Opinie Legenda Wikingów XV

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 4 czerwca 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Aisha1969

Aisha1969 Generał forum

czary mary i wcięło też moje talary xD>:(

2. karol540

karol540 Forum Pro

czy tylko tyle z rekompensaty za event hojność nie zna granic
    może coś jeszcze bym poprosił

3. abask

abask Fanatyk forum

Hahaha.... Bulion sobie weźcie a oddajcie zdobyte talarki.
    Jaja sobie robią.

4. rysio

rysio Półbóstwo forum

mnie wyglada na to ze wystartowano event od nowa => 1x bulion wikinga i 10x rozeniec gorski dopisane do konta
    wspaniala rekompensata za ponad 5 godz braku dostepu do gry i wymiane gwiezdnych talarow

5. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

"Witajcie Farmerzy,

Z uwagi na wczorajsze problemy z funkcjonowaniem gry oraz dzisiejszy błąd z wymianą gwiezdnych talarów, zostanie przeprowadzonych kilka działań, o których będziemy Was sukcesywnie informować. Poniżej pierwszy krok:
    • u części graczy wystąpił błąd, w wyniku którego nie otrzymali oni startowych przedmiotów eventowych do wydarzenia "Legenda wikingów", u części natomiast przedmioty te zostały utracone w wyniku błędów w grze. W związku z tym wszystkim graczom zostanie ponownie dopisane 10 x różeniec górski (15 szt. dla graczy z Premium) oraz 1 x bulion wikinga.

Pozdrawiamy,

[​IMG]"
    zobaczymy co dalej dadzą...

6. kudlaty147

kudlaty147 Wszystkowiedząca wyrocznia

powinno byc przynajmiej po 2000 tys rozenca za straty poniesione w braku mozliwosci siania i kilka bulionow

7. Kasiunia13

Kasiunia13 Książę forum

No, słabo, chciało by się rzec.... dodatkowo mam ciekawostkę w młynie. Nastawiam SP z wykupionym turbo młynem na 4,5 godziny, nastawiam drugą w drugim slocie:7,27 godziny, produkcja w trzecim slocie zajmie już 9 godzin. Jeśli chcę dać dwie w drugim slocie - czas produkcji sumuje się do 16,27. Nie przypominam sobie , aby była jakaś zmiana ogłoszona dotycząca czasu produkcji SP. Na szczęście zajumało mi tylko 45 GT, ale roślinka i wypadajki zdobyte wczoraj nie znikły - jak to mówią: dobre i to.

8. gosiagosia60

2 topory stoją na leśnej-mam nadzieję,że już tam zostaną :p

9. klonek68

klonek68 Generał forum

U mnie już 3 topory wystawionexD....chciał bym kupić Piccolo za talary ale strach zbierać;)

10. bogusiania

bogusiania Weteran forum

15 gier rozegranych. nie wiem, czy mogę podać z niemieckiego FAQ w tłumaczeniu:
    Następna aktualizacja:

• Wydarzenie Wikingów przedłużone do 12 czerwca, godz. 12:00
    • Przypadkowo wymienione gwiazdki zostaną zwrócone za pośrednictwem skryptu. Powiadomimy Cię, gdy to się zakończy.
    • Kod bonusowy jako rekompensata (patrz OA )

11. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Zgadzam się w całej rozciągłości.

Aisha1969 i d_anulka lubią to.
  12. klonek68

klonek68 Generał forum

Kod SORRYWEARE działa

13. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

no chyba żart ? jest rekompensata,oddane zostaną GT,wszystkim się nie dogodzi ale ...ale ...kto Wam kazał wrzucać w sloty dobroci i nie tylko.Jak tak to słuchacie moich porad i podpowiedzi a wczoraj .....kurna nikt nie słuchał 8)8)

Ja dzisiaj zaczęłam event i za 10 min mam koniec :p :p,17 kroków z 26,po co wczoraj były te nerwy,trza było odpuścić i zacząć od dzisiaj 8)8),tym bardziej,że było wiadome ,że event będzie przedłużony.

