Opinie Legenda wikingów: Cel uświęca środki

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 4 października 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. 6elka4

6elka4 Baron forum

A miło mi bardzo,a ja Ela jakbyś się nie domyśliłaxDxDxD
    Wiem kto to,ale osobiście nie znam;)xDUwaga zbieram,doczekałam się:sleepy:

2. Tralanetka

Tralanetka Analityk forum

No popatrz tylko jakie spryciule. Nawet na awarii planują zarobić... :cry:xD Tylko się od nich uczyć xDxD

To wobec tego my - farmerska brać, domagamy się niezwłocznego przybycia eventu z KRÓLOWĄ na farmę. 8)

3. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

To masz jeszcze 3 pracownie do odwiedzenia...

kybek93 lubi to.
  4. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Pokazała mi się strona logowania,ale pewnie znowu nici z zalogowania będą,a tam roślinki do zbioru gotowe :cry:

5. evi900422

evi900422 Naśladowca mistrzów

Jak tak dalej gra będzie chodzić to nawet nie zrobię eventu no chyba że przedłużą nie o 24 a o 72 h i dadzą jakieś bonusy

ultrama16 lubi to.
  6. empatyczna

empatyczna Chodząca legenda forum

Tylko jak pozbierasz i posiejesz to potem sprawdz czy masz to co chciałaś czy nie ma tego co zebrałaś:) bo ja tak miałam z rzepą i bażantem dopiero za trzecim razem się powiodło..
    Jestem zbyt nieśmiała,wycofana nie dam rady..więc chodzę w czym mam az się dziurawa zrobi..:cry:

7. basia_z_

basia_z_ Weteran forum

..
    A może właśnie trzeba??xD;) Może by załapał w czym rzecz po takiej terapii wstrząsowej...:p

6elka4, kybek93 oraz Tralanetka lubią to.
  8. lusiowe_pole

lusiowe_pole Okazjonalny autor

witam, mysle, ze zadoscuczynieniem byloby nie 24 godziny przedluzenia eventu ale np. 10 bulionow albo zwiekszenia wypadajek ze zbiorow o 100%...taka rekompensata bylaby najlepsza...stracilismy chutney, kombajn, sernik, chleb i nerwy, a wiec prosze o konkretna "nagrode"...pozdrawiam serdecznie

kybek93 i Tralanetka lubią to.
  9. AlfaWilk

AlfaWilk Moguł forum

No nie wierzę. Gra mi działa ,nawet dość płynnie. A item i pnącze siedzi tam gdzie postawiłem. I pokazuje że mam 41 gier wykonanych. Brawa nieustające, do następnej awarii.

10. 6elka4

6elka4 Baron forum

No nie uwierzysz,ale wszystko poszło zgodnie z planem,u mnie taki klimat,że dało radę.xD;)

kybek93, AlfaWilk oraz empatyczna lubią to.
  11. empatyczna

empatyczna Chodząca legenda forum

Czyli i tu klimat ma wiele do powiedzenia.???xDxDxDmuszę zatem wsiąść go na osobistą rozmowę wezwać na dywanik..jeszcze 8 minut zbiorę posieje i spadywowywuje..

kybek93 i 6elka4 lubią to.
  12. kasia750

kasia750 Hrabia forum

no i prosze:D nie wierzeo_O zebrałam:),posiałam:) bulion zrobiłam:p, i mam och mam garcarnie (nastepna):inlove: i zwykłe wejsciówki sa:inlove: 7 talarków na stanie powalczymy o tiki xDxDxDxD

Ostatnie edytowanie: 9 października 2017
  13. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

ja próbuję od 1h wejść i nic wrrrrr

14. -Gargamel-

-Gargamel- Analityk forum

Super, że przedłużyli event!!! Mam nadzieję, że skończę!

kybek93 i 6elka4 lubią to.
  15. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Udało mi się zalogować i pozbierać i posiać z pnączem miałam problemy aby pozbierać. Teraz jestem ciekawa czy już naprawili czy za jakiś czas mnie wywali z gry :wuerg:

kybek93 i empatyczna lubią to.
  16. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

ale jak wy to robicie?? jakiś trik czarodziejski??? u mnie nie ma nawet okienka żeby wpisać login i hasło :cry: a za 20 min zbieram eventówkę :cry: zła jestem na siebie bo zamiast zasiac goździka i olać farme do 21. To zachciało mi się eventówki i teraz siedzę przed kompem próbując się zalogować. Jestem zła >:(

kybek93, AlfaWilk oraz 6elka4 lubią to.
  17. 6elka4

6elka4 Baron forum

Mnie nikt nie będzie wyrzucał,sama odchodzę,miło się siedzi,ale realxD wzywa. Mam nadzieję,że jak wrócę wieczorem to już będzie wiadomo jaka jest rekompensata. PozdrowieniaxD

18. AlfaWilk

AlfaWilk Moguł forum

Próbuj. Mnie śmiga aż milo. Poważnie. Moze w BP wyczyścili ciasteczka i pamięć podręczną , jak w razie problemu z grą ZAWSZE doradzają nasi Modzi. :p

19. farmerroza

farmerroza Czeladnik forum

Udało się zalogować ale ogólnie to kpina człowiek płaci za kombajn i go traci bo gra sobie nie chodzi , I co z tego przedłużyli a kombajnu mi nikt nie przedłużył i tyle istna masakra , Jak tak dalej będzie to coraz więcej z tej gry osób odejdzie , Już odchodzi bo widzę co się dzieje u mnie ,

Tralanetka, kybek93 oraz duringd lubią to.
  20. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Wszyscy te róże poubierali i tak to się skończyło :p
    A tak na serio,to wkurzające to jest.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.