Opinie Legenda Wikingów XV

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 4 czerwca 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

ja dziś ten błąd zrobiłam,bo chciałam mieć szybko z głowy event :mad: 3x100% z koła + 3 dyniowe+ 1 na rośliny-2 x+ 100% w slocie :cry::cry::cry: jak dziś ruszy,to pół biedy ale jak nie...>:(>:(>:(

2. marynia53

marynia53 Cesarz forum

Ewa, u mnie też tak wygląda.

3. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Czyli co, Rysiu? Głównym problemem Unity?

Co do farmerskich dóbr - wczoraj odpaliłem kupon 24h. I co? Nie powiem co, bo przecież tu są dzieci8)xD:cry:xD Oczywiście o ile jeszcze jakieś się nie znudziły tą grą.

vannkama i Aisha1969 lubią to.
  4. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

Gosiu na przyszłość : nie odpalaj dyniowych i nie wrzucaj nic w sloty!!.Ja jesli juz robię event to ok.12 lub 12:30 krecę kołem co da to już moje.Jak event ruszy to rozsiewam a jak mam 1minutę do zbioru to wtedy w sloty kładę % i uruchamiam dyniowe.Nigdy wcześniej bo to się nie opłaca,minuty lecą niepotrzebnie i jest duża strata.

No chciałam darmowym toporkiem sobie rzucić ale ...ale się nie da :p

5. gosiagosia60

zwykle tak robię,dziś mnie coś pokusiło >:(

6. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Dostałem maila:

Chętnie pomogę.
    Zaraz po tym jak BP pomoże mi zalogować się i rozsiać badyl.

7. -mala159-

ja też ten event chce szybko zrobić ,w sumie jutro mam na niego 4h....jak ja to zrobię ...nie wiem

Próbujcie się zalogować,mnie płynnie przeszło z Lesnej na Dziką i z Dzikiej na Głowna,może już naprawili 8)

8. abask

abask Fanatyk forum

Ok, jedna gra rozegrana, naklejka jest i 45 talarów.

9. hapsak89

hapsak89 Hrabia forum

Nadal nie działa, tnie się, zawiesza, a znakomita większość przelogów kończy się fiaskiem, bo utyka na 28%

10. Biba

Biba Czeladnik forum

pozytyw tego jet taki , że w końcu może nastanie u mnie historyczne myślenie . że pora już przestać znęcać się nas sobą i zastosowac wariant nr 2
    czyli : nogi za pas :)
    bo ile można wytrzymywać ?????

11. gosiagosia60

już mi się chyba odechciało robić >:( nadal mam 88% jak dziś nie naprawią,to hamak

12. bogusiak80

bogusiak80 Wszystkowiedząca wyrocznia

Od 15-tej usiłuję rozpocząć event.Nic nie mogę zrobić.Koło nie działa po prostu puste pole.Nie mam możliwości przejścia z łąki na łąkę.Bez przerwy odświeżanie i czekanie aż owieczki miną 88%. To nie jest normalne, event stary jak świat,mechanika nie zmieniona a problemy mnożą się na potęgę.Niechlujstwo przy wprowadzaniu eventu a My tracimy czas i nerwy.:cry:

13. Ania

Ania Moguł forum

A u mnie nie dolicza pd jak zbieram xD już się z tego śmieję. Udało mi się wejść z klienta

14. jakleci.bozena21

jakleci.bozena21 Forum Pro

Od kilku lat pierwszy raz odpuszczam event od dzis tylko logowanie jesli sie da szkoda zdrowia i nerw i nie ma chyba juz szans na normalnosc

15. bogusiak80

bogusiak80 Wszystkowiedząca wyrocznia

Ja nie czekam aż ktoś z góry pofatyguje się i napisze co dalej z eventem ,kiedy przewidywane jest 100% uruchomienie eventu.Nie wiem czy sami mamy się tym zajmować?Pisać do zagranicznych MOD-ów o pomoc i informację?Miałam zamiar szybko rozprawić się z Ingrid bo odpadają mi 4 dni eventowe.
    Mam dość czekania idę zająć się czymś pożytecznym.Event przeszedł do lamusa.

16. gosiagosia60

nie chcę [ciach] pakietu przeprosinowego,chcę odzyskać moje bonusy z dyniowych >:(

Post edytowałam. Wulgaryzm usunęłam. On tu nic nie pomoże.
    MOD_Zła

Ostatnio edytowane przez moderatora: 5 czerwca 2025
  17. -mala159-

u mnie na razie event działa,chyba jest wszystko ok -Klient
    Pisałam,że pewnie ruszy ok.17 i nie pomyliłam się xDxDxD

A co mają pisać MOD-zi jak w sumie też nie wiedzą ,echhh

18. kaska860

kaska860 Cesarz forum

Już chyba działa ?

No nie działa jednak :sleepy:
    chciałam zebrać wszystko, rozmnożyć eventówkę i wrócić do itemów, które mam cały czas na polach (a event kontynuować w weekend), ale chyba się dzisiaj nie uda.
    Pokazuje mi, że mam na pnączu 2 gałązki xD.
    Trochę mnie irytuje, że mi się zmieni pora zbioru PD -.- Nie wiem czy w ogóle dzisiaj zbiorę. Już mi się odechciewa sprawdzać co chwilę

Ostatnie edytowanie: 5 czerwca 2025
  19. abask

abask Fanatyk forum

Udało mi się zebrać rozsiew i posiać kolejny raz. Ale idzie masakrycznie :(

krasnoludek10, Aisha1969 oraz vannkama lubią to.
  20. gosiagosia60

jest ktoś z 1 targu komu działa?o_Obo ja się nadal zalogować nie mogę

krasnoludek10, Aisha1969 oraz vannkama lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.