Opinie Legenda wikingów

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 13 września 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. miwi45

miwi45 Weteran forum

tak. Podstawę fabryki należy kupić w Galerii Handlowej za 500 000 sianogroszy. Tutaj wszystkie informacje: https://board-pl.farmerama.com/index.php?threads/fabryki-i-pakiety-fabryczne.61136/
    W temacie: rośliny mam jeszcze na 10 gierek, ale rogów brak. Trudno :) Mam item w całości, mam dziewoję, zagrody, Zośkę...no i naklejkę! I 500 talarów w zapasie. Teraz siedzę i myślę, czy jednak bananki czy może inne dobroci ze sklepu?

2. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

Zagrody :) Mnie właśnie wpadły kawie:inlove:

3. jaadao

jaadao Wyjątkowy talent

Miałam dzisiaj farta na kole - (uzbierało się trochę imprezowych wejściówek) i trafiłam 200% i 2x100% jako bonus na plony. Z małego poletka zbiorę 13 sztuk. Coś takiego trafiło mi się po raz pierwszy,chyba jako rekompensata za cofki z mixów.

4. anna0089

anna0089 Książę forum

A mi się po raz pierwszy udało się trafić za pierwszym razem

Miłe uczucie. Moja dusza hazardzistki jest zadowolona.Sklepik wykupiony .Koniec, czekam na oktoberfest

5. kamder

kamder Hrabia forum

Ewent zrobiony od wczoraj. :)
    Dziesiątkę za pierwszym razem trafiłem chyba przy 9 podejściu.;)
    Tylko teraz dylemat czy kupić item czy może jakieś zasoby.

6. oset53

oset53 Chodząca legenda forum

31 gierek za mną, wypadajki są bo na noc siałam długo rosnące
    a badyla brak, za zbiorę z pól więc jeszcze raz zasieję i trochę
    sobie porzucam tym toporem, a co. Do kupienia jeszcze coś się w sklepie znajdzie.

7. Azile

Azile Komandor forum

Doberek u mnie 26 gier więc event skończony, fakt że mogłam bardziej się postarać, ale wyjeżdżałam na weekend i jakoś nie było czasu, w sumie i tak jestem zadowolona:) Miałam dylemat czy wziąć item czy coś innego, chciałam go mieć do kolekcji, jednak wygrały banany, ostatnio B.P. ciągle robi jakieś wydarzenia na wyspie i podnosi poprzeczkę, z racji że nie mam wszystkiego odkrytego wolę mieć zapas w razie czego:) Udanych rzutów wszystkim życzę, i miłego początku tygodnia:*

8. 92weronika

92weronika Baron forum

Podobnie mam. Weekend poza grą praktycznie... I jak tylko nazbierałam wystarczającą liczbę talarów to zgarnęłam banany. I gram dalej na ile starczy bulionów.

9. kecaj6508

kecaj6508 Młodszy ekspert

Ingrid-waleczna dziewoja daje 4000 PD...czy warto to kupić???, by siedziało w pasku???...czy to daje coś więcej, czego nie wiem???

10. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

nie daje nic innego... kiedyś to był baaaaardzo poszukiwany item... trzeba było mieć mega pecha, żeby na X rzutów nie trafić w tak zwaną dziesiątkę. I wtedy dostawało się ten item.... im lepiej rzucałeś to dostawałeś srebrną, złota lub diamentową dziewoję - które to dawały więcej Pd. Ale złote i diamentowe mieli wszyscy, a tej podstawowej nie miał prawie nikt. Więc dla kolekcjonerów "był" to unikat i chcieli go mieć. Dawali za niego po 3 JC albo i więcej. Ale nijak go było dostać.

Teraz jest do kupienia w sklepiku... więc jego wartość spadnie drastycznie... czyli moim zdaniem bez sensu go kupować skoro wyląduje w pasku. Brała bym inne dobrodziejstwa.

Chyba, że ktoś wykupił cały sklepik zostają mu talary to wiadomo lepszy item niż nic ;)

33 rzuty za mną :) 5 bulionów jeszcze ukręciłam.... zostało wypadajek więc dosiewam zielska coby wykorzystać event na maxa :)

jestem zadowolona bo byłam na wyjeździe.... net ograniczyłam do minimum (bo tylko korzystałam z telefonu) a i tak wyszło sporo z górką :) myślę, że będzie koło 42 rzutów

11. Tralanetka

Tralanetka Analityk forum

Moja dycha się popsuła. :cry: O !
    [​IMG] :eek:xD

12. [P.Stasia]

[P.Stasia] Okazjonalny autor

a mnie się nie chciało ,więc zrobiłem tylko tę podstawę 20 rzutów .
    Nudne te rzucanie (ogólnie nie lubię mini gierek)

Mamcia493, oset53 oraz aisunel lubią to.
  13. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

No i zapomniałem o legendzie przez ten natłok eventów. No trudno...

oset53 i empatyczna lubią to.
  14. alekar

alekar Chodząca legenda forum

Mam jeszcze 510 talarów :)
    Poradźcie, co kupić ? 50 gwiazdek czy 20 złotych bananów ?

krasnoludek10, oset53 oraz Majeczka13 lubią to.
  15. lwslupsk

lwslupsk Młodszy ekspert

Ingrid waleczna dziewoja jest do czegoś potrzebna czy jest to tylko item? Mam złotą i sobie stoi.

Już doczytałam, już wiem po co i na co.

krasnoludek10 i oset53 lubią to.
  16. Majeczka13

Majeczka13 Chodząca legenda forum

Zależy co bardziej Ci potrzebne. Ja wzięłam banany.

krasnoludek10 i oset53 lubią to.
  17. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

A ja wzięłabym gwiazdki.:D

krasnoludek10, oset53 oraz Majeczka13 lubią to.
  18. .savante.

.savante. Chodząca legenda forum

38 rzutów oddanych
    tylko jeden raz udało mi się od razu ustrzelić centralnie w środeczek tarczy :p
    w sklepiku prawie same haki zostały
    lubię ten event;)

19. yen10

yen10 Naśladowca mistrzów

Kurcze zapomnilam wymienić talary 839 szt poszło w świat. :(

krasnoludek10 lubi to.
  20. oset53

oset53 Chodząca legenda forum

Z tajemniczości wyrosły mi żółte chomiki i osły, czyżby
    BP dawało mi coś do zrozumienia?
    Witam słonecznie.

krasnoludek10, miwi45 oraz [P.Stasia] lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.