Opinie Legenda Wikingów XI

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 1 listopada 2022.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Aisha1969

Aisha1969 Generał forum

mi została ostatnia 10tka długo na nią polowałam :) trzeci pikolak zdobyty :)

2. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

E beznadziejnie kijem mnie i to nie raz :cry:

zdecydowanie mam za wybujałą wyobraźnię
    zawsze widzę co innego :sleepy:xD a może to bug xD pisać o te florenowce xD

3. incasent

incasent Ambasador forum

Dobry wieczór :)
    Wyklickałem tego trzeciego "Malucha" :)
    Z dwóch wcześniejszych dostałem bukiet kwiatów i bajkowe źródło, z ostatniego chyba na osłodę - Parasolkę w kropki :)
    -----------------------------
    Jakiś ten event bez emocji...
    Wolałem już "tetrisa" z potworkami. Tam choć trochę zależało ode mnie... a W tym zupełnie nic. Jedyne na co miałem wpływ, to na spożytkowanie Talarów ;]
    -----------------------------
    Miłego tygodnia :)

4. MC16n

MC16n Czeladnik forum

Udało mi się zdobyć prawie wszystko co było warte zdobycia - czyli 5 x ulepszenia fabryki balonów i 1 x piccolo. Chwilowo tylko jedno - ale wysianej roślinki już mam na dodatkowe 30 gier - i tylko wypadajek brak. Nic to - uszlachetnione maliny tez już posiałem - jutro pójdziemy w tan :)
    Od dawna nic nie pisałem na forum więc gwoli przypomnienia i pochwalenia się - od 2 lutego mozolnie wspinam się na szczyty - zdobywam kolejne poziomy opętany ideą dotarcia w ciągu 365 dni do 200 poziomu. To co wydawało mi się prawie niemożliwością powoli się spełnia - dzisiaj wszedłem na 173 poziom a jeszcze prawie trzy miesiące czasu na zdobycie zaledwie 27 poziomów. Pewnie na Święta już tam dotrę - a może nawet na Mikołaja. Pozdrawiam wszystkich serdecznie.

5. -troll-

-troll- Chodząca legenda forum

Nie ma co tak pędzić, raczej nic fajnego nie czeka na Ciebie od poziomu 200+. Wszelkie te mini eventy tylko w nazwie są atrakcyjne, poziomy to już mozolne wspinanie się miliard za miliardem :)

6. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

A na drzewa jaśki nie działają :eek:o_O

na eventówkę super zadziałały
    jest moc :D teraz brakuje badyla xD

7. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

z 3 piccolaków wylazło:2x cylinder i parasolka :) jest dobrze,mogło być dużo gorzej 8)

8. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Zmogłam. Wreszcie los się do mnie uśmiechnął i trafiłam w środek za pierwszym rzutem. Wreszcie, czyli w okolicach 60 gierki. Ten czysty łut szczęścia w praktyce przekłada się na: wysiewasz zielsko na dodatkowe 10 gierek, albo nie. To ok. 1/3 podstawowego eventu (czyli zgarnięcie wszystkich nagród z paska postępu). 10 dodatkowych gierek to sporo, zwłaszcza przy raczej długorosnącej roślince.
    Ale udało się i wszystkie ulepszenia fabryki balonów i piccolo są moje:)
    W moim odczuciu, po zdobyciu nagród jednorazowych, gra staje się dość beznamiętna. Te skrzyneczki za celne rzuty stanowią słabą motywację do kombinowania z dobieraniem elementów topora. Z drugiej strony przy tak silnej losowości, zwłaszcza w 1-2 turze, znaczne zróżnicowanie nagród mogłoby u pechowców powodować wzmożone zgrzytanie zębami... I tak źle, i tak niedobrzexD
    Piccolo póki co w pasku siedzą. Niech nabierają mocy, może coś "lepsiejszego" z nich wylezie:D

9. olgs3

olgs3 Chodząca legenda forum

Nie tylko twoim i co za tym idzie należało by to zgłosić do BP.
    Następny taki sam event może by poprawili.

10. kasiuka26

kasiuka26 Okazjonalny autor

Jest jakiś sposób żeby trafiać w 10 ?

Aisha1969 i kencik1983 lubią to.
  11. kaska860

kaska860 Wszystkowiedząca wyrocznia

U mnie z piccolo niestety słabo: zabawa w wodzie, wieczne poszukiwanie skarbów i nieumarły.
    Może chociaż ocelot wyskoczy na otarcie łez :p
    97 gierek wykonanych i wciąż nie trafiłam za pierwszym razem, ale nie mam na to wpływu, ot losowość.

PoloMit, Aisha1969 oraz olgs3 lubią to.
  12. Magdam.1__

Magdam.1__ Książę forum

Jak do tej pory nie trafilam zadnej, w grze szczescia nie mam.

13. HotFarmer3387

HotFarmer3387 Nadzorca forum

Event zakończony ale sieję dalej bo trzeba zbierać na ulepszenia fabryczek ;) a z pikolaka drugiego kumpel wyskoczył takie meh ;/

Aisha1969 i PoloMit lubią to.
  14. klonek68

klonek68 Generał forum

Z picolaków 2 x parasolka i 1 x wieczni poszukiwacze;) jakoś cieniutko...chociaż tyle dobrze że bez kijkaxD

oset53, Aisha1969 oraz HotFarmer3387 lubią to.
  15. MiszkaM

MiszkaM Wielki mistrz forum

Trafiłam przy 46 grze, ktoś pisał, że wypadła przy kombinacji 2-2-1, więc mozolnie każdą grę od takiej zaczynałam i w końcu trafiła. Więc może tak;))

Aisha1969, HotFarmer3387 oraz kasiuka26 lubią to.
  16. pbkl

pbkl Półbóstwo forum

Wszystkie 10 zgarniete, jakby gdzies tam przypadkiem. Do ulepszen balonu....nie wiem czy dodac kupony na kombajn czy jednak kota w worku... Jutro rano pomysle :)

Aisha1969 i HotFarmer3387 lubią to.
  17. Aisha1969

Aisha1969 Generał forum

jeszcze 2 gry do potencjalnej zagrody ocelotów :) niestety ale przy 15 talarach za grę niemożliwe jest więcej coś wygrać ,reasumując : wykupiłam 4 ulepszenia balonu z 3 pikolaka tańczący z liśćmi :)

18. stoone1

stoone1 Weteran forum

2 dychy

Aisha1969 lubi to.
  19. Aisha1969

Aisha1969 Generał forum

niestety zamiast ocelotów wypełzły węgorze :(

nikolabln lubi to.
  20. nikolabln

nikolabln Chodząca legenda forum

U mnie żółta surykatka druga jeszcze się wykluwa zatem przez 2 godz.jest nadzieja.
    Z drugiej są pom.manty.

Ech na co ja liczyłam skoro od wieków wiadomo że nadzieja jest matką głupich .

Ostatnie edytowanie: 8 listopada 2022
    Aisha1969 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.