Opinie Legenda Wikingów XI

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 1 listopada 2022.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. incasent

incasent Ambasador forum

Zawsze, ale to zawsze jak człowiek udaje mądrego, to wyjdzie na głupka.....
    Choćbym stanął na głowie i machał uszami, to moje "starania" nijak nie wpływają na ilość zdobytych pkt. ....
    Można sobie klikać, ... pierwszy/trzeci/szósty, albo każdą inną dowolną kombinację, a i tak zawsze wynik będzie losowy...
    ----- dobra, wystarczy samobiczowania ;] ---
    Event dość łatwy, o ile wrzucimy coś w sloty, bądź trafimy coś na kole.
    Gierki nie zajmują wiele czasu, bo po trafieniu wszystkich "dziesiątek" nie mamy żadnej motywacji, żeby grać o coś więcej, bo zwyczajnie "Choćbyśmy stanęli na głowie i machali uszami", to i tak nic więcej nie ugramy... Ryś ma 100% racji.
    -----------------------
    Jestem na finiszu. Miałem farta i trafiłem wszystkie "dyszki"
    Wszystkie ulepszenia i dwa Piccolaki moje. Na noc posiałem eventówkę, ale zastanawiam się, czy siać pod tego trzeciego Malucha, czy dać sobie spokój....

To tyle z raportu na dzisiaj i pewnie tyle z raportu ogółem, bo nawet jak wyklickam to trzecie Piccolo, to i tak nie będzie o czym pisać :)
    --------------------------------
    Więc do następnego i oczywiście miłego! - Miłego i pogodnego piątku i całego weekendu :)
    Spokojnej nocki

Ostatnie edytowanie: 3 listopada 2022
  2. Aisha1969

Aisha1969 Generał forum

24 gry zrobione ,ulepszenia wykupione + 1 pikolak :D

jadę dalej :)

3. misiek1978

misiek1978 Chodząca legenda forum

za pierwszym razem udało się w kombinacji:
    1-3-1 licząc od początku
    1-1-1 licząc od końca
    4-3-2 licząc od początku

Ostatnie edytowanie: 4 listopada 2022
  4. HotFarmer3387

HotFarmer3387 Nadzorca forum

U mnie słabizna jedna jedyna 10 na 11 gier nie mam cela jednak :D ale brnę do przodu aby przytulić pnącze hehe ;)

5. agi31

agi31 Chodząca legenda forum

24 gierki za mną i nadal nie trafiłam z bonusem za drugim razem, reszta bonusowych trafień już mi się udała :)

6. GreenHills

GreenHills Hrabia forum

Ja mam 26 gierek :) I z trzecim mam taki sam problem. Ulepszenia moje. Teraz zbieram na pikolaki. Dzisiaj wypadło na kole +1 do zbiorów na 6h. Trochę lipa bo muszę wyjść z domu i w sumie będzie dobrze,jak drugi raz zbiorę z bonusem. Ale cóż- trudno się mówi. Jest jeszcze czas :)

7. 22vader

22vader Forum Pro

jak ja nienawidzę tego eventu, jaka to sprawiedliwość że ktoś sobie zgarnie 150 talarów więcej bo tak

8. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

wyklikałam wszystkie bonusy,ostatni wpadł po 60 gierkach.
    Z piccolo dostałam tradycyjnie kijek :cry:,ale też iluzjonistę i zabawę w wodzie.
    Gram i sieję dalej licze na bonusowa skrzyneczkę .
    Nakładki na balonową fabrykę wykupione i juz przynoszą konkretne procenty:)

9. abask

abask Fanatyk forum

U mnie 36 gierek za mną. Generalnie wszystkie bonusy zdobyte po kolei a teraz te marne 15-stki wpadają. Wzięłam 2 x piccolo i zbieram na trzecią :) Co dalej to się zobaczy :) Za chwilę kolejne celowanki :)

10. .dorotka01.