BP nigdy nie da za dużo,dobrze ,że w ogóle dostaliśmy cokolwiek,i teraz posypią się na mnie gromy a ja to wszystko przyjmę na klatę :p

14. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

Wczoraj na tych taczkach to była masowa ewakuacja owiec z farm , coby ich Wikingi w jasyr nie uprowadzili . A że dziś talary to też dla nikogo nie powinno być zaskoczeniem, bo wiadomo że Wikingi to rabusie - łupią wszystko i wszystkich co im się pod rękę nawiną .
    U mnie się nie obłowili, bo tylko jednego talarka na dnie skrzynki znaleźli, który nie wiadomo skąd i od kiedy w tej skrzynce się uchował :music:a o jednego nie ma co lamencić więc... póki co jestem spokojna i wyluzowana 8)
    bo i ewakuacji na mojej farmie też nie miałam - znaczy moje dzielne owieczki tych rabusiów się nie ulękły - zresztą spryciary tak się wczoraj gdzieś po dziurach i kątach pochowały , że żadnej widać nie było - przynajmniej wieczorem bo dopiero około 19-stej weszłam na farmę (po powrocie z trzydniowych wojaży ) ale za wiele żeśmy z Mietką nie podziałały, choć śmigała na kombajnie że aż furczało coby stracony czas nadrobić :p lecz przed 22-gą przyszła burza i nas z farmy wygoniła - a po burzy to już się Mieci śmigać odechciało xD:cry:xD
    Dziś sobie tylko siejemy ewentowego badylka - do rzucania toporkiem nas nie ciągnie - trzeba zresztą najpierw zgromadzić odpowiednią ilość ,,środków,, by sobie porzucać a... jako że Wikingi tym razem są tak nieprzewidywalni (i nie wiadomo co jeszcze im do tych rogatych głów strzeli) to z ostrożności ,,na piechotę,, tego badylka siejemy ( żadnych bonusów ani przyspieszaczy) .
    Aha... a samemu to nie łaska ten dobry materiał na rymy przerobić :music:
    odstaw pługa, złap za pióro - tu najlepsze będzie kacze xD;)
    i... odmaluj barwnym rymem jak ,,szczęśliwi,, są oracze
    w tej zabawie , którą Olimp tak łaskawie nas uraczył
    - kto wie , może po Twym wierszu Twórcy... wezmą się do pracy ...
    Choć (podobno) wciąż pracują lecz efekty - pożal Boże...
    kiedy zamiast coraz lepiej farma działa coraz gorzej...
    - chociaż... może do tego ,,działania,, nie tylko sami Twórcy się przykładają , ale po trosze też i Farmerzy kiedy tak wszyscy na wyprzódki ... startują (z całym arsenałem wszelkich przyspieszaczy) wraz ze startem ewentu - a nawet jeszcze przed startem :p no robi się wtedy zator więc i te owce na taczkach nie dziwne, bo przecie muszą się ewakuować by ich w tym tłoku i pośpiechu nie zdeptali xD:cry:xD

15. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Jest fajna okazja dla multi.
    Można po taniości wyrwać dobry item mnożnikowy.

Kolekcja potężnych toporów
    2.000 PD/TPD x Poziom Farmy/Wyspy co 20 godz. 2 małe pola.

Jest on za 4 gry:

Teraz dopisano 1 bulion.
    W sumie są 2 gry darmowe.
    Wystarczy na bokach rozsiać i zebrać 2 razy.
    120 wylotek też nie powinno być problemem.

FAQ:
    https://board-pl.farmerama.com/threads/legenda-wikingów-xv.100506/

Jak ktoś goni za PD, a ma słabe itemy, to jest to doskonała okazja na podbicie osiągów.
    Za ok. 2 tyg będzie G&T i itemy będzie można przerzucić.

• Od 22 do 25 VI - Gift & Trade
    Kalendarz (plany):
    https://board-pl.farmerama.com/threads/kalendarz-2025.98578/#post-2714737

16. gosiagosia60

tak właśnie robię 8)

17. dorro007

dorro007 Hrabia forum

Jaki czort zeżarł mi ponad 300 talarów od Ingrid? Gdzie to zgłosić i od kogo żądać zwrotu? Ktoś coś wie?

krasnoludek10 i Aisha1969 lubią to.
  18. eurb

eurb Naśladowca mistrzów

no ale się wysilili, przez ten zmarnowany czas ze dwa siania mi przepadły czyli kilkaset roślin, a oni mi w zamian badziewie oddali, dzień dłużej pomoże ale.....

krasnoludek10 i Aisha1969 lubią to.
  19. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Ktoś wie i też dowiesz się jak zajrzysz do Ogłoszenia: #73.

20. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

Ryś nie robię na bokach ,mam lenia :p

i po evencie ,bez nerw bez utraty dobroci wczoraj 8)8),wyrobiłam się w ....od godz.9 do 11:40 xDxDxD

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.