Opinie Legenda wikingów: Cel uświęca środki

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 4 października 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. storczyk123

storczyk123 Ekspert forum

hej kusiły mnie neonowe żaby, ale trzeba by wysiać jeszcze 10 ty. zielska.....i juz się odechciało

6elka4 i gosiagosia60 lubią to.
  2. akinomrd

akinomrd Chodząca legenda forum

o ooooo, św słowa :D masz rację.Takie odszkodowanie zamknęło by mi gębę skutecznie :D
    Królową karnawału niech dadzą :music:

3. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Jestem za , a nawet przeciw - by się przydała i żeby jeszcze szczodrze darami rzucała - ale się rozmarzyłam .

4. empatyczna

empatyczna Chodząca legenda forum

Jest lepiej..i to dużo lepiej..już loguje po 15-tu minutac:cry:...a nawet wędrówkę po polach pozwoliło zrobić :oops:..jeno na targ nie wpuścili .. :cry::cry:a wręcz wykopali by po 15 min zaś mogłam oficjalnie bez włamania dostać się na swoje hektary:eek:..Na targ na razie nie zajrze.. dopiero po obrobieniu pól..

5. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Poproszę :) Już bez bulionów i innych cudów :)
    Mi się zalogować tylko udało-wejść nigdzie nie mogę :(

6. empatyczna

Bo zapewne masz włamanie i jakiś włamywacz wszystko zablokował..u mnie chyba na targu wszystko kradną bo loty po targu zą ciężkie bez ostrzeżenia i katapultować się nie mogę..:cry::cry:

7. JohnLock

JohnLock Hrabia forum

Dosłownie 30 minut temu wylosowałem na kole farmerskim za imprezową wejściówkę bonus+1 do stodoły na godzinę..., w tej chwili bym już zebrał ewentówkę razem ze 100% do stodoły no i co? Myślałem, że już po problemach, tymczasem znowu wejść nie można.
    Bieda z nędzą po prostu.
    Co mi z tej rekompensaty, ja chcę to co prawdopodobnie stracę za dwadzieścia parę minut jeśli farma nie zacznie działać.

8. halina54

halina54 Hrabia forum

No i wysilili sie strasznie ....a po co komu przedluzenie eventu jak sie stracilo kombajn,dopalacze i nerwy?

9. 6elka4

6elka4 Baron forum

Bardzo proszę o przypomnienie co to było,bo ja już stara jestem i pamięć zawodzixDxDxD

10. Tralanetka

Tralanetka Analityk forum

Nic dobrego w początku tego dnia nie widzę, ale rzeknę zwyczajowo. Dzień dobry. :p[​IMG]

11. 0olimpia0

0olimpia0 Chodząca legenda forum

Ewka, to Ty zawsze zadowolona jesteś ;)

12. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

No teraz to chyba już tylko Królowa uratowałaby honor BP ;) Jest coś lepszego?? xD

13. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

.............................. tle chciała bym powiedzieć wykrzyczeć a nie mogę.... litości!! Od X czasu próbuję zalogować się do gry, co ja mówię wejść w ogóle na stronę farmeramy i nic! Wrrrrrrrrr >:( >:( >:(

14. aisunel

aisunel Generał forum

I jest prosba na wszystkich forach o wylaczenie ruszanych polanek,poniewaz w tym tkwi problem,w przeciwnym razie przedluza o kolejne 24hxD:p

15. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

jestem za dawać Królową!! Każdy nazbiera ZB i farmarek :D za farmarki kupimy sobie stracone kupony na kombajn :D haha marzenie ściętej głowy xD :cry:

16. =kalina=

=kalina= Chodząca legenda forum

Mi pasują bardzo błędy, jak zdążę zebrać i zasiać, a potem i tak i tak rośnie, a odszkodowanie wszystkim dają równo, bez względu na to, co na polach :D

Ale tym razem nie zdążyłam zebrać- tylko jedno pole i jeden ogródek ozdobny :( CZas się marnuje

17. misia11112001

misia11112001 Czeladnik forum

i co z tego, że event wydłużony???Żadna łaska jak jesteście nieporadni - co z tymi, którym poprzepadały bonusy w postaci dodatkowych plonów czy punktów? O tym jak zwykle cisza - za każdym razem macie przy evencie problem!

18. 6elka4

6elka4 Baron forum

A jak Cię zetną to się zdziwiszxDxDxD

tigre, Daisy44 oraz empatyczna lubią to.
  19. empatyczna

:eek::eek::eek:loj to może jeszcze poproszą by nie siać??? nie zbierać bo będzie 2 razy większy problem:cry::cry::cry:xDxD

20. misia11112001

misia11112001 Czeladnik forum

i dalej nie do końca naprawione - nie mogę wejść na "misje" w mieście żeby sobie zorganiozwać pomocnika!

kybek93 i 6elka4 lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.