Opinie Legenda Wikingów XI

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 1 listopada 2022.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Inne.
    https://board-pl.farmerama.com/threads/fabryka-balonów.87812/#post-2515384

Kolejne ulepszenia będzie można zakupić w pakietach i wygrać w eventach.
    W każdym z poniższych wydarzeń można zdobyć po 5 ulepszeń:
    - Pakiet fabryka balonów 1,
    - Pakiet fabryka balonów 2,
    - event Legenda Wikingów,
    - event Podstawy uprawy,
    - event piłkarski.

Za ewenty jest 15 ulepszeń, za FL kolejne 10.

2. incasent

incasent Ambasador forum

Obawiam się, że z tej kupy, to będzie kupa, bo jeśli sypiasz dłużej niż 7 godzin, to ta qpa nic nie da ;]

3. GreenHills

GreenHills Hrabia forum

incasent ahaah... sypiam faktycznie mało ;) A jakieś kropelki codziennie wypadają ze skrzynek :) Koło też po cos jest- daje nie tylko bonusy ilościowe :) Na razie -odpukać - nie jest aż tak tragicznie :)

A dziekuje bardzo :) Więc zbieram GT :)

4. teresa3000

teresa3000 Naśladowca mistrzów

raz za drugie miejsce doliczylo 115 a zadrugi raz tylko 15 czy to tak ma byc

Magdam.1__ i ewanta lubią to.
  5. orkiszowiec

orkiszowiec Baron forum

U mnie zadziałało, 165 talarków, dziękuję.
    Inna kombinacja podana na forum już nie.

Aisha1969 lubi to.
  6. Iskierka95

Iskierka95 Książę forum

tak,tylko za pierwszym razem dostajesz bonus,reszta 15 i ewentualne skrzyneczki,siania ciąg dalszy

PoloMit i Aisha1969 lubią to.
  7. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

to event zrobiony,teraz trzeba dodatkowo porzucać toporkiem aby zdobyć resztę piccolaków 8)
    Po raz pierwszy udało mi się w tej grze zdobyć wszystkie pierwsze rzuty :),chyba poprawiłam celność xD

8. teresa3000

teresa3000 Naśladowca mistrzów

iskiereczko 95 bardzo ci dziekuje za odpowiedz

Aisha1969 lubi to.
  9. marynia53

marynia53 Cesarz forum

10 gier za mną, celność nie poprawiona brakuje 1 dziesiątki za pierwszym razem a roślina sobie rośnie.

10. agi31

agi31 Chodząca legenda forum

witajcie :)

ja właśnie zaczynam event, a z pierwszej darmowej gierki dostałam całe 15 GT :p mam nadzieję, ze następne będą już tylko lepsze ;)

11. GreenHills

GreenHills Hrabia forum

Odpaliłam jednak bonus. Zrobiłam 12 gierek. Najlepsze trafienie - metoda hlnrys tylko postawiłam na robienie od prawej: czyli zaznaczyłam wszystkie pierwsze z prawej i trafiłam od razu komplet punktów.

12. Kafelowy

Kafelowy Mieszkaniec forum

Witam wszystkich w ten piękny słoneczny dzień.:) Mam już rozegranych 9 gierek i zdobytych 485 talarków. Gra szybka i przyjemna a co niektórzy już mają koniec mimo,że roślina długa. Moim zdaniem lepiej by było dla farmerów dać Legendę Wikingów na czas Wszystkich Świętych a teraz rozpocząć ewent z polowaniem na potworki. Było by realnie więcej czasu na zrobienie gierek i więcej z nas zdobyłoby drzewko florenowe. A tak pozostał niesmak po poprzednim ewencie i smak starego odgrzewanego po raz któryś kotleta wikingów:wuerg:. :( Mam odczucie,że BP zrobiło to z rozmysłem, aby jak majmniej osób zdobyło florenowca. Wszystkim,życzę przyjemności i celności w rzutach toporem.;)

PoloMit i jajki lubią to.
  13. jajki

jajki Okazjonalny autor

A ja mam rozegranych 16 gierek.Tak dzień jest piękny i masz całkowitą rację, że nie było zrobione tak, aby farmerzy mogli zdobyć florenowca.A jeśli piszesz o kotletach,to są one praktycznie na codzień w grze.

Kafelowy lubi to.
  14. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

Pnącze zdobyte 1 gierki zabrakło do ulepszenia fabryki w ewencie.Ze sklepiku wykupione ulepszenia .Teraz czas na piccolo.

AngelGina i aleksandra lubią to.
  15. kaska860

kaska860 Wszystkowiedząca wyrocznia

Ja bym chciała wszystkie Piccolo, ulepszenia fabryki i wszystkie zagadkowe:p
    Rozumiem, że można grać do oporu dla GT ?

16. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Tak, można grać do oporu, za każdą minigrę otrzymasz 15 GT.

kaska860 lubi to.
  17. ~czarodziejka

~czarodziejka Wszystkowiedząca wyrocznia

Znowu zapomniałam wyłączyć animacje i zawiesiło mi całą przeglądarkę. Przecież już od paru edycji jest to samo więc mogli by twórcy wyłączyć ją dopuki nie naprawią i nie denerwowali by ludzi>:(

incasent i 53klasa lubią to.
  18. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

U mnie to samo się dzieje .Zawiesza się wszystko.

19. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Animacja jest zasobożerna.
    Jest możliwość jej wyłączenia, więc w czym problem?

olgs3 lubi to.
  20. ~czarodziejka

~czarodziejka Wszystkowiedząca wyrocznia

W tym, że nie zawsze pamiętam żeby wyłączyć8)

incasent i hlnrys lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.