Opinie Legenda Wikingów XV

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 4 czerwca 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kudlaty147

kudlaty147 Wszystkowiedząca wyrocznia

po godzinie udalo mi sie wejsc na plansze

krasnoludek10 i bogusiania lubią to.
  2. winiulka

winiulka Moguł forum

jednym słowem ' masakra'

3. justi_j

justi_j Okazjonalny autor

nie działa

4. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

BP poinformuje jak już normalnie wróci płynność i wtedy będzie u nas OO,że gra wreszcie działa,no tak to jest,cierpliwości,cierpliwości tego uczcie się ode mnie :p,jak pomagam w eventach i co chwila odpowiadam na te same pytania :D.
    Jeszcze raz Was proszę -Cierpliwości 8)

5. Megan

Megan Komandor forum

Weszłam normalnie z aplikacji w telefonie, tam gra chodzi płynnie, posiałam, podlałam i nawet kołem pokręciłam.
    Tylko dziś znowu chce aktualizację aplikacji, wczoraj też była, lecz to mi nie przeszkadza.

krasnoludek10, vannkama oraz bogusiania lubią to.
  6. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

okropne weszłam po pieciu godzinach udało sie zalogować ale kombajn nie działa :wuerg:

7. Pryku

Pryku Weteran forum

Ta sama roslina, 2 pola i roznica czasowa 40 minut ;xx

krasnoludek10 i vannkama lubią to.
  8. yvonnege_

yvonnege_ Weteran forum

Widzę, że są obrońcy BP, naprawdę jest co usprawiedliwiać i apelować o cierpliwość, przecież to zakrawa na kpiny z nas. Brak słów na ten brak profesjonalizmu na każdym szczeblu tej gry .

9. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

nie obrona BP a naszych MOD-ów,proszę czytać ze zrozumieniem moje posty !!
    U mnie na kliencie na razie wszystko działa,czy event nie wiem bo go nie tykam dopiero jutro się za niego wezmę a wtedy to już będzie śmigał xDxD

10. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

weszłam-kombajn nie działa-kwiatek się kręci...:(
    jak wyżej pisałam-spadam,rano zobaczę czy działa i ile bonusów BP mi zabrało.Na pewno pnącza na SN :( zastanowię się czy to robić...

Ostatnie edytowanie: 5 czerwca 2025
  11. yvonnege_

yvonnege_ Weteran forum

Czytałam ze zrozumieniem i to też polecam przy czytaniu mojego posta. Pewnych rzeczy nie da się obronić, wyraźnie napisałam, że brak "profesjonalizmu na każdym szczeblu" tej gry. U mnie też udało się wreszcie rozsiać roślinkę ewentową. Sukces po tylu godzinach.

12. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

u mnie to samo nic kompletnie nie idzie zrobić w nosie to mam wychodze :(

13. Ania

Ania Moguł forum

Rekompensata i moja propozycja: 300 procent ze wszystkiego na 30h, 20 bilionów, 3 razy kupon na 24h i dodatkowo jeden dyniowy;)
    no wiem pomarzyć można.

14. abask

abask Fanatyk forum

[​IMG] Gra nie działa to szydełkowałam i zrobiłam miśka dla wielkiej miłośniczki Paddingtona :)

15. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

super-ja kiedyś dla miłośniczki JOLLY taką zobiłam:[​IMG]
    a z eventem czekam na rano,bo teraz nic nie idzie :(

16. bogusiania

bogusiania Weteran forum

Działa, można dać prezenty, zebrałam dopalacze z paska, nawet koło działa i wykręciłam 100% na 6 h, yessss :)

krasnoludek10, dantic3 oraz -mala159- lubią to.
  17. abask

abask Fanatyk forum

Cudny :) Konika jeszcze nie robiłam. Teraz robię ( Sąsiadów) Pata i Mata dla wnusia
    Dałam radę rzucić toporkiem 3 razy :)

18. Krokodylek75

Krokodylek75 Fanatyk forum

u kogo działa, to działa.... u mnie owszem odpaliło, ale po wejściu na pole gry kręci się pomarańczowy kwiatek. A pisałem niedawno cyt. "weźcie się kurna do roboty". Nikt mnie nie posłuchał i dzisiaj są tego efekty. Dramat, makabra, co tam jeszcze. Przekleństw szkoda rzucać, bo zaraz ktoś wykasuje. Chociaż od 14ej nie ma tu żadnego MODa więc może tym razem by się to uchowało. U kogo działa niech gra, póki do reszty nie spieprzą tej gry.

19. wieśniak2

wieśniak2 Mieszkaniec forum

ja właśnie po raz pierwszy się zalogowałem.....idealny event i jego cudowne działania , i ta szybkość ładowania farmy. pełen podziw......

20. klonek68

klonek68 Generał forum

Pięć prób i wszystkie bonusy mojexD od 1-5xD

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.