Opinie Legenda wikingów: Cel uświęca środki

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 4 października 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

i mam 216 rogów z : guawy, kawy, goździków, cebuli na SP, po bokach 20h drzewka(było też kilka 12h np. drzeka jejeczneXXL i hurmyXXL, brzozyXXL), 1 menażeria i 1 manufaktura. Rozsiewam na Bahamie, a na farmie sieję drobnicę :)

2. AlfaWilk

AlfaWilk Moguł forum

Po zbiorach goździków i melonów z super pól, oraz po pierwszym rozsiewie badyla ( po bokach drzewka 20h) mam 279 rogów. :) Z darmowego bulionu zrobiłem 55 GT i 10 SNZ. Może być. 8) Za godz. sieje na małe, dziś jeszcze raz dam rade obsiac na noc.

3. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

Mąż ma w zapasie, szkoda tylko że przesłać się nie da.

Pierwszy zbiór zielska zrobiony. Drugi rozsiew poszedł na dużych polach. Za dwie godziny przechodzę na małe poletka.

4. LadyGhost

LadyGhost Młodszy ekspert

Ja niestety tylko 24 wypadajki na start, ale czego się spodziewać z 2 łąk roślin 4,5-godzinnych, jednej części leśnej w drzewach i 2 części bahamy w okrze... Zobaczymy, ile uda się zebrać na koniec, ale przyznam, że liczyłam na trochę więcej :p

Oczywiście roślinki rozsiane na dużych polach z SN i SNZ.

5. 0olimpia0

0olimpia0 Chodząca legenda forum

Na obecną chwilę mam 256 rogów :)

6. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

A ja dzisiaj z lekka spóźniona, ale już wszystko pod kontrolą. Drugi rozsiew na polach.
    Na początek wyleciały 174 rogi, trochę od sąsiadów, trochę z rozsiewania i już mam równiutko 200. :D

7. SperanzaE

SperanzaE Baron forum

O! To wypadajkowy remis wyszedł :)tyle że u mnie tyle rogów wypadło z róż, goździków, guarany, opuncji, drzewek posadzonych po bokach oraz z kilku zagród które mam na na leśnej i na wyspie. Ale 10. trafiłam "dopiero" za 2. razem :)

A roślinkę właśnie 2. raz wysiałam. Kolejny zbiór za godzinę z kawałkiem.

AlfaWilk, jagódka133 oraz KrysQ lubią to.
  8. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

9. empatyczna

empatyczna Chodząca legenda forum

U mnie wypadalce wyjątkowo dopisały...coś około 300szt. po zbiorze na początek ,teraz jest 339...Za 3 godz i 30 min..zbiór terrorbadyla z 4 łąk...Na noc chyba goździki bo akurat są w slotach....

10. -Gargamel-

-Gargamel- Analityk forum

Witam
    Po pierwszym zbiorze i z prezentów wy-padalców mam 210. Z zasiewów włośnica na farmie i melony na wyspie. Poza tym baobaby i jakieś potrzebne drzewka oraz lisy, bażant i bizony na farmie i foki, hipcie i aksalotki na wyspie. Zobaczymy ile tego będzie jutro o 14-ej. Na noc sieję róże na farmie i może opuncje na wyspie. Zobaczymy ile tych wy-padalców będziexDxDxD .

11. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

a ja sie popisałam...
    w samochodzie (na postoju :p, nie w trasie) spieszylam sie i postawilam male pole i zasialam i dopiero mowie [usunięte] co ja robie....
    i tym oto sposobem 90 nasion poszlo na małe pola....co tu dalej poczynic? 8)

Proszę nie używać wulgaryzmów, nawet w takiej formie.
    BA_Czerwona

Ostatnio edytowane przez moderatora: 23 października 2017
  12. tz23

tz23 Naśladowca mistrzów

Czy próbował ktoś podgonić wypadajki kasztankiem. Uruchomiłam kasztanka, posiałam na super polach cebulę /uszlachetnioną/, chlapnęłam kropelkami i czas wzrostu ponad 10 godz. Posiałam juz tylko na 1 polu uszlachetnione róże i czas wzrostu 5, 5 godz. Czy ktoś tak jeszcze ma. Zupełnie nie rozumiem co się stało od ostatniego eventu, kiedy wszystko działalo jak należy

AlfaWilk, jagódka133 oraz ankagdw lubią to.
  13. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

a kerstol i niewinność zjadłaś? jak tak to pewnie mają błąd :(

250 wypadajek
    rozsiewka w toku

14. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

na niemieckim forum o podobnym problemie pisal jeden z userow,,,
    http://de.bigpoint.com/farmerama/board/index.php?threads/kann-nicht-blitzen.66151/

15. -Gargamel-

-Gargamel- Analityk forum

A nie zapomniałaś przypadkiem o białej niewinności i kerstolu?

AlfaWilk i jagódka133 lubią to.
  16. tz23

tz23 Naśladowca mistrzów

masz racje, od dawna mi sie taka gafa nie zdarzyła i w dodatku od pół godziny sprawdzam czy wszystko zostało właściwie zastosowane. Jest tylko jedno wytłumaczenie "diabeł ogonem nakrył",

17. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Może cichaczem "poprawili" działanie pnącza xD

AlfaWilk, jagódka133 oraz -norbijas- lubią to.
  18. fruzia79

fruzia79 Ekspert forum

Ehh może jakoś się da :p ja mam braki a u Ciebie się marnują ;) :inlove:

AlfaWilk, jagódka133 oraz -Wiewiora- lubią to.
  19. aisunel

aisunel Generał forum

Obornik osiagnie gigantyczna cene,juz jest ponad 210;)Zgodnie z przypuszczeniami drwale mieli wyzsza wypadalnosc,u mnie grubo ponad 300 bez jakichkolwiek udziwnien:)Za chwilke 810 maciupich poletek zapakuje ewentem,zbior przed 22 i co dalej pomysle.Plan na najblizsze 2 dni 25000 rozenca,czy jakos tak i pozniej rogi,rogi i rzuty,dzidy,topory,robaki,stworo-hieroglify do znudzeniaxD.A pozniej the end:p

Ostatnie edytowanie: 5 października 2017
  20. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

a ja tam muszę siać w nocy bo w sobotę urodziny dziecka więc zero czasu na farmę, a w niedzielę zaczynam ostatnio rok nauki zawodu. Więc teraz wszystkie weekendy będą ciężkie jeśli chodzi o farmienie. Wy będziecie siać eventówkę w weekndy, a ja na odwrót w weekend długorosnące xD trzeba sobie jakoś radzić.

Edit:
    teraz nie mam wyjścia wpadło 100% do stodoły: poszły 4 wejściówki ale się udało!!!

Ostatnie edytowanie: 5 października 2017
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.