Opinie Legenda wikingów: Cel uświęca środki

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 4 października 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. aisunel

aisunel Generał forum

Masz wykupiony karnet na 100-ki.Poprzednio tez dostalasxD.Na noc rzuce ewentowe,wstaje rano;)

gretag, AlfaWilk oraz jagódka133 lubią to.
  2. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

to jeszcze nic bo ostatnio 24h po zakończeniu 100% dostałam jeszcze 200% xD :cry: chyba zagram w totka :D ale wiesz teraz szczęscie dopisało a potem znowu będzie posucha :p

gretag, AlfaWilk oraz aisunel lubią to.
  3. .elom.

.elom. Moguł forum

Powiedział pewient czart- nie każdy diabła wart. toporki mnie się stępiły- trzony drążą korniki mam 1 rzut-zaliczony za 50.

gretag, MKMK2002 oraz AlfaWilk lubią to.
  4. tigre

tigre Fanatyk forum

a masz pucharek jakiś? jeśli nie staraj się go choć trochę podrasować i noś po polach - na wszelki wypadek jak postawisz najpierw odświerz potem zbieraj- bardzo dużo daje do wypadalców

gretag i AlfaWilk lubią to.
  5. Glebogryzałka

Glebogryzałka Forumowy żółtodziób

Dlaczego zamieniać zysk jest taki sam przecież.

6. Ciapciak1703

Ciapciak1703 Ekspert forum

Evencior tym razem ustrzelę, pnącze mnie nie porywa, ale po drodze do moich celów (Chiquity, ts-y) i tak wpadnie po drodze, więc pozwolę mu się piąć (pnąć?o_O), ostatnio staram się oszczędzać kombajny i inne mocno pomocne cuda, (jak i obecność na forum ;)) kiedyś szalałem na kombajnie sporo, więc teraz 7 lat chudych i trenowanie mięśni przedramienia. (kto powiedział że grając można nie dbać o tężyznę:p) Byle do celu, pierwszy, wstępno-standardowy zasiew na dużych już za mną, za półtorej godziny zbiór z małych i byle do przodu, oby dychy wpadały za pierwszym razem jak najczęściej :music:

7. cyrkonka

cyrkonka Młodszy ekspert

Witam, o co chodzi z tym noszeniem pucharu po polach??

gretag lubi to.
  8. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Ponieważ temat pucharów wzbudza zainteresowanie, podaję link do poradnika: Puchary
    W skrócie - puchary zwiększają szansę na wypadanie przedmiotów, w tym wypadajek eventowych.
    Jeżeli nie są zdeponowane w Drzewie Mądrości, to trzeba je przenosić przed zbiorami z łąki na łąkę i odświeżyć grę, żeby działały.

gretag, jagódka133 oraz AlfaWilk lubią to.
  9. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

mając pucha na polu zwiększa on ilość wypadajek ale tylko na tym polu na ktorym stoi. Więc warto go przestawiać z pola na pole a następnie odświeżyć i zbierać plony. No chyba że zdeponujesz puchar na drzewo wtedy działa on na wszystkie pola.

gretag i AlfaWilk lubią to.
  10. cypri54

cypri54 Młodszy ekspert

Czy te topory to co gre beda sie inaczej ukladac ? w sensie jak zrobilem topor na 40 GT to jak zagram druga gre i uloze ten sam topor to tez wyjdzie 40 GT ?

gretag lubi to.
  11. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

każda gra to inne ustawienie toporu więc stały schemat się nie sprawdza

gretag, cypri54 oraz AlfaWilk lubią to.
  12. aisunel

aisunel Generał forum

Dobra,dobra skromnisiu;).Twoja nieobecnosc na forum,jest bardzo niemile widziana,przez szeroka grupe ich czytajacych,szczegolnie ja tesknie za Twoim dystansem;).Coz Cie wywialo z klawiatury:).Czyzby topory,dzidy,hieroglifyxD.Zycze strzalow w 1,bo 2 oplaci sie tylko raz,za chwilke zbieram 810 poletek i dalej wkladam ewenta,bo z rogami to sobie poradze:p

