Opinie Legenda wikingów: Cel uświęca środki

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 4 października 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. karcio13

karcio13 Czeladnik forum

Można przedłużyć, można i przesunąć :)

2. patrycja9922

patrycja9922 Cesarz forum

Na 2 minuty przed końcem eventu powinno się patrzeć na minutnik odliczając koniec eventu/ czekając na kolejny. Gry przeglądarkowe mają to do siebie, że mogą włączać przerwy techniczne bez uprzedzenia jak pojawi się jakiś duży błąd.

Tylko to znowu skraca czas tego eventu o 1h, nie wiem jak w BP, ale pewnie mają sztywny harmonogram w którym muszą się zmieścić z eventami.

Roślinki i wypadajki eventowe już wymienione więc nie ma szans na przedłużenie, jak pewnie i niewykorzystane talarki.

Ostatnie edytowanie: 11 października 2017
  3. Azile

Azile Komandor forum

Ja w sumie cały even skończyłam w nocy tak coś czułam że mogą być problemy, ale na prawdę współczuję osobom co nie zdążyły wymienić talarów też bym się wkurzyła, myślę B.P. jednak powinno się trochę nagiąć i przywrócić sklepik, nie mówię o evencie , ale o samym sklepiku żeby ludzie mogli odzyskać nagrody, to już nie chodzi o kasę czy bonusy ale o samo siedzie na grze pilnowanie roślinek i pracę w to włożoną. Co do ogłoszenia pojawiło się ono dziś o 13 ileś, jeśli ktoś np pracuje i wszedł na farmę tylko po to żeby dokończyć event np pół godziny wcześniej logiczne że mógł go nie przeczytać. Ludzie grają w różnych miejscach i nie zawsze mogą sobie pozwolić na to aby co 15 min sprawdzać forum...

4. patrycja9922

patrycja9922 Cesarz forum

Jeżeli talarki nie są jeszcze wymienione, to byłby całkiem sensowny pomysł z tym sklepikiem.

5. fargul

fargul Aktywny autor

Możesz się bawić w społecznego adwokata BP, ale nie mów mi co powinienem robić i kiedy, dobrze?
    Przerwa jak się okazuje była zapowiedziana (niestety nie w grze a tylko na forum - to kolejne co najmniej faux pas BP),
    a więc było planowane i na 99,9% można ją było rozpocząć równo z końcem eventu czyli te 2-3 minuty później.
    To tylko kwestia szacunku do usreów (jak by nie było żywicieli).

A talarki (jak prawie nigdy) zostały wymienione natychmiast po evencie (zaraz po przerwie, albo w jej trakcie).

Nie na darmo nazwali ten event "Cel uświęca środki".

6. janekkostuchna

janekkostuchna Chodząca legenda forum

Początek i koniec eventu jest podany w OO, i do godziny 14 ma trwać a duży błąd to zamknięcie eventu przed czasem i nic tego nie usprawiedliwia, no chyba że szanowna farmerka i BP.
    Bo część moich gwiezdnych talarów też przepadło gdyż zakupu nie mogłem dokonać w czasie trwania eventu i nikt mi nie powie że to moja wina choć niektórzy farmerzy tak będą uważać.

7. misia11112001

misia11112001 Czeladnik forum

odpowiedź od działu technicznego : [ciach] Kłamstwo, kłamstwo i kłamstwo - nie będę pisać, gdzie mam rady dotyczace odkładania czy tez nie - miał trwać do 14, a nie trwał i nie ma żadnego wytłumaczenia dla waszego wrednego działania - a bulionówki, roślinki i talarki to powymienialiście migiem, jak tylko skończyliście przerwę techniczna - żenada i nic nie zmieni mojego zdania, że to jawne kpiny z graczy.

Część posta usunęłam zgodnie z punktem Regulaminu forum:

2.19. Korespondencja

(...)

Zabronione jest publikowanie i omawianie treści korespondencji z pomocą techniczną.

