Opinie Legenda wikingów: Cel uświęca środki

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 4 października 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. yvonnege_

yvonnege_ Weteran forum

Mnie też nie dopisuje

gretag lubi to.
  2. malgosia355

malgosia355 Komandor forum

Aha ok :)

gretag lubi to.
  3. nika0008

nika0008 Okazjonalny autor

Potrzebuje jeszcze 308 rogów może się uda..., a czasu mało...

gretag lubi to.
  4. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Wkładam w ten event nieomal tyle zawziętości, co Ingrid w rzucanie toporemxD Nawet odpaliłam rano 48h kupon - ręczne obsiewanie i podlewanie 900 małych poletek było jednak trochę męczące:sleepy: Farmerzy, nie zastanawiajcie się tylko bierzcie "rusz" - tanio dają. Górny pasek opuścicie to i nie będzie widać tyle tego różowego, a łatwiej będzie się w łąkach odnaleźć (wcześniej w kółko myliła mi się główna z dziką). Szkoda tylko, że ten strach na wróble chowa się za lewym paskiem...

5. piotrs

piotrs Książę forum

no to gratulacje :)

usiamik46, gretag oraz empatyczna lubią to.
  6. kalina-malina

kalina-malina Aktywny autor

zakupiłam desing dla zakochanych , ale w schowku go nie mam a pnącze już działa , gdzie tego różu szukać?

gretag lubi to.
  7. halina415

halina415 Moguł forum

musisz wejść w ustawienia i włączyć motyw, wtedy będzie działał, w żadnym pasku go nie znajdziesz

gretag i kalina-malina lubią to.
  8. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

W ustawieniach.

kalina-malina i gretag lubią to.
  9. kalina-malina

kalina-malina Aktywny autor

dziękuję Halinko :))

halina415 i gretag lubią to.
  10. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

A ja już mogę zabawić się megalitycznie. ;)xD

Zostało jeszcze zarabianie na łakocie ze sklepu. :p
    No i ten rusz. :music:

11. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Jeszcze nie masz ruszu - nie lubisz czy co ?
    Nie namawiam , nie każdy jest taki walnięty jak ja . Zagrody tajemnicze wystawiłam , za 3 godz się zobaczy jakie zwierzaki się w nich ukryły . xD

12. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Jeszcze nic nie kupiłam,
    wszystkie talarki w skarpecie leżą, ciemno, ciepło, może się rozmnożą. :music:
    A namawiać nie musisz, mnie już też odbiło. ;)xD

13. xBabciaEwa

To witaj w klubie - rusz rośnie w siłę .:p
    Też miałam nie kupować , ale tak mnie kusiło i poszło ........ oby się opłaciło . xD

14. empatyczna

empatyczna Chodząca legenda forum

xDxDxD Ja też ani rusz nie kupuje tego"" ruszu"" Przełożyła mi to z polskiego na nasze moja 4-ro letnia wnusia..W skrócie to było tak..babciu to jest gra a nie dziewczyna.. tylko dziewczynki noszą różowe, moje argumenty do niej nie trafiały...więc dałam jej słowo że nie kupie..Nie kupuj tego ""ruszu"" i "" juś"" Jej tłumaczenie i gestykulacja ..bezcennexDxDxDxD aż się :cry::cry:ze xDxDxD
    Trzymam kciuki za bażanty....
    Ja jeszcze ma ciutek roślinek to bulionów do gotuje i jeszcze po ciepie toporkami dla relaksu i by nie wyjść z wprawy...:oops::oops::oops:

15. yogi16296

yogi16296 Stary wyjadacz

hejka. pnącze już hasa ale jak tylko badyl urośnie to dalej macham toporzyskiem. ze sklepu wybrałem ts-y nad innymi się zastanawiam. /ruszu nie ruszam:)/. może super nawozy sam nie wiem. także pozdrowionka dla obolałych od toporka farmerów i powodzenia

usiamik46, kalina-malina oraz gretag lubią to.
  16. xBabciaEwa

Z wnusią się nie dyskutuje i juś . Trzymaj mocno , przyda się . xD
    jeszcze ewentówka rośnie , już patrzeć na nią nie mogę . xD

17. gretag

gretag Chodząca legenda forum

Dzień dobry :)
    Koniec eventu i zaszalałam...mam farmę na różowo ..hahah

18. xBabciaEwa

Odrobina szaleństwa jeszcze nikomu nie zaszkodziła - szczególnie na farmie . xD

19. .dorotka01.

.dorotka01. Cesarz forum

Witam sąsiadeczkę ja już kiedyś te różowe szaleństwo kupiłam teraz już tylko zostało mi do wykupienia super nawozy i zośki reszta już wykupiona

20. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Mam 55 gry,sklepik prawie cały wykupiony - poza zagrodami,ich nie potrzebuję.Fajny event.Różem się wciąż delektuję :inlove:

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.