Opinie Legenda wikingów

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 13 września 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Popatrz dobrze;) W pakiecie Legenda farmy też jest bonus +3 do zbiorów roślin i drzew - przez 24h od kupna pakietu:)

Podliczyłam sobie co chciałabym ze sklepiku zabrać i wychodzi, że muszę zrobić jakieś 30 gierek...
    Swoją drogą zaczyna mi się w głowie kręcić od nadmiaru atrakcji...

2. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Masz rację , jest . Ja taka roztrzepana ostatnio jestem , aż wstyd .

3. _Jacqueline_

_Jacqueline_ Młodszy ekspert

dzięki :) evencik oczywiście robię :D

i mam nadzieję celnie strzelać co by podebrać sporo ze sklepiku :)

zastanawiam się tylko nad demolką leśnej polany, bo tak to dwie łąki, roślina długo rośnie jak ktoś zauważył hmm.... może i zdemoluje drzewka, szybciej zbiore badyla co trzeba, a po evencie postawie tajemniczości co się trochę zebrało i na nowo ustawie :)

magdusia668, dotikampo oraz miwi45 lubią to.
  4. miwi45

miwi45 Weteran forum

Ciekawie się zapowiada. Ale jeszcze nigdy nie rzucałam. Czy jest jakiś klucz doboru elementów, żeby topór był celny? Czy to autentycznie chybił trafił? Będę wdzięczna za rady doświadczonych graczy. Chciałabym ze sklepu i złote banany i Ingrid. Ale jak zacznę rzucać za 2 talary to do Bożego Narodzenia mi zejdzie :(

magdusia668, matthero oraz bari06 lubią to.
  5. MaDzo

MaDzo Cesarz forum

Eeeeeee tam...pelni nie ma,pole w budowie stoi nie ruszone.Dołożyliby jeszcze G&T i wreszcie farmer poczułby,ze żyje:pxD:cry:

Uruchomię kasztana bo juz od ładnych paru eventow wisi bezużytecznie.Wysieje na 3 polach roślinę,porzucam toporem i zapomnę o evencie najszybciej jak się da

6. modlischka78

modlischka78 Koneser forum

Wedlug poradnika bedziemy siac tylko na farmie wiec czemu chcesz usuwac baobaby ?

7. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Baobaby to potoczna nazwa drzew z sn,zosią i turbo.

Event oczywiście robię.Lubię ingrid :)

8. modlischka78

modlischka78 Koneser forum

xDxDdzieki za wyjasnienie.
    Event tez zrobie. Pierwszy raz :p

9. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

Eeeeeee tam...pelni nie ma,pole w budowie stoi nie ruszone.Dołożyliby jeszcze G&T i wreszcie farmer poczułby,ze żyje:pxD:cry:

Nie? też tak myślę....tylko trzy eventy na raz, to trochę skromnie ;):p Coraz bardziej przykuwają nas do komputerów, niedługo będziemy tu siedzieć 24/24. No ale przy okazji są wyprzedaże i na tym to polega xD:cry::p

10. bari06

bari06 Półbóstwo forum

Lubię rzucać toporkiem to ewent robię:D, ale muszę drzewka pościnać :wuerg: aby wysiać 7000 różeńca w 3 dni.

11. dzika_farmerka

dzika_farmerka Wielki mistrz forum

Ja mam bohatera farmy i tam niestety nie ma :(

lubię event, ale jakoś tak nie bardzo mi się chce, jajko mnie tym razem nie interesuje, jedynie dobroci ze sklepiku by się przydały,
    muszę przemyśleć

matthero i AngelGina lubią to.
  12. xBabciaEwa

Doberek.
    Roślina rozsiana , rzuciłam darmową wejściówką , za 3 razem trafiłam , jak na babcię całkiem nieźle .
    Samych celnych rzutów życzę .

13. olga0

olga0 Okazjonalny autor

Kto zdradzi tajemnicę trzech elementów, żeby celnie rzucać?

matthero lubi to.
  14. 92weronika

92weronika Baron forum

Loteria. W każdym kolejnym rzucie trzeba się sugerować zielonymi kropkami pod danym elementem...

15. mania4691

mania4691 Ekspert forum

Walczę dla jajka, tych nigdy za dużo.Nie mam ich wiele, ale ziarnko do ziarnka....

16. bari06

bari06 Półbóstwo forum

Długi dom wikinga już stoi , różeniec rozsiany za 45 min.zbiór , wypadajki w komplecie :)pomógł kasztanek :inlove:.
    Życzę wszystkim celnych rzutów :).

17. matthero

matthero Hrabia forum

Eh. A ja kupiłem przedwczoraj +3 do stodoły, ale myślałem że ten bonus będzie w spiżarni na mnie czekał, a tak teraz muszę się męczyć z eventówką... Banany i gwiazdki muszę obowiązkowo zakupić, a resztę jak starczy strzałów. Mam rozumieć że te zielone kropki to ulepszenia przedmiotów, i za każdym kolejnym razem będą celniej trafiać ?

magdusia668 i bari06 lubią to.
  18. CHUDYJUREK

CHUDYJUREK Ambasador forum

forum nie śledziłem bo nic sie sadzić nie chciało i zonk :D w pierwszy dzień wypadajek za wiele nie bezie hahaha

19. bogusiania

bogusiania Hrabia forum

Ja za drugim, aż się zdziwiłam, że mam takie celne oko :)

magdusia668, miwi45 oraz xBabciaEwa lubią to.
  20. xBabciaEwa

Gratuluję , wszystko zależy od tego jak dobierzemy elementy .
    Domek stoi , roślina 2 raz rozsiana .

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.