Opinie Legenda wikingów IX

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 18 maja 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Ale to już nie będzie na pieszo.;)
    Równie dobrze mogę chlapnąć zielonymi kropelkami.:p
    No i kupić koszyczki...8)
    xD:cry:xD
    Rano wykręciłem zielone, bo prawie było pełno.
    Nic nie wpadło.
    Zastanawiające jest to, że od wejścia unity nawet nie widziałem na kole +1 za zielone, a co tydzień wykręcam ok 100 szt.
    I to żadnego, do badyli, owoców, czy zwierza.
    Zero, jakby ten bonus u mnie wycofano.:(:cry:

2. IRENOWO

IRENOWO Generał forum

wydać ...ale jeszcze są
    a więc nie jest tak źle..

krasnoludek10 i hlnrys lubią to.
  3. hlnrys

Pod warunkiem, że je trafisz.
    Kolejna losowość.o_O
    Wysiejemy tyle samo, poświęcimy ten sam czas, zasoby.
    Ty trafisz każdą punktowaną dodatkowo możliwość i masz 400 GT do przodu, ja mam pecha, nie trafiam w dychy i zostaję z tym co mam.:(

4. grania.

grania. Baron forum

400 masz dodatkowo za trafienie po raz pierwszy w każdy poziom. O ile trafisz wszystkie to musisz rozegrać 27 gierek. Jedna darmowa to wysiać trzeba na 26. Kłopot jak nie trafisz którejś to wtedy trzeba nadrobić gierkami. Mi się udało w pierwszej darmowej drugi poziom czyli dodatkowe 100, a w drugim rzucie dziesiątka 8). Na 4 rozegrane gierki mam 360GT. Z wodą i kupą 4 zbiory dziennie i powinnam te 800 zdobyć. Koło się na mnie wypięło.

krasnoludek10 i IRENOWO lubią to.
  5. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

Kręciłam wczoraj komplet i dziś - bo mi się ciut uzbierało- i widziałam może ze 3 x + na zwykłych- oczywiście z moim szczęściem nie trafiłam, ale jeszcze się pojawiają od wielkiego dzwonu ;) :p
    |Generalnie to nic się nie zmienia na tym kole, bez względu na poziom, chcesz powiedzieć że na wyższych poziomach zabrali całkiem? :p

Nakręciłam się i lipa trza pieszo łazić i siać- zejdzie czołgająco- normalnie szał rozrywkowo- eventowy xD

A Ingrid jak dotąd ma lekkiego zeza w rzucaniu toporem xD
    ...
    Ja to nazywam niesprawiedliwość losowości, nie zmieniającej się a postępującej;) :p

6. hlnrys

Tak wiem, przeliczałem.
    Ale jak sama zauważasz jest jedno małe ale: o ile trafię.
    To kolejne zdobywanie nagród uzależnione od losowości.
    Jeden się narobi i wielki nawóz zdobędzie, drugi mając farta zgarnia jackpota.
    Nie podoba mi się taka mechanika.
    Mamy losowość na kole i tam powinna zostać.
    Nie powinna być wciskana do każdego aspektu gry.

7. IRENOWO

IRENOWO Generał forum

jak na razie myślę pozytywnie ...wiadomo szczęście jest potrzebne...niektórzy mają ... w kręceniu kołem i w rzutach...ja niestety nie..ale nie zakładam ,że pierwszy rzut będzie w 10 ....ale któryś tam da dodatkowe GT i uda mi się uzbierać ...na moje zaplanowane zakupy...

8. ulinek2

ulinek2 Czeladnik forum

Miałam trzy rzuty dwa za czwartym razem jeden za piątym i za kazdy policzyło mi tylko 15 pkt

krasnoludek10 lubi to.
  9. bogusiak80

bogusiak80 Chodząca legenda forum

Mam już całą roslinę eventową.Trudno było nie poświęcić trochę SN na 100+100 z koła.Brakuje rogów,potrzebuję jeszcze 265 talarów na 1 ulepszenie Jadłodajni i 10PNS-ów.Więcej nie robię.[​IMG] Drzewa na leśnej podlałam skarpetą i czekam na wypadalce.Byłoby dobrze,żeby kurek odkręcili bo ja i tak niczego nie kupię.Teraz nadrabiam baobabami SN,który zużyłam.:sleepy::oops::p

