Opinie Legenda wikingów: Cel uświęca środki

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 4 października 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kybek93

kybek93 Chodząca legenda forum

Jakoś dobrnęłam do końca i zdobyłam ....item
    Rzucanie toporem w obecnej chwili to istny majstersztyk ...
    Wywaliło mnie dwukrotnie abym była uprzejma sprawdzić połączenie internetowe... hihihi
    A już myślałam ,że mój sprzęcior nawalił...
    W ramach rekompensaty może niech dadzą legendarnego pegaza , cerbera też...bo jakoś ich upolować nie mogę hihihi

2. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

jakbysmy do 100 stron dobrneli z narzekaniami to może i by dali :D jestem za

nadal nie mogę wejść na stronę farmy 8)

3. AlfaWilk

AlfaWilk Moguł forum

No nie rań mnie. o_O:wuerg:>:(Ale najważniejsze że przedłużyli sobie możliwość zakupu przez graczy pakietów ucznia Ingrid i cylinder iluzjonisty. Bez tego nie da się grać.

Ostatnie edytowanie: 9 października 2017
  4. empatyczna

empatyczna Chodząca legenda forum

A ja mam problem ..chyba natury filozoficznej...wychodzić z gry czy nie wychodzić..wylogować czy nie wylogować...:cry::cry::cry:
    O to jest pytanie....:cry::cry::cry:
    Ech ide zrobić sobie szatana a co a jak niech sobie lekarz zakazuje jak szaleć to szaleć...

5. kybek93

Lepiej czekać aż wyrzucą sami.... hihihi

6. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Jak coś się popsuje to i to i tak Cię wywali z gry,ja nadal nie mogę się zalogować,a nerwa już mam tak nadszarpniętego,że szok z kijem nie podchodź :wuerg:

7. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Staram się nie denerwować ,ale ile czasu zajmuje Wam rzut toporem mnie ostatnio kilka minut ,pomijając fakt ,że nie mogę zebrać plonów ,wysłać prezentów i inne niedogodności ,a kwiatki mielą się w koło

kybek93 i empatyczna lubią to.
  8. 6elka4

6elka4 Baron forum

Ty nie bądź taki Hamlet,nie zadawaj takich pytań tylko siedź i czekaj,;)aż sami Cię wyproszą

9. misia11112001

misia11112001 Czeladnik forum

jedno słowo: dziadostwo - i możecie mnie blokować, ale to nie zmienia faktu, że tak jest - i tak w zasadzie jesteśmy zablokowani, bo grać nie możemy

10. empatyczna

To długo nie będę czekać zajrze tylko na targ i lot niczym nad kukułczym gniazdem...xD
    kochana ale z pałą można:oops::oops::oops:???Ze nieśmiało zapytam..hm z toporem miało być...
    Jaki Hamlet? Ja nawet Ofelii nie przypominam...:p:oops::oops:

11. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Wal toporem,może to coś pomoże xD

12. kybek93

Znów mnie wyrzucają .... mam sprawdzić połączenie internetowe ...
    Nie dam się , siedzę z Wami hihii
    Kawkę już wypiłam więc humorek jeszcze jest..

13. 6elka4

6elka4 Baron forum

Pewnie nie,bo Empatyczna jesteś,czego o tej drugiej pani powiedzieć chyba nie można,zresztą nie wiem nie znam kobietyxDxD;)

14. ultrama16

ultrama16 Komandor forum

Witam,zalogowałam się wreszcie!po długich i ciężkich bojach z owieczkami..i nawet pnącze zebrałam - cierpliwość popłaca:p
    Cieszę się, że nie zdążyłam uruchomić kombajnu ani dopalaczy zużyć wczoraj. Jest dobrze,nawet kilka bulionów czeka.Chyba nie skisły..?Może nawet zdążę rzucić toporkiem zanim się znów coś zdarzy;) Dobrego dnia, farmerzy:):)

15. 6elka4

6elka4 Baron forum

Obyś tylko nie trafiła w informatyka,uważaj jak będziesz rzucała;)

16. kasia750

kasia750 Hrabia forum

a ja-.- sie zaczaiłam na polu8) ....... zbiór za 5 min moze sie uda:oops:a jak nie to>:(:mad::mad::wuerg::cry:

kybek93, AlfaWilk oraz empatyczna lubią to.
  17. empatyczna

nie da rady topór zakopałam Bo ta Wikingówka okropnie bojowa boje się jej...
    Ale bażanta udało mi się nakarmić podchodziłam do tego 3 razy..i podsypałam mu szyszek niech am sobie dłubie..
    Ale się narobiło no no zna Hamleta :eek::eek:a narzeczonej( można rzec porzuconej,niechcianej ):music::music: to już nie łaska poznać:cry::)
    A tak w ogóle te Emi jestem

18. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Emi a Ty lepszej kiecki nie masz?-.- Musisz w tym gniotku po forum latać?:pDobrze radzę-zmień krawcową :D

19. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

No ja też sie zalogowałam ale tylko na chwile niestety, bo odwiedziłam Franka ale on został ogołocony no i po wyjściu od niego juz nigdzie więcej nie weszłam, o biedny Franek stał goły i bez prezentów oraz bez skrzyni :eek:.
    A zbiory rośliny eventowej od wczoraj czekają

20. empatyczna

nie mam a moja krawcowa z plajtowała...:cry::cry::cry::cry:

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.