Opinie Legenda Wikingów XV

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 4 czerwca 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. bogusiak80

bogusiak80 Wszystkowiedząca wyrocznia

[​IMG] [​IMG] Tak u mnie wygląda koło i Prezenty dla sąsiadów

2. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

chociaż wejść możesz,u mnie nadal owce na 88% na 2 przeglądarkach...

3. kacper_07

kacper_07 Ambasador forum

Łooooo PaniexDxDxD Tak to się nie da...
    udało mi się rozpocząć, i chwilę po rozsianiu badyla udało mi się skończyć(88% na taczce)- bo i po co się męczyć

4. rajskafarma

rajskafarma Wielki mistrz forum

udało mi się posiac ( z dopalaczami) drugi raz i rozbieznosc miedzy łąkami, przez ciagłe przelogowywanie, wynosi 12 min,

krasnoludek10, vannkama oraz Aisha1969 lubią to.
  5. vannkama

vannkama Mieszkaniec forum

Mam targ nr 7. Jakoś idzie. Jestem na Edge

6. gosiagosia60

też mam edge i zawsze było ok.w akcie desperacji ściągnęłam chrome a tam taka sama kupa :(to chyba nie wina przeglądarek,serwer na którym jestem,to barachło :( BP-może by tak dać sobie spokój z eventami na miesiąc,ponaprawiać błędy,zwiększyć pojemność czy co tam serwerów,co?Co nam po eventach,jak błędów co nie miara...

Ostatnie edytowanie: 5 czerwca 2025
  7. Ania

Ania Moguł forum

No i klient dostał zadyszki fajny event nie powiemxD

8. kett955

kett955 Analityk forum

różnica posiania między główną łąką a dziką polaną wynosi 19 minut. Kpiny sobie urządzają z graczy. Wchodzi się po kilkanaście razy by cokolwiek zrobić. Masakra. Nawet wypadajek nie mogę sprawdzić ile jest w inwentarzu.

krasnoludek10, vannkama oraz Biba lubią to.
  9. gosiagosia60

nie robiłabym na twoim miejscu,bo może się okazać,że to daremny trud,skoro to tak działa a jakby nie działało...

krasnoludek10 i vannkama lubią to.
  10. oset53

oset53 Chodząca legenda forum

Ta gra to już dno i hektar mułu:wuerg: i szkoda na nią czasu, ja już pomału się od niej
    odzwyczajam i dobrze mi z tym. Skoro nas tu nikt nie szanuje i naszego czasu
    to nie ma co się pchać skoro mają nas tam gdzie słońce nie dochodzi.

11. Miśkowo

Miśkowo Chodząca legenda forum

BP wie jak rozruszać forum, niespełna 4 godziny eventu, a jaki ruch w wątku eventowym, dawno tak nie byłoxDxD.
    A tak na poważnie, u mnie też nie działa, nie da się rzucić darmowym toporkiem. W zasadzie obeszło mnie to, bo i tak dziś nie zamierzałem zaczynać eventu, no ale szkoda osób, które poodpalały sobie różnego rodzaju bonusy i te lecą sobie w kosmos :(.
    Ciekawe, co dadzą w pakiecie przeprosinowym?:p

12. agatarolnik64

agatarolnik64 Ekspert forum

Widzę że chociaż niektórym udało się wejść na farmę , ja od 14.30 próbuje i nic ,owieczki lecą z taczką na 88% i to by było na tyle , ani razu nie otworzyła się gra :( ciekawe kiedy uda mi się rozpocząć event .Miłego dnia wszystkim :)

vannkama i krasnoludek10 lubią to.
  13. eurb

eurb Naśladowca mistrzów

jak zwykle nie wyszło. Straciłam cierpliwość. Prezentów nie będzie bo mi już obrzydło czekanie na kwiatka.
    Nigdzie oczywiście nie ma słowa o problemie. Jutro podgonię w końcu ponad 4000 imprezowych leży odłogiem pokręcę kołem może coś wpadnie. Po tylu latach już powinnam się przyzwyczaić, a jednak.....

14. gosiagosia60

po mojemu,bo nie za bardzo się na tym znam,to padły serwery,bo są przestarzałe i nie wytrzymują takiej robudowanej gry.a nam znowu nam wcisną atak hakerów i się wykręcą dając cjm,2 wejściówki i kilka sn na otarcie łez :p

15. danagk70

danagk70 Czeladnik forum

gra stoi w miejscu nie mam cierpliwości

krasnoludek10 lubi to.
  16. oset53

oset53 Chodząca legenda forum

Pakiet przeprosinowy mogą sobie wsadzić gdzieś, bo to nie jest sporadyczna wpadka tylko norma.
    Kpina z nas grających w tą grę.

17. yvonnege_

yvonnege_ Weteran forum

I nikt nie raczy się wypowiedzieć na ten temat co dalej z grą, chyba trzeba pisać post pod postem to się wtedy pokażą Modzi, bo przecież to najważniejsze. W sprawie błędów i gry cisza, żenujące co za fachowcy nad tym pracują.

18. hedwig149

hedwig149 Czeladnik forum

Nie mogę dalej się zalogować i nie wiadomo czy dziś coś się zmieni ? Żadnych informacji!!!

vannkama, hapsak89 oraz krasnoludek10 lubią to.
  19. kudlaty147

kudlaty147 Wszystkowiedząca wyrocznia

ta
    tacy jak ja co do kompa wola sasiada

hapsak89 i krasnoludek10 lubią to.
  20. Frytka2012

Frytka2012 Komandor forum

Witam,

Gosiu nieee, ktos trafil toporem w 10-e i serwer nawlil ha haha
    poczekamy, zobaczymy, moze jutro da sie pograc
    cierpliwosci

Status tematu: