Opinie Legenda wikingów XIV

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 6 listopada 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Majka501

Majka501 Chodząca legenda forum

Nie każdy event jest dostosowany do farmerów pracujących ,którzy mają życie prywatne i jest to nie wykonalne dla osób pracujących w realu . Ta ilość badyla mnie przerasta więc odpuszczam Życzę wszystkim powodzenia którzy są zdeterminowani i pragną zakończyć event , dla mnie jest to nie do ukończenia. Bez tego i tak jestem szczęśliwa i spełniona , nie każdy żyje dla gry.....

2. wiocha5

wiocha5 Baron forum

Macie kombinacje na rzut w 10 za pierwszym razem

3. misiek1978

misiek1978 Chodząca legenda forum

Ja miałem dwa razy było licząc od lewej:
    3-2-1
    2-4-2

4. hiacynta

hiacynta Wszystkowiedząca wyrocznia

Mam zrobione 19/20. Ze sklepiku wykupiłam wszystkie itemy oraz 2 skrzynki z bonusami. Nie kupuję żadnych tajemniczy ani zagadkowych, wszystko co tam jest oferowane posiadam, a nie potrzebne są mi żółwie pomarańczowe, czy coś w tym rodzaju. Pozostało 70 GT, plus to co dojdzie z ostatniego rzutu przeznaczę chyba na SN. O dziwo tym razem nie narzekam na wylotki, mam w nadmiarze jeszcze 360 rogów. Z piccolo nie liczę na nic ciekawego, bardzo upatrzył sobie mnie kijek, ostatnio dostałam nim trzy razy pod rząd, już mnie głowa boli. Ostatni zbiór eventówki za 3,5 godziny, potem strzał toporkiem i koniec eventu. Czekam na sezon.

5. wiocha5

wiocha5 Baron forum

niestety nie działa :(

6. Makowiska

Makowiska Koneser forum

To niestety nigdy nie działało :(

7. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

witam :)

u mnie 15/20 pomału do przodu:p tym którzy skończyli gratuluje:) a tym co jeszcze rzucają toporkami powodzenia :)
    niech wam sie darzy :D

8. abask

abask Komandor forum

Ja mam cztery sumy więc żadne zagadkowe mnie nie interesują. Jeszcze dwa rzuty do końca ale na na dychę za pierwszym razem nie liczę. Coś tam wybiorę :)

9. hapsak89

hapsak89 Wyjątkowy talent

Toporki odwieszone do następnej edycji, 10-tki w pierwszym rzucie nie udało mi się trafić, ale jakoś niespecjalnie nad tym ubolewam :p ze sklepiku eventowego zgarnęłam komplet itemów i zostało mi 15 GT, których nijak nie da się wykorzystać:sleepy:
    Pnącze odpalone, spoko event;)

10. bunny132

bunny132 Generał forum

ja mam rozegranych 13

11. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Miałam nie robić ale..[​IMG] Z picolaka Zabawa w wodzie.Sieję dalej,bo mój toporek coś słabo trafia a jeszcze kilka rzeczy ze sklepiku by się przydało.

12. gosia198729

gosia198729 Czeladnik forum

ja już skończyłam ale nie robię wszystkich eventów, dwa ostatnie odpuściłam, zbieralam nawóz, miałam 200% bonus do stodoły i jakoś to poszło.

13. ania5757

ania5757 Baron forum

ze sklepiku wykupilam szczesliwa monete i zetony
    gdzie ich szukac?

14. madziales

madziales Naśladowca mistrzów

Ja już skończyła,:) ale czy można dalej robić żeby nazbierać żetonów do sklepiku?

15. klonek68

klonek68 Hrabia forum

Oczywiście można robićxDPozdrawiam

16. bogusiania

bogusiania Komisarz forum

Event skończony, itemy ze sklepu wykupione, sieję dalej...Powodzenia jeszcze walczącym i gratulacje dla tych, którzy już skończyli :)

17. wiocha5

wiocha5 Baron forum

Mi wpadło za 1 razem strzał w 10

TYLKO UWAGA: Liczona Kolejność od PRAWEJ ( OD Końca)
    4-3-2

18. Jedna_na_milion

Jedna_na_milion Ekspert forum

Slabo to idzie niestety :p No ale sieje dalej bo nie widac nic nowego :p

hiacynta, Aisha1969 oraz bogusiania lubią to.
  19. bunny132

bunny132 Generał forum

u mnie za pierwszym razem 10( na chybił trafił wybrany)
    o to podpowiedź:
    głownia: obuch zaokrąglony
    trzon: zaostrzony
    runa: ansuz

licząc od lewej: 4 5 4

hiacynta, Aisha1969 oraz bogusiania lubią to.
  20. nikolabln

nikolabln Chodząca legenda forum

U mnie 10-ka była 1-1-1 licząc od lewej