13. LadyGhost

LadyGhost Młodszy ekspert

właśnie spojrzałam, że pierwsze poziomy są dosyć tanie, więc zrobiłam je na 2. i 3. poziom i jak zacznę z nimi latać po łąkach, to już będzie 5% wypadajów więcej :p

póki co za pierwszą próbę toporową dostałam 55 GT :) na kolejne buliony mnie jeszcze nie stać, zbiór zielska po północy o_O zobaczymy, o której uda mi się wstać na kolejny i mam nadzieję, że nie zapomnę wszamać darowanego (dziękuję!) cmj przed zbiorem ;)

SperanzaE, tigre oraz jagódka133 lubią to.
  14. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

no i nie wytrzymałam :p kręcę 5 bulionów zobaczymy czy teraz będzie lepiej, bo jak nie -.- to będę rzucać widłami :cry: xD

Ciapciak1703 witaj, a już myślałam że pogoniłeś farmę w cztery wiatry :p

15. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

rozsiałam te marne ilosci na malych jeszcze dzisiaj i na noc już cebula poszła, nie chce mi sie w nocy budzic, za dobrze sypiam ostatnio :p
    jutro w dzien pojdzie eventowka
    272 wypadajki narazie mam
    no tak nie do konca....z malego pola masz 4 roslinki, a z duzego 5, a ile wchodzi na male? no i wypadajek z malych wiecej leci

AlfaWilk lubi to.
  16. Ciapciak1703

Ciapciak1703 Ekspert forum

Raczej postępująca aspołeczność i markotność. :p A serio nie wiem gdzieś tak jakoś dłuższy czas nie pisałem, potem gdzieś mi się nie chciało zaczynać (lenistwo nie wybiera) po drodze był wyjazd za granicę to też farmiłem na telefonie (a jako człowiek "starej daty" nie cierpię pisać na smartfonie, fuj:wuerg:) i teraz nawet tak z doskoku piszę, jak mnie wena najdzie. :p

Farma jest pilnowana oraz dozorowana tudzież doglądana na bieżąco. :music:

Starczy tej prywaty bo będzie karny jeżyk, ;) zebrałem przed momentem eventówkę, starczy na 5 bulionów, rano kolejna partia, rożków 243, jutro może zbulionuję coś, dzisiaj jeszcze młyn zajęty SP, a na bahamie na okrągło pasza dla zwierza wszelakiego.

NASTKA.BURAN, gretag oraz Nutka lubią to.
  17. JohnLock

JohnLock Hrabia forum

Przydałby się bonus do stodoły aj aj aj, jak potrzeba to nigdy nie ma.
    Co lepsze nagrody zamierzam wykupić których nie mam no i coś zedrzeć przydatnego :p

gretag lubi to.
  18. LadyGhost

LadyGhost Młodszy ekspert

wypadajki z eventów lecą jakby chciały a nie mogły :oops: przestawiam te moje marne 7% w pucharach, następnie odświeżam farmę i tymczasem z głównej wypadły 2 (słownie: DWIE) wypadajki, a z dzikiej - wow - 13... na połówce bahamy jedna, z jednej kawałka leśnej, która jest cała w drzewach też 2 sztuki.

mam ponad 3 tysiące rośliny na stanie plus obsiane wszystkie możliwe dla mnie pola, a byłam w stanie wstawić tylko 2 buliony do młyna :( i gdzie te moje wszystkie nagrody, ja się pytam?! >:(

19. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Podziwiam Cię, jak miałam takie poziomy jak Ty to w ogóle nie wiedziałam, że są ewenty i takie tam inne wydarzenia. ;)xD
    A z roślin w tym ewencie bardzo słabo leci, z całych łąk ewentówki na wyspie miałam po 9 szt., z cebuli na leśnej 19, a puchary mam na drzewie.
    Ale zagrody dobrze się spisują. Jak masz czas, to ustaw całe łąki kurników, na pewno kilka rogów wypadnie, a nawóz w takiej cenie, że szybko milionerką zostaniesz. :D

Ostatnie edytowanie: 6 października 2017
  20. 6elka4

6elka4 Baron forum

Hurra mam,mam różowy motyw,jest prześliczny,warto było. Badyl zasiany,czekam aż urośnie. Na wieczór trzeba posiać coś na dropy,bo z eventówki słabo lecą. Pozdrawiam piąteczkowoxD

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.