Opinie Legenda wikingów XII

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Marion, 9 maja 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. GreenHills

GreenHills Hrabia forum

No własnie o to chodzi :) Ja straty po sezonie jeszcze odrabiam a tu juz nastepny sezon. Do tego event- trzeba by bylo nadrobić produkcje gnoju, zwierzaki- misje niby nie uciekna ale juz wiszą niktóre i wiszą zaczęte. Zasoby SN i SNZ też same się nie odnowią. A kto ma tyle kasy,żeby robić zakupy za realne pieniążki ? Jedyną zachęta ( dla mnie )jest skrzynka pikolo-ale nie oszukujmy się, trafić tam na cos WOW jest ciężko.A nagrody ogólnie takie sobie ( 5FL za GT :D ) . I pojawiają się wątpliwości ... Może czas zrobic sobie mała przerwę... powiedzmy tygodniową ;) I realnie pogrzebac w ogródku :D

2. MiszkaM

MiszkaM Moguł forum

Robię wszystkie eventy więc ten pewnie też, choć tej mechaniki bardzo nie lubię. Nie ma żadnego logicznego ciągu: jeżeli za daną runę masz 4 kropki to za najbardziej podobną powinno być 5. A tu nic z tego, losowość absolutna. Poprzednio próbowałam rozpisać system ale wniosków nie było. A farma i spółdzielnia koleją z braku czasu.

Ostatnie edytowanie: 9 maja 2023
  3. kybek93

kybek93 Chodząca legenda forum

Jak tu robić gdy zachęty brak? Szczególnie ten jeden florek mnie ubódł....
    Nie ma co... a głos braci farmerskiej dopełnił wszystkiego
    Pierwszy raz mam zamiar nie robić no chyba że mi coś padnie na mózg ..... i machnę jak zazwyczaj... hihi
    Pozdrawiam niezdecydowanych a może mnie przekonają....

4. niebo016

niebo016 Generał forum

Co dają te pnącza w skrzyni dostatku??? Może są fajne....

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Skrzynia nie daje pnącz, w drugiej kolumnie wymienione są sposoby zdobycia skrzyni a to co można z niej otrzymać jest w ostatniej kolumnie.

6. ngienia63

ngienia63 Młodszy ekspert

, Marion ale skąd ci przyszły te chieny, bo nigdzie ich nie widać.

7. SuperWioska

SuperWioska Mieszkaniec forum

Bardzo mi się podoba ten event, ponieważ nie będę go robić:D

8. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

W sklepiku eventowym można kupić tropikalne zagadkowe zagrody "Parkin", a w nich (przy sporej dozie szczęścia) można trafić na hieny :)

9. incasent

incasent Ambasador forum

Hamaku nie rozstawiam i odpoczywać nie zamierzam.
    Ale tego eventu, w takiej wersji nie robię...
    ---------
    Słonecznego tygodnia i powodzenia dla wszystkich, którzy się zdecydują :)

10. 22vader

22vader Stały bywalec

cudownie że nie trzeba robić, znowu losowość i jedni dostaną 150 talarów więcej (oczywiście mi sie nie zdarzyło nigdy), pnącze średnie, a nagrody też nie powalają
    no i daliby w końcu event na jedną łąkę, siane na kilku łąkach przez tak wiele tygodni jest męczące

11. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

:cry:drugi tydzień na hamaku...dobrze,że słonko przygrzewa:p serio? 5 florków i kilka kotów w worku?o_O

12. oset53

oset53 Wszystkowiedząca wyrocznia

Nie wiem czemu te nagrody w evencie skojarzyły mi się z początkiem mojej przygody z tą grą.
    Pierwszym eventem który ukończyłam to "Bawarskie Święto 2013".
    Dostaje się z niego 1 100PD na 10h. Mam nieodparte /subiektywne/ wrażenie że cofam się w czasie .
    Tylko że wtedy event to było wydarzenie na Farmie a nie codzienność. Zastanawiam się nad tym dokąd
    BP tak gna??? Oby nie w kierunku przepaści.
    Czy zrobię ten event - pozostaje to zagadką dla mnie też.

13. SperanzaE

SperanzaE Baron forum

A ja robię, bo lubię ten event. Spróbuję zdobyć pnącze a jak nie wyjdzie to trudno, wybiorę sobie inne nagrody.

14. jacekf

jacekf Komandor forum

witaski...... robic czy nie robic ? oto jest pytanie............;):p

15. *dzuga*

*dzuga* Komisarz forum

Ta mechanika to mój największy horror, nie jestem sobie w stanie wyobrazić nic bardziej nudnego. Dlatego bez wyrzutów sumienia se odpuszczam...

16. [andy74]

[andy74] Aktywny autor

A może ten 1 floren można zdobyć 100 razy po 5 GT tylko jakiś chochlik zamienił miejsca. Swoją drogą byłoby to już bardziej atrakcyjne. Raczej trzeba zrobić dla tej skrzynki.

17. kaska860

kaska860 Cesarz forum

Muszę się nauczyć kłaść na hamaku, bo jakoś dla zasady eventy robię. Tutaj nagrody uszu nie urywają, ale wysiłku tez większego nie ma. Pewnie zrobię dla potencjalnych hien, żetonu i czegoś tam ze sklepiku, a potem dojdę do wniosku, że skoro tak mało brakuje to machnę całość xD
    Bym zapomniała...ten 1FL też muszę mieć xD

18. CHUDYJUREK

CHUDYJUREK Nadzorca forum

sadzić mi się nie chce, ale toporkiem bym porzucał w sumie ;p

19. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

ja zacznę :)lubię ciepać toporkiem :p :D

20. mysza199710

mysza199710 Koneser forum

potencjalne autor napisał czyli mogą wypaść z kupionych zagród zagadkowych w tym evencie. Ktoś inny dodał, że przy odrobinie szczęścia, a moim zdaniem raczej mega szczęściu wypadną te chieny. 1 floren, losowe nagrody i ilości do wysiania to bardziej zniechęca, niż zachęca moim zdaniem i chyba nie tylko mnie do tego eventu.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.