Legenda Wikingów - wypadajka

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika zazulec, 10 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. zazulec

zazulec Książę forum

Chciałabym, aby któryś z moderatorów doprecyzował jak to jest z tą wypadajką. Czy z wszystkich dostępnych łąk,polan, bahamaramy i lasu deszczowego wypada róg do picia obojętnie czy będę miała tam rośliny, drzewa, zagrody czy warsztaty? Czy na głównej łące tylko z roślin, na dzikiej łące tylko z drzew itd wg poradnika.

janekkostuchna lubi to.
  2. madziula008

madziula008 Stary wyjadacz

Na wszystkich polach ze wszystkiego (oprócz itemów, Wyspy skarbów i Ogrodu Ozdobnego).

magdalena lubi to.
  3. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

zazulec, zapraszam do lektury poradnika:
    ScreenHunter_525 May. 10 15.00.jpg

Jeszcze jakieś pytanie w temacie?

4. zazulec

zazulec Książę forum

Poradnik czytałam, ale przyznam, że nie jestem pewna jak to interpretować, czy tak jak mówi madziula008?

janekkostuchna lubi to.
  5. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

zazulec, tu nie ma czego interpretować, nazwy obszarów, części Farmy oraz Bahamaramy z których wypada przedmiot specjalny są wymienione w tabeli oraz przedmioty w w grze, z których na wskazanych obszarach wypada również.
    Jeszcze masz jakieś pytanie w temacie?

6. madziula008

madziula008 Stary wyjadacz

Zazulec myśli, że na głównej łące rogi będą wypadać z roślin, na dzikiej z drzew, na polanie z zagród, na Bahamie z warsztatów, a Lesie Deszczowym chyba w ogóle. Otóż nie, te podkreślenia w tabelce nic nie znaczą. Wypadajki lecą ze wszystkiego.

janekkostuchna i KaBeUK lubią to.
  7. zazulec

zazulec Książę forum

Madziula008 dziękuję za wytłumaczenie. Mam nadzieję, że moderator to samo chciał mi przekazać. Można zamknąć.

janekkostuchna lubi to.
  8. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

zazulec, dokładnie tak, pomagającemu serdecznie dziekuję, wątek zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.