Opinie Legenda wikingów: Cel uświęca środki

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 4 października 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. 6elka4

6elka4 Baron forum

Weź zawołaj przez płot jakiegoś umięśnionego sąsiadaxDxD;)

basia_z_ i empatyczna lubią to.
  2. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

a niech tną :D ale dopiero jak wypije kawę :p

ja mam zbiór za 1,5h oby do tego czasu naprawili to co trzeba :oops: bo jak na razie większość przerw mnie ominęła mam tylko 1,5h obsuwy.... jeśli chodzi o zasiewy

3. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Ktoś mi ptaka przysłał ale informuję,że on "nie funkcjon" :) Chyba się zmęczył biedaczek.Może jak odpocznie,to się dowiem od kogo...

4. empatyczna

empatyczna Chodząca legenda forum

A co jak to same lebiody??????:cry::cry:
    Mnie na leśną nie wpuszczają a tam głodny mój jeden jedyny bąząncik czeka na ziarenka z szyszki... sekwoi...i co teraz jak padnie z głodu albo wyfrunie na zewnątrz i szyszki go ech...:cry::cry::p Ciężkie jest życia farmera a jeszcze cięższe farmera próbującego zrobić event:cry:

5. misia11112001

misia11112001 Czeladnik forum

i co??????!!!!! znowu przerwa??!! wy może idźcie babki z piasku robić zamiast się zajmować naprawianiem błędów, bo nic wam nie wychodzi

kybek93 i jagódka133 lubią to.
  6. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

a może on stracił przytomność :p może usta usta albo jakiś defibrylator by się przydał ;)

moja strona startowa farmy jest biała, pocięta, nie mam jak się zalogować :D mogę się tylko zarejestrować ;D tylko pytanie po co? może do psychiatry :D

7. 6elka4

6elka4 Baron forum

Ja za 45 min i wtedy ukręcę łeb tej wrednej gęsi i będzie po sprawie,tzn.zrobię z niej 9 brakujących bulionów,mam nadziejęxDxDxD

8. misia11112001

misia11112001 Czeladnik forum

dramat po prostu!!! następne 24 godziny na mulenie farmy i na wkurzanie graczy - to jedno wychodzi bezbłędnie!

kybek93, Renia1920 oraz fankaromka lubią to.
  9. fankaromka

fankaromka Wielki mistrz forum

a ja nadal nie mogę wejść>:( żeby zebrać plony, i co mi z tego że przedłużą o 24h,>:(jak przepadły mi bonusy i kombajn>:(>:(>:(tego to nam nie oddadzą,tylko dadzą jakiś marny itemik.....po co dają kilka eventów na raz,jak wiadomo że będą problemy???wczoraj ledwo,ledwo udało się zdobyć pnącze.....

10. empatyczna

empatyczna Chodząca legenda forum

Zapomniałaś o wątróbcexDxD z gęsi mniam mniam..xDxDxD

11. Tralanetka

Tralanetka Analityk forum

I od nowa ... Widziałam owcy cień..:music: Do góry wzbił się niczym...wiatr:cry:xD

12. Ranczo52

Ranczo52 Młodszy ekspert

Rekompensata za utracony czas jest, ale co z utraconym czasem pomocników, kupujemy za realną kasę florki, a tu taka wpadka - powinien być bonus na pomocników i wspomagacze, byłoby to uczciwe, co sądzicie ?

13. julkalulka111

julkalulka111 Książę forum

Pnącze odpalone, z ts-ów godne zapamiętania: wierzba płacząca i dwie brzozy, reszta do paska. Kupiłam co miałam kupić, bananów ani gwiazdek nie potrzebuję, nie mam nerwów walczyć dalej toporami przez te "zawirowania" z działaniem gry.
    Pozdrawiam Wszystkich walczących z grą i toporami. :) Ja będę odpoczywać od farmy. :)
    Ps. Weszłam na farmę po godz. 2 w nocy i też nie działała, więc to chyba nie wina animacji na polach, nie sądzę, aby o tej porze było dużo graczy.

aisunel, ultrama16 oraz kybek93 lubią to.
  14. JohnLock

JohnLock Hrabia forum

W takich sytuacjach powinny być przywrócone kody bonusowe moim zdaniem.

15. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Nie pamiętam takiej wtopy.Na pewno coś konkretnego wymyślą...Poprzednio,przy dużo mniejszych kłopotach,dali Królową a wiedzą,że ją uwielbiamy..

16. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Poszukałam, chyba chodziło mi o to - w evencie Komiks VII - Z lotu ptaka był problem ze startem eventu, a pierwszym zadaniem była czasówka. Ludzie potracili dopalacze. W rekompensacie dostaliśmy:
    • 50 x Super nawóz Zosi
    • 50 x Turbo nawóz Zosi
    • 3 x Dżem wielkanocny
    • 3 x Jabłecznik z cukinią
    • 3 x Wieniec wiosenny
    • 30 % więcej PD przez 48h
    W stosunku do strat była to godna nagroda. Liczę na coś adekwatnego do skali obecnych strat;)

17. AlfaWilk

AlfaWilk Moguł forum

Teraz, jak wchodzę na rzutnie toporem to mi pokazuje że zrobiłem 29 gier, mimo że już wczoraj postawiłem w ogrodzie item megalityczna zabawa , a pnącze odpaliłem przedwczoraj. 8). To jak? Zajumali mi ponad 11 gier???>:( i itemy.??? Nie mogę sprawdzić bo oczywiście nie mogę wejść na pnącze ani do ogrodu.

kybek93, 6elka4 oraz Tralanetka lubią to.
  18. 6elka4

6elka4 Baron forum

Dziękuję za informację,teraz adekwatna to będzie tylko Królowa i jej małpaxD;)

AlfaWilk, kybek93 oraz dotikampo lubią to.
  19. JohnLock

JohnLock Hrabia forum

Udało się zalogować na chwilę lecz parę minut po tym jak przepadł godzinny bonus +1 do stodoły... eh.
    Wygrałem pozdrowienia, znowu xD

AlfaWilk, 6elka4 oraz kybek93 lubią to.
  20. Tralanetka

Tralanetka Analityk forum

W desperacji zrobili tzw. przywracanie systemu ???:cry:xD Brawo WyxD

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.