się pobawię, nawet jeśli wyniki będą mizerne. Zresztą - jeśli tylko się dało - ograniczałam zużycie super paszy przy innych hodowlanych, nadrabiając targiem. Trzeba trochę przetrzebić zapasy, skoro jest dobra okazja :) Siłą rzeczy wypadajki z oaz będę mieć, dorzucę zwierzaki i 10 bulionów z głowy.

Drugi równoległy event - siewny - wydaje mi się banalny. 12 tys. eventówki to raptem 8 zbiorów z 500 małych poletek. Kolejne 9 bulionów dość bezboleśnie wpadnie.

A później spokojnie będę czekać na kolejne wydarzenia:)

13. ankagdw

Poważnie?o_O a no tak ... Motyle to juz ze 4-5 miesiący mają to staruchy przecież..:pxD:cry:
    Mi tam węży szkoda.Nie hoduję ich bo się nie opłaca a swoj zelazny zapas ( zakupiony za dawnych dobrych czasów8)) zostawię na inna okazję.;)

gosiagosia60 lubi to.
  14. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Jeśli chodzi o ścisłość ;) to motyle mają już 9 m-cy >>KLIK<< Za mojej pamięci to najdłuższa przerwa we wprowadzaniu nowego zwierzaka do hodowli...

15. ankagdw

o masz.. to mi chyba czas szybciej leci niż mi się wydawalo xD ale i tak mi moich węży szkoda :psentyment mam do nich 8)

miwi45, gosiagosia60 oraz BA_Marion lubią to.
  16. .Farmeria.

.Farmeria. Półbóstwo forum

Witom Rolników

Coraz sprytniejsze sposoby wymyśla firma na wyciągnięcie od nas Bidulek Kasy.

Nagrody biorąc pod uwagę trzy eventy, nie powiem mizerota tragiczna, bo obrażił bym mizerotę tragiczną, jak za 100 lat będę na emeryturze, to się będę bawił w takie klocki.

Jedyne czego się dotknę, to kolorowanie miluśkich anakond, 5500 na stanie i tyle samo SP.

talarek1961, Miśkowo oraz gosiagosia60 lubią to.
  17. teresa3000

teresa3000 Naśladowca mistrzów

trzy eventy jakis gortyjski supel czy co ciekawe jak to sie ogarnie pewno po polowie zdozy sie zrobic po wodzenia

18. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Jak tak się zastanowić nie jest tak źle z tymi łączonymi eventami
    trzy event = jedno sianie = aż trzy pnącza [​IMG]

mizerne czy nie to już zależy od farmy , gracza, poziomu stażu i co ważne ''widzi misia '' ;) xD

Byle dobrze wypadajkami sypało z dwóch pól
    a reszta się ogarnie
    zapasy anakondy są, super paszy tym bardziej

robię wszystkie trzy
    i czekam z niecierpliwością na czwarty :pxD żeby zaliczyć ten jeden

Anhedrea i miwi45 lubią to.
  19. olgs3

olgs3 Chodząca legenda forum

Event robię czyli pozostałe też,szoda tylko ze jest limit na zakupy w sklepie. Niektorym przypomną się dawne czasy gdy w sklepach też były limity. Czas zrobienia eventu to tak jak stanie w kolejkach po parę dni i nocy.

20. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

No to ja mam wolne-żadnych żmij,polarnych imprez,tudzież wymuszania zrobienia
    4 !!!! eventów,żeby sobie mogła Ingrid toporem porzucać-to nie dla mnie 8) Powodzenia :p

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.