Opinie Legenda Wikingów XV

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 4 czerwca 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. abask

abask Fanatyk forum

Namęczyłam się ale posiałam 3 raz. Nie wiem jakim cudem. Oby po naprawie gry wszystko było w stodole bo to nigdy nic nie wiadomo.

2. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

fajnie-jeśli rano,to pogram,jeśli nie,to nie :)

3. AngelGina

AngelGina Generał forum

A ja właśnie się męczę i już zmieniłam z klienta na przeglądarkę, nadal mi się wiesza, nic nie mogę zrobić.

Uff, coś tam posiałam, może urośnie ;)

Ostatnie edytowanie: 5 czerwca 2025
  4. ShaGGy778

ShaGGy778 Hrabia forum

Ja próbuje na różnych przeglądarkach, na kliencie, z laptopa, z telefonu i nie mogę zebrać drugiego rozsiewu... to jest dramat. Może trzeba by na jakimś kalkulatorze się zalogować to by pomogło...? Na widok owiec na taczce mam już odruch wymiotny.:wuerg:
    Dobrze, że dziś czwartek to może do jutra coś ogarną, w przeciwnym razie będziemy czekać do poniedziałku.

Wgl nie rozumiem jak event, który jest "odgrzewanym kotletem", więc pewnie mają go gdzieś w bazie danych podczas wgrywania potrafi rozsypać całą grę... To co by było gdyby to był event z nową mechaniką albo duża aktualizacja?

5. gosiagosia60

Spadam,szkoda mojego czasu,nie mogę się nadal nawet zalogować-88%-mam nadzieję,że do rana naprawią...Szkoda mi bonusów ale dzięki,że to nie za realną kasę-BP dał-BP wziął,co jego i niech moim kosztem się udławi...8)

6. pitrek89

pitrek89 Forumowy żółtodziób

88% i owce na taczkach. Ile można czekać na jakąkolwiek informację?

7. Nocna-Furia

Nocna-Furia Młodszy ekspert

Dorze idzie zalogować sie nie da, bonusy lecą czas tez. I wygląda to słabo nice nice

AngelGina, hapsak89 oraz krasnoludek10 lubią to.
  8. gosiagosia60

i tak ciekawości czy jest tu z nami moderator?;)
    jas[ciach](coś bym miała jeszcze na myśli ale wiek i kultura mi nie pozwala)

Post edytowałam i uratowałam Twoją kulturę.
    MOD_Zła

Ostatnio edytowane przez moderatora: 5 czerwca 2025
  9. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Ekipa w krzakach siedzi.

10. klonek68

klonek68 Generał forum

Pierwszy strzał i 10xD jeżeli to ja rozwaliłem system ;) to sorry;)

Ostatnie edytowanie: 5 czerwca 2025
  11. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

No, no, dziesiątka w drugiej rundzie - bardzo dobrze to wróży:D Ponadto, hortensja dała mi 295 rogów do picia z jednym tylko Jaśkiem na dzikiej łące:inlove:

12. gosiagosia60

pokażą się-złe słowa napisałam.szeryf wkroczy wieczorem 8)

13. gangrion

gangrion Stały bywalec

Kilkadziesiąt przelogowań i udało się eventówkę zebrać dwa razy i posiać coś długiego do jutra, bo dzisiaj już nie mam ochoty patrzeć na tą dziadowską grę...

14. gosiagosia60

ja nadal na farmę zalgować się nie mogę-ciastka i inne zjedzone...jaki masz targ?

dantic3 i krasnoludek10 lubią to.
  15. karol540

karol540 Forum Pro

czy przy następnych event tak będzie dalej się wieszać
    gdzie ta gra prowadzi może niech ktoś się z ekipy wypowie
    na razie jest że ludzie sami będą odchodzić
    szkoda pisana i rozczulania się zdrowie i życie jest ważniejsze
    milego dzionka wam życzę

16. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

Halo Halo nie ma co się denerwować, jest OO i nikt nic więcej na ta chwile nie napisze.

MOD-zi jak dostaną info od BP ,że informatycy naprawili to my też taką informację dostaniemy.No kurcze co maja pisać-że nie wiedzą o której gra zacznie działać.

Pomyślcie troszeczkę,Oni tez są Farmerami jak my i też by chcieli robić ten event,przeca to nie ich wina,że nie działa.
    Przyjdą i napiszą to co ja,echh.

Po prostu musimy czekać aż fenomeny(informatycy)naprawią to co zepsuli 8)8),nerwy tu nic nie pomogą a ciśnienie leci w górę :p

17. Ania

Ania Moguł forum

Morduję się dalej i rośliny 20300 ciekawa jestem czy jutro będzie taki stan. A pd dalej nie dopisuje no szkoda ale chociaż roślinę dopisuje.

18. [Zosia]

[Zosia] Moguł forum

Czy ktoś w końcu naprawi tę grę .

dantic3 i krasnoludek10 lubią to.
  19. gosiagosia60

Ewa-co to za OO 3godziny temu?Nikt nie informuje ich,co robią?I czy w ogóle gra dziś wróci?

20. agi31

agi31 Chodząca legenda forum

witajcie

Udało mi się zalogować ale na żadne pole wejść nie mogę
    Mam nadzieję, że przedłużą o tyle ile będzie ta awaria trwała

AngelGina, vannkama oraz dantic3 lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.