Opinie Legenda wikingów: Cel uświęca środki

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 4 października 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

jest!!! w końcu udało się chyba coś przed chwilą naprawili... nie znam się na tym ale oby już wszystko było dobrze

2. mieszczak

mieszczak Zaawansowany

U mnie z tajemniczości wypadło: bizony, borsuki, łasice, krowy pomarańczowe, glicynia XXL, 2 górskie jałowce, wierzba XXL, sekwoja, akebia XXL, beaukrea (czy jak jej tam), 3 nerkowce XXL i balsamowiec więc tragedii nie ma :D

3. aisunel

aisunel Generał forum

Spolecznosc farmerska dizajny wylaczyla,to u mnie ges dwoma toporami rzucaxDxD

4. lilka49

lilka49 Okazjonalny autor

przedłuzono gry ale co z kombajnem tez powinni dac jako rekompensate chociaz 1 godz u mnie akurat sie skonczylo w czasie spowolnienia i nie zdazyłam sprzatnac

kybek93, Azile oraz Tralanetka lubią to.
  5. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

A mówiłam żeby nie przesadzać z różem:p:eek::eek::eek: A tak serio ... mam zły dzień chyba, bo ... zniechęciłam się do farmy:oops:

6. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Ciekawe czy coś jeszcze dadzą,poza przedłużeniem.Mnie mało to dotknęło,bo rano zbiory zdążyłam zrobić,dałam goździki,a potem wyszłam z domu.Kombajn i cmj mam na stałe,więc i tak nic nie straciłam.Tylko się pozłościłam troszkę,że wejść na farmę nie mogłam kilka minut.

7. betinnn

betinnn Czeladnik forum

Cudowne! dawno się tak nie uśmiałam!xD:cry:xD:cry:xD:cry:

kybek93, agucha31 oraz Tralanetka lubią to.
  8. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

bo ja słonko jestem zadowolona zawsze i w grze i w życiu prywatnym - wielka to sztuka w dzisiejszych trudnych czasach . xD

9. aisunel

aisunel Generał forum

Mialbym taki plaszczyk i kapelusik,nie mowiac o broszce,tez bylbym szczesliwyxD

10. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

no widzisz , jak nie wiele brakuje , żeby to osiągnąć - trzeba tylko chcieć i wiedzieć jak się ubrać .xD

11. -jizik-

-jizik- Młodszy ekspert

Helo. Czy można zrobić więcej niż 40 rzutów, bo nie wiem czy mam dalej sadzić roślinę eventową ?

kybek93 lubi to.
  12. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Z pewnością pozdrowieni zostaniemy:)

Jestem niesamowicie spokojny człowiek ale zaraz mnie coś trafi. Za 3 min. zbiór eventówki, a cmj nie mogę do slotu załadować.-.-
    No i wywaliło mnie z gry :oops:

Ostatnie edytowanie: 9 października 2017
  13. kruszynka09

kruszynka09 Czeladnik forum

mozna

kybek93 i -jizik- lubią to.
  14. Dixipikxi

Dixipikxi Forumowy żółtodziób

kybek93 i Azile lubią to.
  15. oset53

oset53 Chodząca legenda forum

Zdążyłam zebrać i posiać. A teraz już nie mogę przejść z pola na pole.To jest >:(

16. -jizik-

-jizik- Młodszy ekspert

Dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam

kybek93 lubi to.
  17. JohnLock

JohnLock Hrabia forum

Znowu padło, chyba odpuszczam i poczekam sobie do 20:00 szkoda czasu i nerwów :wuerg:

18. ultrama16

ultrama16 Komandor forum

No już witałam się z gąską i zachciało mi się na targ zajrzeć a tam... kwiatek się kręci,kręci, oczopląsu można dostać:(
    gdzie moje topory..??!!!! informatyk, informatyk...

Ostatnie edytowanie: 9 października 2017
    oset53 i kybek93 lubią to.
  19. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

Ja chyba się wykończę przez tę grę..... zebrałam, siać nie mogę, kwiatek się kręci i kręci. Niech już tę grę wyłączą na jeden dzień, oczywiście z odpowiednim komunikatem i niech wreszcie ją porządnie naprawią. Ja jestem naprawdę spokojnym człowiekiem, ale co za dużo to..........
    Właśnie wyleciałam z gry :mad:>:(:cry:

20. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Znowu klapa wywaliło mnie,a już było tak pięknie

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.