10. ulinek2

ulinek2 Czeladnik forum

powinno być 125 sprawdziłam , co sie dzieje już ktoś zglaszał taki problem z tego co czytam

darbus1961 i krasnoludek10 lubią to.
  11. barrakuda78

barrakuda78 Wyjątkowy talent

Dzień dobry!
    Czy mógłby mi ktoś wytłumaczyć jak sołtys krowie na miedzy, o co chodzi w tym nieszczęsnym rzucaniu toporem? Na dwadzieścia rozegranych gier, przy maksymalnym "zielonym" dopasowaniu runy, obucha i trzonka, trafiłam tylko jedną dziesiątkę. I to chyba w trzecim podejściu w jednej grze. Czy to zależy od szczęścia, czy ja po prostu nie umiem rzucać wirtualnie? Jeśli to kolejny event, którego powodzenie zależy li i jedynie od osobistego uśmiechu losu, to trochę kiepsko...

12. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Powinno być 125 za który rzut i w której rundzie? bo z tego co widzę w tabeli nie ma możliwości zdobycia 125 talarów jednorazowo. Możesz zdobyć np. 165 jednorazowo jeśli trafisz w pierwszej rundzie w 10 lub 115 jeśli trafisz w 10 za drugim razem, itd.... Za każdą grę otrzymasz 15 talarów + te dodatkowe za trafienie w 10 ale tylko raz, punktacja przedstawiona jest w tabeli:

barrakuda78 tak jak jest napisane w poradniku:

Naszym zadaniem jest dobranie idealnego (czyli najbardziej celnego) topora złożonego z trzech elementów:
    obucha, trzonu i magicznej runy. Mamy na to 5 prób. Po każdej próbie przy wykorzystanych w danej minigrze elementach topora pojawiają się zielone kropki. Im ich więcej, tym lepsze dopasowanie. W każdej minigrze idealny zestaw jest inny.
    Minigra kończy się po trafieniu w środek tarczy lub wraz z 5 próbą.

ulinek2, darbus1961 oraz krasnoludek10 lubią to.
  13. Tequilator

Tequilator Zaawansowany

Dokładnie tak. Przy darmowym graniu tylko można przydreptywać w miejscu. Mnie udaje się tylko co 3/lub 4 event ukończyć. Kiepsko to widzę , wakacje niedługo to grać niema czasu ... .

14. bunny132

bunny132 Komandor forum

[​IMG] xD

15. Miśka84

Miśka84 Analityk forum

Cześć Wszystkim:) mam pytanko też Wam tnie te rzucanie toporem i po kazdym rzucie musze od nowa włączać farme?? bo mi tak blokuje :( i nie wiem co jest grane

16. polnygryzoń

polnygryzoń Hrabia forum

Wyłącz animację Ingrid, jeżeli to nie pomoże to nie mam pojęcia. U mnie działa

17. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

W 15 grze udało się za pierwszym razem.:)

bogusiak80, miwi45 oraz olgs3 lubią to.
  18. olgs3

olgs3 Chodząca legenda forum

Udało się pnącze zdobyć, nie wiem czy rzucać dalej?
    Jakoś mi się nie chcę, eventy chcę skończyć najszybciej.

19. orkiszowiec

orkiszowiec Baron forum

Wydaje mi się, że nie tylko to: siewnik.
    Miałem zawsze grubo ponad tysiąc godzin. Przy ręcznym zbieraniu to była nieoceniona pomoc, 3 kliknięcia * ilość pól mniej.
    Teraz wspomagam się kuponami (odpukać, trochę jest).

Co do ewentu:
    Trafił mi się z darmowego kuponu "złoty strzał", raz dwa wykupiłem ulepszenie jadłodajni.
    Takie mam priorytety: ulepszenia, żetony, dopiero na końcu itemy do pnącza.
    Dzięki bonusowi z koła 12 gier rozegranych.

olgs3 lubi to.
  20. ulinek2

ulinek2 Czeladnik forum

ok doczytałam , że to jest jednorazowa nagroda za pierwsze trafienie w danej rundzie , a póżniej 15 pkt czy tak?
    to wszystko jest ok:D

Twoje posty połączyłam, ponieważ na Forum zabronione jest pisanie swoich wypowiedzi jedna pod drugą. Jeśli następnym razem będziesz chciał coś dodać, skorzystaj proszę z opcji „Edytuj” znajdującej się w Twoim pierwszym poście.

MOD_Cookie

Ostatnio edytowane przez moderatora: 20 maja 2021
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.