Opinie Legenda wikingów: Cel uświęca środki

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 4 października 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Czekam na dziką różę i coś tam na wyspie;) Ja ostatnio wkładam magię do Spa i miksuję czasami.:music:Jeśli spada z pnącza za darmo:inlove:to mikser nic nie kosztuje a może sporo dać:D U mnie w tej roli jeszcze shake z czekoladą :D Czasem coś innego dorzucam też ale dzięki magii i shake-owi to już prawie za darmo:D:inlove: Miłego dnia i deszczu rogów Wam życzę:)

2. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Doberek !
    Posiałam włośnicę na jednym polu - ciekawe ile rogów wypadnie z niej , na pozostałych polach dzika róża i melony . xD

gosiagosia60 lubi to.
  3. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

U mnie koniczynka już czeka.Ile ja się dowiedziałam rzeczy od przedwczoraj :) Spa,mikser,a teraz ta melonowa działająca właśnie też na koniczynę,a dużo jej potrzebuję do misji.A zupełnie o tym zapomniałam.

4. MYSZKA2005

MYSZKA2005 Weteran forum

u mnie tez koniczynka. zawsze ja zbieram z magia:) i na przemian z poziomka, na nia magia tez dziala, a duzo tego wydra zjada.
    w poprzednim evencie koniczynka sie wypadajkowo super sprawdzila i mam nadzieje, ze teraz tez niezle sypnie.
    pozniej caly czas eventowka. wypadajki najwyzej kasztankiem podgonie.
    powodzenia, celnych strzalow i zgarniajcie ze sklepiku to co dla was najlepsze

foczunia84 lubi to.
  5. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

U mnie na polach na bogato: koniczyna, rzepa, włośnica i na wyspie melony.... do tego drzewa po bokach, na leśnej baobaby i różne nowe drzewka, w lesie deszczowym jak nazwa wskazuje też drzewa. Ciekawe jak sypną rogami? Wszystko juz czeka na zebranie....;):p
    Ta melonowa magia jest tylko na dwie godziny i daje +1szt, czyli działa tak samo jak chutney, tylko krócej i tylko na inne, to czy nie lepiej dać chutneya? Zwłaszcza, że to ten sam slot? Moze ja o czymś nie wiem? Jeszcze zapytam, to trzeba dać przy wysiewie? Na razie magie wkładam do miksera, bo dużo jej mam, trochę się tym mikserem przez dwa dni bawiłam, na poważnie sprawdzę jak będzie spokój na farmie, jakiś hodowlany, czy coś....8):pxD
    Wszystkim życzę wysypu wypadajek i celnego strzelania xDxDxD

miss_ines lubi to.
  6. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

U mnie cmj jest na stałe,a magia to slot złoty :) Więc nie kolidują.Jeszcze z niej nie korzystałam,dziś zadebiutuję.Zjeść trzeba przed zbiorem,jak wszystko na ilość,tak przynajmniej mi się zdaje.

7. empatyczna

empatyczna Chodząca legenda forum

Łoj ., łoj... to kochaniutka idz wcześniej do pracusi tak byś mogła od 14-stej... zajrzeć sobie niechcący na pola i pozbierać i posiać też niechcący...

8. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

U mnie też chutney jest na stałe jak sieję rosliny :D a to nie doczytałam o tym złotym slocie... dzieki za oświecenie :inlove:xD
    To dzisiaj próba generalna będzie xDxDxD

miss_ines, MYSZKA2005 oraz foczunia84 lubią to.
  9. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Ciągle się uczymy :) Ja teraz w rzemiośle działam,żeby alchemika i kwiaciarnie do 5 poziomu doprowadzić.Miałam zupełnie to zaniedbane.

aisunel, MYSZKA2005 oraz xBabciaEwa lubią to.
  10. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

Ja też strasznie zaniedbałam alchemika, jestem w połowie 4.... szklarnię też jakoś omijam szerokim łukiem, nie wiem dlaczego?
    Chyba żal mi tam wstawiać tysiące roślin i dostawać byle jakie ulepszenia.... Pamiętam jak długo męczyłam się z goździkami, cebulą i różami i to mnie chyba zniechęciło :sleepy: Ale jak napisałaś "ciągle się uczymy" i nie ma rady, trzeba nadgonić zaniedbania, bo korzyści są wymierne :p;)

