Opinie Legenda wikingów: Cel uświęca środki

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 4 października 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Nie denerwuj się , bo to nic nie da , zdobędziesz item i wszystko co chcesz , bo jak tak będzie jak teraz , to jeszcze przedłużą ewent .
    Ja już nie robię , więc jestem spokojna i na luziku . A ci tam na górze powinni pomyśleć co zrobić , żeby farmerzy mogli cokolwiek zrobić . xD

2. akinomrd

akinomrd Chodząca legenda forum

Pozdrowienia to podstawa :p
    czekamy na owieczkę na młocie :D:D
    coś tam jeszcze rośnie coś bym jeszcze rzuciła najchętniej w kogoś

Jak ta czerwień ładnie wygląda [​IMG] [​IMG]

Jak widać powyżej gra działa tylko czasami,a najlepiej to jej wychodzi pod osłoną nocy8)

Ostatnie edytowanie: 9 października 2017
  3. 6elka4

6elka4 Baron forum

Dobra,koniec żartówxDxDxD za 2 h chcę zebrać moją eventówkę,zrobić 9 brakujących bulionów i zakończyć ten przewspaniały event.;)

4. amber♥

amber♥ Komandor forum

Za dużo "ruszu" na farmie włączone - to nastąpiła padaka ;):pxDxD..ja już nie rzucam ..trochę wypadalców jest ale nie chce mi się siać..;) wzięłam "rusz" jak wszyscy - po 2 min go wyłączyłam xD..TS-y - masakra wyszła zapamiętałam tylko 2 kurniki pomarańczowe, jedynie na baha cieszą mnie 2 mangrowce xl (mam nadzieje to z podstawą bo ich nie ruszałam ) i akebiaXXL..no i SP, SN ...zagród nie wzięłam ..
    i to na tyle:)
    Powodzenia dla tych co jeszcze "walczą "..:)

5. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

daliby z 10 bulionów xD i możliwość rzucenia i same celne 10-tki :p
    i tak koszyki im już nie zejdą :p

6. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Co mi po przedłużeniu eventu? Chcę zwrot niewykorzystanego kombajnu,który kupiłam za ciężko zarobione pieniądze i dopalaczy jakie użyłam,oraz rekompensatę za moje nerwy!! Teraz w grze liczy się tylko kasa,kasa,a nie płynność gry co za pazerność.

7. xBabciaEwa

Jakiś bonus by się przydał , bo straty są , ale czy coś dadzą oprócz pozdrowień ?xD

8. kasia750

kasia750 Hrabia forum

a ja dorwałam ze sklepu :1 ZB,wszystkie sadzonki, cała SP,naklejke:inlove::inlove::inlove:,zagadkowe zagrody, kupony na kombajn,imprezowe wejsciowki czyli git ale na marginesie walcze o warsztaciki-choc je mam a co mi tam:pxDxDxDxDna stanie 457 talarow może sie uda

basia_z_ i gretag lubią to.
  9. 6elka4

6elka4 Baron forum

Ewo,zapomniałam Cię skomplementować,ten płaszczyk,cud malina,no po prostu must have (czyt.niezbędny) tej jesieni. Wyglądasz w nim, jak jakaś królowa. Czy nie będzie to nietaktem z mojej strony,jeżeli zapytam o projektanta,ja skromny farmer nie rozpoznajęxD;)Czekam cały czas,farmerska nuda i hamaczyk

10. Krokodylek75

Krokodylek75 Fanatyk forum

Przedłużenie eventu.... czysta kpina. Muszę skończyć dzisiaj, bo od jutra wyjazd na dwa dni i bez kompa. A w telefonie gra nie chodzi. Wypadajki, cmj, kombajn itd. itp. poszło się bujać do ...... Odechciewa się i tyle.

basia_z_, gretag oraz 6elka4 lubią to.
  11. xBabciaEwa

Jako stara farmerka - dorobiona mogę sobie pozwolić na mały luksus - już w gumiakach nie biegam - robotnicy to za mnie robią , więc chodzę sobie i macham przyjaznie do wszystkich - projektant tej kiecki już nie gra niestety . xD

12. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

a ja wczoraj wysiałam sobie roslinke w całości, rano nazbierałam ostatnich wypadajek, akurat jak były problemy to mnie nie bylo wiec nic mnie nie omineło...
    44 gry, 2231 talary
    neonowe żaby, wszystkie tsy, desgin rozowy, kupon na 24, superpasze zgarniete, wzielam jeszcze naklejke i zwykle wejsciowki bo mi starczylo i dosc eventu ;)
    nie chce mi sie wiecej siac, wystarczy mi :)

basia_z_, aisunel oraz gretag lubią to.
  13. daga-18

daga-18 Koneser forum

A moja farma ładuje się i ładuje i nadal nie mogę na nią wejść,oszczędzałam kupony ale miałam już dość ręcznego siania i wzięłam kombajn-zmarnowałam kupon,SN i nadal nie mogę wejść na farmę-a w temacie brakuje jeszcze 5 bulionów,byłoby już po wszystkim no ale...

aisunel i gretag lubią to.
  14. gretag

gretag Chodząca legenda forum

Dadzą, będzie rekompensata.
    Piszą o tym na węgierskim forum.
    Muszą to na spokojnie przeliczyć i dopiero coś dostaniemy...a wcześniej pojawi się informacja..
    żródło

15. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

16. akinomrd

akinomrd Chodząca legenda forum

2 buliony Grecia xD:cry::cry:
    farma dalej zamknięta:wuerg:

17. 6elka4

6elka4 Baron forum

A kto bogatemu zabroni?
    Bez naklejki event jest nieważny

basia_z_, kasia750 oraz gretag lubią to.
  18. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Biorąc pod uwagę, że nasze straty - materialne, wirtualne i moralne - wciąż rosną, spodziewam się zacnej rekompensaty. W którymś evencie kilka miesięcy temu (wcześniej?) też były spore problemy z dostępem do gry, otrzymaliśmy wtedy nader satysfakcjonujące "odszkodowanie".

19. xBabciaEwa

Niechby spróbował ,chociaż ja spokojna jestem z natury i pokojowo nastawiona do wszystkich i wszystkiego .

Święta prawda , bez naklejki się nie liczy .
    Muszą coś dać , bo za duży szum jest .

gosiagosia60 i gretag lubią to.
  20. kybek93

kybek93 Chodząca legenda forum

Od dwóch dni mam ogromny problem z zalogowaniem się do gry i na forum... Dziś jakoś udało mi się przez on line ..
    Czy wiadomo kiedy gra zostanie naprawiona ...?Mam dość gimnastyki uda się czy nie uda....

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.