Opinie Legenda wikingów: Cel uświęca środki

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 4 października 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Ciapciak1703

Ciapciak1703 Ekspert forum

No cóż, chciał pociepać toporkiem i nie pociepał. :sleepy: Pewnie Don Canalio Ladazzo hakuje. 8) Albo ktoś kto nie nadąża z eventem, w końcu przedłużą. ;) Pierwsze 20 bulionów ukręcone i trzeba czekać na odhakerzenie, z małym poślizgiem, ale dzisiaj powinien być komplet.

Azile, aisunel, bari06 i dalsza osoba lubią to.
  2. malgos63

malgos63 Stały bywalec

U mnie też nie działa:(

Azile lubi to.
  3. patrycja9922

patrycja9922 Cesarz forum

Gra nie będzie działać poprawnie bo ktoś ją zhakował, ciężko jest się przed tym uchronić. Co do eventu to ukończyłam go wczoraj.

Azile, aisunel, 6elka4 i dalsza osoba lubią to.
  4. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

no widzicie inaczej człowiek do tego podchodzi gdy wiadomo że to nie jest problem ze strony BP, tylko atak hakerski... przydało by się takie info podać wcześniej.

No nic niech walczą... oby skutecznie i szybko

Azile, aisunel oraz .Basia410. lubią to.
  5. brzustinka

brzustinka Fanatyk forum

A u mnie od 15 gra śmiga- pewnie moja farma jest za biedna na ataki hakerskiexD

6. Wielebnowska

Wielebnowska Czeladnik forum

Kupiłam sobie garncarnię i nie mam :( Gdzie ją znajdę ? :(

empatyczna lubi to.
  7. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

na Bahamie :)

8. empatyczna

empatyczna Chodząca legenda forum

W pasku tam gdzie zagrody i warsztaciki

Tralanetka, 6elka4 oraz .Basia410. lubią to.
  9. =kalina=

=kalina= Chodząca legenda forum

troszkę zebrałam i znowu witryna jest nieosiągalna...

Tralanetka i Azile lubią to.
  10. bari06

bari06 Półbóstwo forum

U mnie gra działa , ale Ingrid trochę się zastanawia , czy rzucić toporkiem czy nie xD. Na bahamie drzewka ponownie posadzone.:)

0olimpia0, Azile oraz 6elka4 lubią to.
  11. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

U mnie znowu gra nie działa ech kiedy to się skończy?

Azile lubi to.
  12. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

Jest komunikat o złosliwych atakach, no ok. ale nic nie napisali kiedy gra będzie dostępna dla wszystkich, taki enigmatyczny ten komunikat. Wolałabym wiedzieć, czy jutro rano jak sie zaloguję, to bedę mogła zebrać co dzisiaj posadziłam..
    W temacie eventowym to czekam na możliwość rzucania toporkiem...........

6elka4 lubi to.
  13. =kalina=

Zdecydowanie takie przerwy nie umilają nam gry

14. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Skoro gra jest zahackowana to dlaczego na smartfonie mogę siać i zbierać przed chwilką weszłam na grę bez problemu a przez lapka nie mogę?

Tralanetka lubi to.
  15. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

no wlasnie;) i o to w tym ataku chodzi
    nie pojmujesz pojecia,,atak hackerski to nie tylko wirus ale rowniez spora ilosc logowan

16. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

oni tam mają niezły alarm na górze i mogą robić i całą noc albo i dłużej to zależy od rodzaju ataku, błędu, usterek itp
    nie da się określić idealnie godziny kiedy problem uda się naprawić bo trzeba jeszcze zabezpieczyć dane to nie takie proste

ale ciężko pracują u mnie taka sytuacja :p

kwiatuszek się kręci :p
    targ ograbili nie ma go wcale :pznaczy jest ale pusty xD

z Ingrid dziś jeszcze się nie widziałam xD

17. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

Raczej niech sie pośpieszą, bo jeszcze może sie zdarzyć, ze pomimo przedłużenia eventu nie zdążę rzucać toporami i będzie to pierwszy od wielu lat nieukończony przeze mnie event.......
    Ciągle nie mogę sie zalogować :cry:

Azile lubi to.
  18. =kalina=

no ja bym się nie odważyła na komórce klikać kilkaset razy :D Czasem póbowałam, ale tylko w czasie pełni i tylko jak uruchamiałam kupon, bo inaczej się nie da chyba

Azile lubi to.
  19. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

No niestety tego właśnie pojęcia nie pojmuję,ale teraz już kapuję o co chodzi :)

Tralanetka i Azile lubią to.
  20. dotas

dotas Stały bywalec

Witam wszystkich. Według poradnika bonus 1, czyli 10 super paszy jest dopisywany za każdy raz jeżeli trafi się za pierwszym razem. Niestety nie dopisało mi przed chwilą dwa razy tego bonusu. Czy ktoś też tak ma? Czy jest błąd w poradniku? Jednak 10 SP jest dopisywane jednorazowo?

Azile lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.