Opinie Legenda wikingów XII

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Marion, 9 maja 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. freska_kreska

freska_kreska Generał forum

Ja chętnie dołączę na hamak. Będę chomikować SN i Zośkę na kolejny event. Teraz chętnie podgonię misje w spółdzielni :)

2. PolakM

PolakM Komisarz forum

co raz gorsze te nagrody w tych eventach :cry:, co raz mniej przyjemności z gry :(. Event za eventem, kiedy robić zapasy lub zadania w spółdzielni:cry:. Szkoda gadać :cry::cry:..., o losowości ze skrzynek lub ts i inne takie czy z klonowanie - czy koło nie wspomnę , mleczarni żółtych mam już ponad 200 szt., jeszcze więcej żółtych strzygalni owiec bo ponad 300 szt.:mad:a żółtych klonów cukrowych ponad 400 szt. Pewnie większość graczy tak ma;). Chętnie te zagrody/drzewka oddał bym do jakiegoś silosu - czy czegoś takiego i wymienił jakieś inne lepsze zagrody lub inne dobra takie, które mnie interesują nawet w stosunku 50:1 lub 100:1.
    ogólnie raczej hamaczek - szkoda czasu, lepiej sięgnąć po dobrą książkę :)

3. HotFarmer3387

HotFarmer3387 Nadzorca forum

Witajcie szkoda zachodu z tym eventem trzeba sobie zrobić przerwę po tych lotach :D także dołączam do hamaczka ;) pora misji podgonić bo wstyd że znowu stoją :D xd powodzenia tym co będą rzucać toporkami :)

4. Owieczka311

Owieczka311 Półbóstwo forum

Coś tam posieję. Na miarę ilości czasu. Ale bez spiny.

5. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

Kolejny event, który odpuszczam.
    Lubię te toporki i zawsze dobrze mi szło, ale nie mam motywacji do siania tysięcy badyla.
    Misje w spółdzielni nadrabiam :)

6. grania.

grania. Komisarz forum

A ja chyba zrobię, bo nie mam hien, a nu(ó)ż widelec wypadną - w sumie wolę takie zdobywanie potencjalnych nowych zagród niż kupowanie ich za florki, więc zbieram je gdzie mogę, to samo tyczy się drzewek oliwnych - mam jedno, może coś wypadnie, a na końcu piccolo - moje uzależnienie. Coś siać trzeba, czemu nie ewentówkę?xD Fakt misje w spółdzielni są do nadrobienia, ale tam to dopiero dziesiątki tysięcy kwiecia do wysiania, więc powolutku i to i to da się zrobić. A ciepać toporkiem też lubię 8)

7. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Wybór mam taki - albo robić event, albo wystawić na wszystkich polach itemy i nabijać PD. Gdybym miała jeszcze co najmniej 404 szt. kwiecistych to wybór byłby oczywisty, ale nie mam, więc co pozostaje. ??? :D
    Misje też robię tylko te, w których jest interesująca nagroda, więc co pozostaje. ??? :D
    Stodołę mam wypchaną po sufit, to uzupełniać zapasów nie muszę, więc co pozostaje.???:D
    No i najważniejsza chyba sprawa - hamak to lubię z ładnym widokiem, a tu na razie ani widoku, ani ciepełka, więc co pozostaje.???:)

8. -troll-

-troll- Chodząca legenda forum

Powodzenia walczącym :)

9. klonek68

klonek68 Nadzorca forum

Noo noo 1 floren chyba się skuszę;) i coś posieję xDxDxD

10. -georginia-

-georginia- Chodząca legenda forum

kolejny event z nagrodami niepowalającymi na kolana. Odpoczynek przyda się na następne eventy. Powodzenia tym, którzy będą robić event, a słońca i radości tym, którzy odpoczywają na hamaku

11. ztomcio76

ztomcio76 Okazjonalny autor

nagrody niestety słabe, mnóstwo nawozu trzeba włożyć, co niestety pnącze nie jest w stanie zrekompensować, o 1 FL nie wspomnę :)

12. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Nie wiem, czy to tylko kwestia mojej przeglądarki, ale po starcie eventu gra słabo chodziła (korzystam z Chrome). Okazało się, że dziś wprowadzono jej dużą aktualizację. Gdy uaktualniłam swoją przeglądarkę, problemy ustąpiły:)

13. Marcinwin

Marcinwin Moguł forum

Ja gram na kliencie, mam podobne spostrzeżenia. Gra nie załapuje wszystkiego.

14. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

darmowy bulion :p

15. Kloni17

Kloni17 Książę forum

ojej nic tu się nie dzieje chyba naprawdę wszyscy hamakują :p
    ja coś dłubię ale tylko dla przyjemności rzucania toporkiem :)

16. misiek1978

misiek1978 Chodząca legenda forum

Chwalcie się jakie mieliście kombinacje przy trafieniu za pierwszym razem
    Może komuś się przyda

17. CHUDYJUREK

CHUDYJUREK Nadzorca forum

kombinacji nie pamiętam ale gt ustrzeliłem 115

18. AladdinSane

AladdinSane Komandor forum

To tak na zachętę trafiło w dychę za pierwszym rzutem!?!?!?
    Ktoś tak miał?
    kombinacja: same środki
    chyba zagram w kasynie

Ostatnie edytowanie: 10 maja 2023
  19. bogusiania

bogusiania Książę forum

Ostatniego tego eventu nie robiłam, bo nie miałam czasu i bardzo mi było szkoda, bo go lubię, więc teraz nie odpuszczam, hamaczek zostawiam na bardziej upalne dni. W pierwszym rzucie szok i miła niespodzianka - 165 GT, chyba celowałam w środki. Zrobione 11 rzutów, jeszcze 4 po północy. Zdobytych 565 GT na razie nie wiem, na co wydać w sklepie, pewnie na wszystkie kupony na kombajn i zobaczę, jaka będzie potrzeba. Pomału do przodu. Celnych rzutów grającym i miłego wypoczynku tym, którzy na hamaczku :)

20. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.