Kara:
    31 pkt

Tym razem upominam słownie,

SMOD_Atena

Ostatnio edytowane przez moderatora: 12 października 2017
  8. ziemo111

ziemo111 Forumowy żółtodziób

po prostu ewidentnie nas oszukano i to nie po raz pierwszy - można zabraniać używania obraźliwych słów, ale oszustwa inaczej sie nazwać nie da

9. JohnLock

JohnLock Hrabia forum

Nic ciekawego z zagród się nie trafiło a szkoda, liczyłem chociaż na jednego bażantka :(

Tralanetka lubi to.
  10. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

Serio?! na prawde nie moge zrozumieć jak można podczas kilkudniowego eventu czekać z wymianą talarow do ostatniej chwili - dla mnie to szczyt głupoty. wiadomo, że moze zdarzyc sie przerwa techniczna, wiaodmo ze wiecej ludzi bedzie korzystac z farmy i moze mulic, ale kazdy i tak czeka do konca...przeciez wiekszosc nagrod mozna bylo juz dawno odebrac, a nawet i na bieżąco....

11. JohnLock

JohnLock Hrabia forum

Się czeka bo pod koniec każdemu zmienia się koncepcja co brać a z czego zrezygnować :p
    Sam tak mam często, jednak nie zwlekam do ostatniej godziny bo wiadomo.

12. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Oj, oj, chrumciu, wszystko się może zdążyć i zapewniam Cię, że to wcale nie jest szczyt głupoty.
    Mnie dziwi, że jesteś w stanie zrozumieć jedną stronę, a nie umiesz*, nie potrafisz*, nie chcesz* (właściwe skreślić) drugiej strony.
    I żeby była jasność, w sklepiku kupiłam co chciałam, na koncie zostało 9 talarów, z ewentu jestem zadowolona,
    ale doskonale rozumiem rozżalenie i bezsilność tych, którym się nie udało tego zrobić o godz. 13.55.
    Moim zdaniem taka sytuacja nie powinna się zdarzyć.

13. janekkostuchna

janekkostuchna Chodząca legenda forum

To tak trudno zrozumieć, no cóż przykro mi.
    Gdyby event przebiegał bez błędów i przerw /wielu/od początku do końca nie można by mieć niesmaku, pretensji do nikogo poza sobą !!!!

14. halina415

halina415 Moguł forum

w trakcie tej całej zawieruchy, nichcący usunęłam item kłopoty z lampionami, zniknął bezpowrotnie, kompletowałam te itemy przez dwie edycje gt, cóż , trzeba to przeżyć:p
    Gosiu to było parę dni temu, codziennie" grzebię" w pasku z nadzieją że wrócił, a tu guzik z pętelką

Ostatnie edytowanie: 12 października 2017
  15. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Niemożliwe,żeby zniknął bezpowrotnie-przeloguj się

16. fiona000777

fiona000777 Czeladnik forum

A wiadomo, do kiedy jest event Świetlikowe Święto? Gdzie na stronie są informacje o dacie rozpoczęcia i zakończenia eventów?

17. ewanta

ewanta Komandor forum

na stronie głównej forum na samej górze jest dział CENTRALA i tam są ogłoszenia eventowe. klikasz na ten napis i wyswietlają się wszystkie zamieszczone informacje o eventach. jak klikniesz w interesujący cię event to wyświetli się od kiedy do kiedy

eventualnie na głownej stronie forum po prawej stronie na dole jest taki prostokąt z napisem "dzisiejszy event" i tam są wymienione aktualne eventy jak klikniesz na świetlikowy to Cię przenie to informacji o nim

18. MOD_DaMa

MOD_DaMa Forum Moderator Team Farmerama PL

Tu znajdziesz wszytko na temat Eventu >> Świetlikowe święto<<

Środa 11.10.2017 godz. 14:00

Poniedziałek 16.10.2017 godz. 14:00

19. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

ale zeby kompletnie nic nie kupic przez caly event?
    pisalam juz wczesniej co o tym mysle...a i dodam od siebie ze mnie akurat nie bylo na farmie jak byly bledy i nie musialam sie denerwowac, nagrody odebralam wczesniej

20. fiona000777

fiona000777 Czeladnik forum

Dziękuję :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.