Opinie Legenda wikingów

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 13 września 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. beatapalasz

beatapalasz Okazjonalny autor

dobry dzień:) a ja dziś rano zebrałam z małych pól i po fakcie zorientowałam się, że nie mam chuneya odpalonego:cry::cry::cry: no i sieję dalej>:(

2. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Doberek .
    Lubię porzucać toporem , ale co chciałam w sklepie kupiłam i ewent uważam za skończony .
    Do następnego farmerki i farmerzy .
    Miłej niedzieli wszystkim życzę .

3. bogusiania

bogusiania Weteran forum

Kolejny przyjemny event zakończony, na razie 20 gierek rozegranych, a że oko dość celne i ręka sprawna, to rzucam dalej :) Przyjemnej niedzieli i celnych rzutów, mili farmerzy :)

4. meage

meage Naśladowca mistrzów

A ja nie mogę skończyć bo brakuje 6 szt. wypadalców do ostatniej gierki masakra jakaś>:(

5. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Event trwa jeszcze 32 godziny, więc na pewno Ci wypadną i to więcej niż 6.

6. Mikasek-

Mikasek- Mistrz forum

Ja również odczuwam przykręcenie śrubki. Na stanie zaledwie 35 wypadajek, czyli starczy na całą jedną zupkę :( ale nic to :) jeszcze trochę godzin zostało więc na te dwa buliony powinno wypaść. Ze sklepu oczywiście bananki zakupione i wydane na kolejne odblokowania:D:p

7. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Doszedłem do 20 rzutów. Na polach kameleony i może uda się na noc posiać eventówkę i jeszcze rano zagrać.

8. EfciaH

EfciaH Czeladnik forum

Dziekije

9. Tralanetka

Tralanetka Analityk forum

Dobry.... Zaliczyłam przewidzianą regulaminem ilość gierek. Jajo mam :inlove: Na więcej nie mam ochoty. Na razie nie mam.xD Moje wytyczne na przyszłość, nie rzucać całości jednorazowo. Średnia rzutów = 50, więc szału nie ma :p
    Teraz czas zaplanować, co zakupić w sklepiku.

10. meage

meage Naśladowca mistrzów

Dziękuję ci z całego serduszka za brakujące wypadalce dzięki tobie i ja skończyłamxD

11. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Cieszę się bardzo i gratuluję .
    Dziękować nie musisz i w razie czego pisz - chętnie pomogę .

12. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Udało się, już trafiłam.;)xD

W sklepiku zostawiłam tylko banany, ale jak tak dalej pójdzie to i banany kupię, tylko po co.xD

13. _Jacqueline_

_Jacqueline_ Młodszy ekspert

ukhm mi ani razu za 1... marny ze mnie strzelec :p

ale event przed chwilą zakończony, wiking ma domek jak należy :D jeszcze jutro rosołku nagotuje pare kociołków :D

14. siacin

siacin Czeladnik forum

Dzień dobry!mam pytanie czy komuś też się to przytrafiło bo po 20 rzucie nie mogę kontynuować gry ani wejść do sklepu, ponieważ brak zakładki. Odświeżałam stronę, wylogowałam się historia się powtarza

oset53, Mikasek- oraz magdusia668 lubią to.
  15. empatyczna

empatyczna Chodząca legenda forum

nie wiem jak u innych ale u mnie działa mimo że już dawno skończyłam i sklep wykupiłam...
    miłego wieczoru

16. -Batka74-

-Batka74- Mieszkaniec forum

Ewent zakończony:inlove:, co chciałam to kupilam ale myślę,że porzucam dalej i go wyczyszczę do końca ;)

17. matthero

matthero Hrabia forum

Nie lubię się chwalić, ale rozegrałem już 36 gier. Banany, gwiazdki, drzewa i zagrody kupione, czyli to co chciałem. Teraz będę polował na paszę albo nawóz. Szkoda, że dłużej event nie trwa, to bym zdążył wykupić cały sklep... Celnych strzałów życzę! :)

18. Paweł1977VIP

Paweł1977VIP Aktywny autor

warto kupowac item za 500 tal

19. guzekb

guzekb Forumowy żółtodziób

Mam pytanie, czy ktoś wie na jaki item nakładamy Ulepszenie fabryki?

20. malgosia355

malgosia355 Komandor forum

Na fabrykę podstawową...

oset53 i Mikasek- lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.