Opinie Legenda wikingów: Cel uświęca środki

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 4 października 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kanarekania01

kanarekania01 Czeladnik forum

brakuje 4 bulionów do uruchomienia pnącza, nie wykupiłam jeszcze nic, mam pytanie odnośnie garncarstwa w jakim ewencie był do zdobycia

2. magros

magros Nadzorca forum

dlaczego nie moge uruchomic pnacza

Majeczka13 lubi to.
  3. wyjadaczmarchewek

wyjadaczmarchewek Stały bywalec

błąd jest. Nie dopisuje nagród za celne rzuty!Nie dopisało mi 20x SP za dziesiątkę za pierwszym razem :(

Majeczka13 lubi to.
  4. patrycja9922

patrycja9922 Cesarz forum

Dałaś na pnącze item ze schowka?

5. kasia_79

kasia_79 Młodszy ekspert

pewnie tak jak ja nie zauważyłeś małej chmurki na którą trzeba dać dowolny itiem :D

Majeczka13 lubi to.
  6. SperanzaE

SperanzaE Baron forum

7 rzutów do pnącza mi brakuje i możliwe, że już dzisiaj uda mi się je uruchomić. I jednak korci mnie żeby sięgnąć wyżej.
    Pożyjemy zobaczymy.
    Ale co do jednego przekonałyście mnie - różowości na 100% nie wezmę - jak dla mnie jest ona... za różowa... :);)

empatyczna i Majeczka13 lubią to.
  7. Majeczka13

Majeczka13 Chodząca legenda forum

Pnącze działa :D. Jeszcze 7 gier do megalitycznej zabawy. Badyle w komplecie tylko rogów brakuje. Małymi kroczkami do celu. Powodzenia farmerskiej braci xD.

8. bari06

bari06 Półbóstwo forum

Dz. Dobry :) szczęśliwi posiadacze różu na farmie , mam pytanie : czy jak się włączy i wyłączy to pozostaje na stałe czy tylko jest jednorazowy ? czy po wyłączeniu znika ?

Różaniec za 5 min. do zebrania .

0olimpia0 i empatyczna lubią to.
  9. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Nie znika, możesz go załączyć kiedy chcesz :)
    Jak jesteś zakochana to go na farmę, a jak Ci mija to do schowka z nim;)xD bo to jest "design dla zakochanych":inlove:

10. bari06

bari06 Półbóstwo forum

A to super :inlove: lecę kupować :D.
    U mnie jeszcze 10 bulionów do ugotowania :).

11. empatyczna

empatyczna Chodząca legenda forum

Z TS zagród ..jest bażanciarnia.. :inlove:,borsuki , pomarańczowy żabol i łabędzie.Z TS drzewek bez płaczki..sama sobie po płakusiam..:cry::cry:

12. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Ale super trafiłaś - gratuluję bażantów . myślałam czy kupić ts - może też coś trafię np. bażanty - idę do sklepu , mam nadzieję , że nie będę żałować .

gosiagosia60, 0olimpia0 oraz empatyczna lubią to.
  13. empatyczna

empatyczna Chodząca legenda forum

Rzeczywiście trafiło mi się jak ślepej kurze ziarno...xDxDxDTeraz będą stały dłuuugo i żaden evencior ich nie ruszy..xD
    Dobre nawet bardzo dobre szkoda tylko że wierzby mi się trafiły 2-XXL czarne a marzyła mi się choć jedna płaczka..no nic za dużo szczęścia na raz by było :):):)

gosiagosia60, 0olimpia0 oraz xBabciaEwa lubią to.
  14. xBabciaEwa

Też płaczki nie mam , ale ja się nie przejmuję - kiedyś się trafi i ten bażant nieszczęsny też .
    Roślinka rośnie - już ostatni zasiew zrobiłam i .......świetliki będą na farmie - śliczne są .xD

gosiagosia60, empatyczna oraz 0olimpia0 lubią to.
  15. babydelfi

babydelfi Ambasador forum

ostatnio wpadam na farmę jak po ogień, bo praca goni, to tylko zbieram sieję, rzucam i już mnie nie ma

na czytanie forum nie ma czasu

więc pytam skąd ten "ruszowy" wystrój farmy?

16. xBabciaEwa

W sklepie za rzucanie toporami kupisz - 400 talarów kosztuje .

gretag, empatyczna oraz AnnDżelina lubią to.
  17. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Witam niedzielnie. Mam za sobą 33 rzuty. Nie wiem czy dojdę do 40 stki.:eek: Rzucanie toporem nawet fajne ale mi nie idzie :p nuży mnie czekanie na badyla:eek: Dużo do jednej zupy chcąo_Oo_Oo_O I brak wypadajek. Wystawilam wszystkie tsy jakie miałam w pasku oraz drzewka. Zobaczę wieczorem co mam. Pewnie same wsady do pociąguxD:cry:Jak dla mnie mógłby już przyjechać i zabrać trochę wyspowych drzewek lub obojętnie czego co się w pasku kurzy8)

gretag lubi to.
  18. malgosia355

malgosia355 Komandor forum

No mnie też nie dopisuje nagród za trafienia ... Ktoś już pisał o tym

gretag lubi to.
  19. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Trzeba pamiętać że:

Warto trafić w dziesiątkę szybciej niż w 5 rzucie z uwagi na dodatkowe bonusy za celność.

Bonus 1 dopisywany jest za każdym razem, natomiast bonus 2 jest jednorazowy.

Jak już raz trafiłaś np...za 1 razem to 10 x SP otrzymałaś i przy kolejnym takim trafieniu otrzymasz tylko dodatkowo 15 gwiezdnych talarów czyli w sumie 65 za rzut.

gretag lubi to.
  20. aisunel

aisunel Generał forum

Zobaczyc i umrzec,nie kupujexD

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.