Opinie Legenda wikingów: Cel uświęca środki

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 4 października 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. oliwiamisztal5670

oliwiamisztal5670 Młodszy ekspert

2. elwira17

elwira17 Stary wyjadacz

Pierwszy rzut 52 talary i 10 sztuk super nawozu.

3. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

u mnie podobnie - tylko 168 z dzikiej róży i czegoś na wyspie z tych nowych ostatnich. Darmowy strzał dał mi 52 GT i10 SN. Dobre i to. 8)

4. Kloni17

Kloni17 Książę forum

No to się pochwalę z włośnicy i z imbiru wypadło mi aż 160 wypadajek o_O:eek:
    jak wy to robicie że was tak Chojnie potraktowano?

KrysQ i AlfaWilk lubią to.
  5. __BiAłY__

__BiAłY__ Komandor forum

Hejka:) 197 Rogów, a więc chyba ok. Czekam na pierwszy zbiór, a co tam na drugi rozsiew pójdzie jeszcze SN reszta już tylko woda;)
    Miłego Dnia i Powodzenia Życzę:)

6. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

U mnie 197 ale jeszcze 30 SP dojrzewa, będą za 20 min to wtedy będę wiedzieć dokładnie. Pierwszy rzut tragiczny 40 GT :(

7. spikloje

spikloje Naśladowca mistrzów

162 rogi z dzikiej róży, melonów i parunastu drzew.wykorzystałam darmowy bulion i za pierwszym rzutem trafiłam dziesiątkęxDw poprzedniej edycji przez cały event mi się to nie udało

8. fruzia79

fruzia79 Ekspert forum

Więc... z moich gniotów nieprzygotowanych poleciało aż 206 rogów ;) z tego co czytałam wyżej i wcześniej - całkiem nieźle ale zobaczymy jak to dalej będzie i czy nadal będę miała natchnienie do robienia tego eventu :) no chyba że znajdzie się chętny kombajnista xD8) może mąż ma jakiegoś w zapasie heh

A w temacie... posiałam badyla i czekam na zbiór - tzw. monotonia 8)

9. betinnn

betinnn Czeladnik forum

To się nazywa intuicja i szczęście!!! Gratulacje!!!

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj"przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->Edycja posta oraz Łączenie postów
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń
    MOD_Zła

Ostatnio edytowane przez moderatora: 5 października 2017
  10. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

dziwna sprawa o_O podlałam 10 pól z eventówką wszystkimi dopalaczami. Dobrze że po 10 min wróciłam na to pole bo nie wiem czemu 2 z nich były bez SN i SNZ :eek: i przez to mam rozstrzał 13 min ;/ a na 10000% miałam je podlane dopalaczami. Dziwne

miss_ines, KrysQ oraz AlfaWilk lubią to.
  11. JonnyZu

JonnyZu Koneser forum

127 wypadajek z goździków i melona..., patrząc na posty powyżej to mało, ale na spokojnie wszystko. Zapomniałem wrzucić eventówkę na duże pola i startuję z małych + cmj.

jagódka133, KrysQ oraz AlfaWilk lubią to.
  12. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

U mojego męża w ogóle zniknęły roślinki!Posiał i wszystko zniknęło,ani pól ani roślinek.PT póki co milczy.

jagódka133, KrysQ oraz AlfaWilk lubią to.
  13. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Dziękuję :)
    chyba coś jest z tą intuicją, bo obuch wybrałam najpierw inny i zmieniłam.
    Przyjemnie, że udało mi się trafić w dziesiątkę pierwszym rzutem - oby tak dalej.
    Powodzenia wszystkim w trafianiu do celu :)

14. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

oooooooo masz! To tyle dobrego, że u mnie jednak są. Teraz mamy czary mary na farmie.... to chyba przez zbliżającą się pełnię i halloween xD :cry:

15. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

za szybko zmienilas lake ;) i dane nie zostaly przeslane na serwer

16. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

Witam po długiej nieobecności .
    Informuję, że właśnie zakończyłam event ...xD. Machnęłam, darmowym toporem i za trzecim razem trafiłam w środek. 55 talarków do wymiany na naklejkę i Sp albo nawóz.

17. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Super. Mnie też się tak trafiło..

18. bari06

bari06 Półbóstwo forum

Witam :) dopiero zaczęłam ewent , 205 rogów z drzewek i goździków. Niestety mój 1 rzut trochę nieudany :wuerg: :D.

19. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

o przyda się na przyszłość :) dzięki

miss_ines, KrysQ oraz AlfaWilk lubią to.
  20. duringd

duringd Zaawansowany

156 dropsów z orkisza i melona na małych polach. Żadnej części ciała mi nie urwało...

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.