Opinie Legenda wikingów: Cel uświęca środki

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 4 października 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. mrsantares

mrsantares Czeladnik forum

Pnącze odpalone, brak różu, jest złoto - znaczy banany :)
    czekamy na sadzonki

udanych rzutów wszystkimxD

2. nika0008

nika0008 Okazjonalny autor

ale się trafiło ..brzoza,surmia, daktylowiec,czarna wierzba, jałowiec górski,jabłoń,dobrze ze same XXL,a z zagród;lisy żółte,bobry pomarańczowe, orły żółte,fabryka hamaków pomarańczowa, szkoda ze nie bażanty....

3. fankaromka

fankaromka Wielki mistrz forum

o matuchno.....z wielkim trudem(od rana wielkie problemy z wejściem na farmę i forum,gra strasznie muli)pnącze zdobyte....szkoda tylko że wszelkie bonusy i kombajn poszło na marne(latałam jak ta głupia(aż ślubny zaczął podejrzliwie patrzeć)od komputera do laptopa,zmieniałam przeglądarki.....i dopiero teraz udało się wejść na farmę(ale muli nadal),rzucanie toporkiem zostawiam sobie na jutro....czy tylko nas bp przeprosi za kłopoty?czy też da coś w ramach przeprosin( w co wątpię,znając szczodrość góry....)

mroczna1589, Grevido oraz aisunelll lubią to.
  4. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

Udało się ustrzelić dziesiątkę za 1 razem w 41 rzucie ... o_O już myślałam, że nie dam rady xD :cry:

5. carpathia1

carpathia1 Czeladnik forum

Ostatnie 2 rzuty jutro i pnącze będzie, bardzo się cieszę bo tiki i garnków nie miałam a i drugie rekinki.
    Jeden z moich ulubionych eventów, chociaż już tak nie bawi jak niegdyś.
    Jutro dokupi się sadzonki, zagrody i coś tam jeszcze na deserek, zniechęcają zawiechy okrutniście.

6. kaska860

kaska860 Cesarz forum

Z zakładki różne wybrałam wszystko co chciałam. Z zagród neonowe żabcie i teraz się waham: rekiny czy tiki ?
    Może jedno i drugie się uda :p
    Chociaż już mi się nie chce na małych polach orać :sleepy:
    Podobają mi się takie eventy, że samemu można sobie wybrać na czym nam najbardziej zależy, a nie śmigać wszystko po kolei z musu, bo na końcu są najlepsze "kwiatki".
    Spokojnej nocki Farmerzy ;)

6elka4 lubi to.
  7. kruszynka09

kruszynka09 Czeladnik forum

roślinki już czekają do pnącza ale 409 rogów jeszcze chyba nie da rady.. hmm zobaczymy[usunięte]

Post edytowałam. Prośbę usunęłam.
    MOD_Zła

Ostatnie edytowanie: 9 października 2017
  8. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Próbowałaś może o rogi poprosić w tym wątku: Legenda wikingów (rogi)?

9. kruszynka09

kruszynka09 Czeladnik forum

taa jako jedna z 2 osob ktore tam weszly

6elka4 i AnnDżelina lubią to.
  10. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Możesz tam ponowić prośbę. Zazwyczaj pod koniec eventu tam zagląda więcej osób.
    Warto też zadbać o dobre relacje z sąsiadami i znajomymi z forum.
    Na noc wysiej sobie roślinki, które mają długi czas wzrostu. Wiele się o tym pisało w tym i innych eventowych wątkach.
    Życzę powodzenia i uzbierania brakujących wypadajek i roślinek :)

6elka4 lubi to.
  11. kothel

kothel Młodszy ekspert

co to sa te "kotki''?

AnnDżelina lubi to.
  12. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

element ramki różowego design-u który jest w evencie do wybrania

na dole możesz luknąć wiele osób się pytało pamiętam o te kotki co to za item jest :D
    ale to nie item a własnie ramka design
    ja żałuję że nie ma piesków dla równowagi :p
    kombajn jest super mnie tu drzewa zasłaniały ale nie mam innego foto pod ręką
    a to była moja wiosna w tym roku :p
    w samym tym wątku jak się cofniesz są zdjęcia też i można sobie ramkę porównać

w temacie to megalityczna już w ozdobnym stoi
    powalczę jeszcze jutro o zakupy w sklepiku ;)
    w dodatku ten kombajn jak aktywny podskakuje xD

kto może niech bierze design bo tanio jest faktycznie tym razem :)

13. kothel

kothel Młodszy ekspert

...alez bajka..
    nie wiem co robic,wziac czy nie?
    potrzeby mam duze

mam i ja

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj"przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->Edycja posta oraz Łączenie postów
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń
    MOD_Zła

Ostatnie edytowanie: 8 października 2017
    AnnDżelina i xBabciaEwa lubią to.
  14. jadwiga67

jadwiga67 Aktywny autor

witajcie latam w chmurach - mam nową kuchenkę to dlatego wybrałam garnki a może jeszcze uda mi się zgarnąć 2 rekina Małgosię do pary bo Jasiu jest samotny na wodospadach, do końca eventu sumiennie gram , bardzo lubię wikingów , taki evencik powinien być raz na 2 miesiące, czemu nie?

usiamik46 lubi to.
  15. Ania.1987

Ania.1987 Młodszy ekspert

I znowu farma nie działa...nie zdążyłam wszystkiego zebrać i posiać na noc...>:(

mroczna1589, pati_1980 oraz usiamik46 lubią to.
  16. .Basia410.

.Basia410. Ambasador forum

cały nocny zbiór przepadł:sleepy: nie mogłam wejść na farmę
    zebrałam i posiałam dopiero rano

Ostatnie edytowanie: 9 października 2017
    mroczna1589, pati_1980 oraz usiamik46 lubią to.
  17. ***kacper***

***kacper*** Baron forum

Witaj w klubie. Dopiero przed chwilą udało mi się zalogować. Kilka godzin brak dostępu? i to w czasie ewentu. I nie tylko o przepadające bonusy chodzi. Nie wiem , czy uda mi się ukończyć ten ewent choć niewiele brakuje - odechciało mi się zaglądać na Farmę. Powodzenia walczącym dalej. Miłego dnia.

18. pati_1980

pati_1980 Mistrz forum

Ja specjalnie nastawiłam budzik na 3 bo wygrałam wczoraj bonus 100 do stodoły a tu takie przykre rozczarowanie ze nie mogłam się zalogować. Na pewno nie jestem sama która wstawała , powinni dać nam rekompensatę za utrudnienia>:(

mroczna1589 lubi to.
  19. małgoos

małgoos Cesarz forum

Dzin dobry od goddz nie mogłam sie zalogowac teraz zeden dopalacz nie wchodzi czyli nici ze zbiorów od rana nerwy msakra

mroczna1589 lubi to.
  20. Ranczo52

Ranczo52 Młodszy ekspert

Faktycznie event słabo przygotowany, gara zię zawiesza albo nie można wejść , straty duże.

mroczna1589 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.