.dorotka01. Cesarz forum

mi potrzeba 510 talarków do dwóch Piccolaków jednego mam i wszystkie nakładki fabryki balonów a i nie trafiłam jeszcze w pierwszej próbie może jeszcze się uda trafić zawsze by mnie talarków brakowało

11. HotFarmer3387

HotFarmer3387 Nadzorca forum

13 gierek za mną ale już kolejne dziesiątki trafione ;) Pikolak jeden wykupiony zbieram na drugi ;) Fajny mniej czasochłonny event takie lubię ;)

12. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

22/34 Chociaż ta fabryka i tak w pasku u mnie będzie-miejsca nie mam :D Ani chęci ulepszać...:p
    Jeden picolak -chomicza,jest oki...

13. [andy74]

[andy74] Naśladowca mistrzów

14. GreenHills

GreenHills Hrabia forum

Została mi jedna gierka do ukończenia eventu. Ulepszenia zakupione, jeden piccolo również. Trafione wszystkie bonusy. Teraz zbieram na dwa pozostałe piccolo :)
    Przy czterech zbiorach na dobę ,powinnam skończyć zbierać na pozostale dwie skrzynki we wtorek przed 14. Zobaczymy czy nazbiera sie na jedna czy uda się na dwie :) Gdybym miała SN w ilości 600szt byłabym spokojna,ze się uda :) Ale ten cudowny produkt juz mi "wyszedł" ze stodoły ;)

Ostatnie edytowanie: 4 listopada 2022
  15. mysza199710

mysza199710 Koneser forum

Czy to ma sens? Obojętnie jak rzucisz masz 15 po trafieniu wszystkich opcji 10-tek no jak trafisz potem masz skrzynkę z czymś hurrra.Brawo BP za pomysł emocje sięgają zenitu. Picolo do zdobycia w porównaniu do potworów jest strasznie łatwe , ale mega nużące kupa, woda rzut ciekawa i fascynująca fabuła. Zawsze zastanawia mnie po co podwójne itemy? Moim zdaniem miało by to sens gdy wpierw waść Panna, Pan wygrywa rząd, a potem walczy o itemy, wtedy miałyby jakąś wartość podczas G and T, bo ktoś nie zdążył itemu zdobyć i chce go zdobyć w wymianie, a tak na on mnie.Pozdrawiam graczy, a twórcą i pomysłodawcą eventu no cóż.

16. grania.

grania. Baron forum

Z dwóch pikolaków kumpel :wuerg: i uczeń Ingrid:) na trzeciego zbieram. Balony ulepszone. Dobrze, że fabryka balonów wchodzi do Muzeum, zawsze to oszczędność miejsca 8)

17. fasolka46

fasolka46 Stały bywalec

Jak to jest , za pierwsze trafienie w 10 dostaje się 15 talarów ?

mysza199710 lubi to.
  18. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

fasolka46 za trafienie w 10 za pierwszym razem otrzymasz 165 gwiezdnych talarów, za każde następne po 15.

Za każdą grę, niezależnie od jej wyniku, otrzymamy 15 Gwiezdnych talarów.

Dodatkowo za celne trafienie (w środek tarczy) otrzymywane są nagrody uzależnione od tego, w której próbie to nastąpiło:
    · nagroda wielokrotna - za każdą grę z danym wynikiem;
    · nagroda jednorazowa - tylko za pierwszą grę z danym wynikiem.

Które z nagród jednorazowych zostały już zdobyte można sprawdzić klikając w ikonkę prezentu w oknie minigry.

gosiagosia60 i szamti lubią to.
  19. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Robi się
    wszystkie ''10 '' trafione

na razie sieję póki kombajn na chodzie
    na pewno zgarnę piccolaki
    a ulepszenia fabryki
    eh no zobaczymy
    mały problem z wylotkami :sleepy:

20. =Repez-

=Repez- Półbóstwo forum

Ten event mi się podoba spokojnie sobie robię już zdobyłem jedną skrzynkę i odkryłem

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.