aisunel, xBabciaEwa oraz MYSZKA2005 lubią to.
  11. MYSZKA2005

MYSZKA2005 Weteran forum

magie tak jak inne zwiekszajace plony zjadasz przed zbiorem.
    fakt dziala tylko 2h. reszta sie marnuje, gdyz nie mamy innej roslinki z tak krotkim czasem wzrostu. jest z pnacza co 16h takze nie ma co zalowac. u mnie w tej chwili 70 szt, w stodole to jak potrzebuje to uzywam:) misja z wydra pewnie zapas uszczupli, ale szybciej roslin przybywa. a ze teraz event za eventem to nawet nie ma specjalnie czasu na ich robienie.
    oj kiedy ta 14, juz sie nie moge doczekac toporkow. lubie te kombinowanie przy ich kompletowaniu:)

aisunel, xBabciaEwa oraz toDzasta lubią to.
  12. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Proszę o rozmowy związane z eventem: Legenda Wikingów: Cel uświęca środki. Posty, które niczego do tematu nie wnosiły, usunęłam.

Z różnego rodzaju pytaniami na temat gry, które w żaden sposób nie są związane z eventem zapraszam do działu Pomocy: Pytania ogólne.

13. olgs3

olgs3 Chodząca legenda forum

razem daje z malegopola 5 to sie oplaca

14. aisunel

aisunel Generał forum

Tolerancja widze wrocila do normy;).To pedze w temacie kombajn i siewnik kupiony na 4 dni i obowiazkowo budowniczy 12h.Drzewa wszedzie male i duze 20 i 35h.Tym razem drwale lepiej wyjda od siewcow na wypadajach,jestem pewien,nastepnie zwijam wiekszosc drzew i uruchamiam ok.800 malusich poletek i 3 dni ewentowka,na zmiane z cebulka,albo jablonka:).Bede dazyl do 60 mini gierek:p.

[ciach]

Offtop usunęłam, wyżej podałam dział, w którym możesz zadać takie pytanie i na 100% otrzymasz odpowiedź,

SMOD_Atena

Ostatnie edytowanie: 5 października 2017
  15. juras

juras Weteran forum

Melonowa magia, działa tylko na farmie i z tą świadomością należy jej użyć. Opis wprowadza w błąd. Zgłosiłem to w odpowiednim do tego wątku, przeszło miesiąc temu, ale jak dotychczas, zero reakcji ze strony ekipy.;)

16. pdobrzynska

pdobrzynska Komandor forum

Cześc, czołem, czuwaj.
    Witam WBW.
    Jedno drobne sprostowanie - jeżeli chodzi o użycie dopalaczy to:
    Wszystko co przyspiesza wzrost roślin konsumujemy przed zasiewem.
    Natomiast jeśli chcemy dopalacz z "+", to należy zjeśc go tuż przed zbiorem.
    Żeby było w temacie, to jest to mój ulubiony event i myślę, że tak coś ok. 50 tysi roślinek muszę wysiac.;)xDxD
    Wszystkim życzę jak najwięcej wypadajek i pomyślnych rzutów toporkiem.

17. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

ja mam zazwyczaj takiego "pecha", że w dniu rozpoczęcia eventu ide albo do kosmetyczki, jade do lekarza, dentysty czy cokolwiek innego xD
    dzisiaj na 15 znowu sie umowilam xD dobrze, że telefon jest zawsze przy mnie....
    czekam na zbiory, a czas sie dluzy....

SperanzaE lubi to.
  18. *emer*

*emer* Półbóstwo forum

gotowa do zbioru! chociaż taki plus choroby,że mogę o czasie zacząć event :)
    powodzenia

19. marciaaa84

marciaaa84 Książę forum

Jak zjadasz przed zbiorem to jeszcze jezyne zdazysz posiac- godzinke i dwadziescia minut z woda rosnie jesli dobrze pamietam :)..- czasem tak robie ale nie wiem czy warto patrzac na jej ceny- zwlaszcza, ze dostajemy melonowa magie czesto z pnacza :inlove:
    Ja dzieki niej zarobilam miliony na jagodach na przyklad. Bardzo lubie ten bonus i uzywam od samego poczatku- mimo to geste zapasy w stodole.

Wracajac do watku eventowego- Plan jest na 40 gier- pnacze plus wypasiony item na koniec. Milej zabawy Farmerzy- juz za chwileczke, juz za momencik :D

-norbijas- lubi to.
  20. MYSZKA2005

MYSZKA2005 Weteran forum

:) dzieki za podpowiedz o jezynie, jakos mi umknela:)
    no to event czas zaczac. powodzenia):)

marciaaa84 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.