Opinie Legenda wikingów: Cel uświęca środki

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 4 października 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Witajcie Farmerzy,

Ingrid powróciła i ponownie potrzebuje Twojej pomocy, aby trafić do celu!
    Rzucaj toporami, zbierz tyle punktów, ile tylko potrafisz i zbierz wspaniałe nagrody!

ScreenHunter_1604 Oct. 02 15.15.jpg

Czwartek 05.10.2017 godz. 14:00

Wtorek 10.10.2017 godz. 14:00

ScreenHunter_1606 Oct. 02 15.16.jpg ScreenHunter_1606 Oct. 02 15.16.jpg ScreenHunter_1606 Oct. 02 15.16.jpg

Pozdrawiamy,

Zastrzegamy sobie prawo do edytowania tego wątku w przypadku, kiedy Community Manager prześle nam informacje na temat zmian lub uzupełnień.

122qwazi lubi to.
  2. grześwielki

grześwielki Okazjonalny autor

sianie i rzucanie fajnie

122qwazi lubi to.
  3. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

grześwielki jeden z Twoich postów usunąłem bo niczego nie wnosił do tematu.

122qwazi lubi to.
  4. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

robie, jak kazdy event....do soboty na spokojnie wysieje eventówke, pozniej długorosnące 2x na dobe i bedzie okej.
    Zastanawia mnie jedna rzecz....ostatnio w kalendarzu był "event na planszy eventowej", sporo osób pomyslalo ze bedzie on w "strefie" eventowej, nazwa była myląca. Moderator mi wyjasnil roznice miedzy strefą a planszą...ale skoro tak to dlaczego tylko przy tamtym evencie była taka zapowiedź? ten event również będzie odbywał się na planszy eventowej a nie byl tak zapowiadany w kalendarzu...

5. kacper_07

kacper_07 Ambasador forum

Czyli mechanizm taki sam jak poprzednio i jeszcze poprzednio;)siejemy, siejemy, zbierając wypadajce...gotujemy bulionik/rosołek...dobieramy toporki i rzucamy do upadłego;) zobaczymy co to będzie

6. тяυѕкαωкσωα

тяυѕкαωкσωα Zaawansowany

Pnącze nie powala, ale nagrody jak dla mojej farmy interesujące :)

magdusia668 i 122qwazi lubią to.
  7. Farmani15

Farmani15 Weteran forum

Kolejny event......... dbają o nas abyśmy się nie nudzili na farmie:D:D:inlove:

8. kasia750

kasia750 Hrabia forum

kotlecik podany8) lekko podgrzany-.-:cry::cry::cry::cry:

9. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

ale design w sklepie za gwiezdne talary to strzał toporem nie powiem w co -.-

wiele graczy wywaliło swojego czasu florki na niego :p
    itemy są spoko nawet i bez pnącza

kurcza trza siać nie ma innej opcji xD
    duży mają ten zamrażalnik - wyciągną i bach i jest xD

10. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

uhuuuuu, akurat mam super poletka na wszystkich polach łącznie z bahamą :D chyba miałam przeczucie :D pnącze takie sobie i bym z jego powodu nie robiła, ale interesują mnie inne nagrody więc robię do upadłego xD :cry:

122qwazi lubi to.
  11. miss_ines

miss_ines Aktywny autor

Trzeba,żeby wreszcie odwiedziła nas Magda Gessler i zrobiła odpowiednią rewolucję. Będę siała bo co mam robić? Taki los farmeraxDPozdrawiam toporowo;)

magdusia668 i 122qwazi lubią to.
  12. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Doberek

Aniu ten design to dla mnie dali , bo nie mam i jest motywacja do zrobienia ewentu . xD

13. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

bierz stukaj kochasz rusz to nie masz wyjścia xD
    będziesz miała ruszowe słoneczko codziennie i motywacja sama już jest nawet zimą i w nocy xD
    400gt cokolwiek to oznacza w praktyce i Twój xD
    ja tam swój też gdzieś tam ustrzeliłam :inlove:już raz dali

14. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

będę robić - siać , zbierać , mielić , rzucać i zobaczymy co zdobędę . xD

15. Krokodylek75

Krokodylek75 Fanatyk forum

Po raz pierwszy od bardzo dawna muszę się zastanowić nad sensem demolowania Farmy i robienia tego eventu. Z rzeczy za GT - mam wszystkie zagrody i warsztaty, może jedynie warto kupić SN, SNZ czy też SP. Pnącze marne jak dla mnie. Powinno te punkty dawać co 12 godzin, wtedy byłby większy sens. Czas do namysłu jest więc spoko. Miłego :music:

Ania.1987, bazyl2211 oraz 122qwazi lubią to.
  16. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Ja tam lubię rzucanie, choć siać mi się nie chce:p no ale na czymś tą zupę trzeba zrobić. W sumie to ciągle coś sieję ale... czekanie na eventówkę to nie to samo co na marchewkę;) Dobrze że na części wyspy można robić ;)Na wodospady wrócą foki, krokodyle i drzewa8) I ta adrenalina: trafię czy nie:music: Na razie sieję do stodoły ale pod wieczór przygotuję farmę8)

17. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

Evencik robię jak zwykle .Nagrody fajniutkie i design jest nie mam go

18. Marzenakruczek

Marzenakruczek Ambasador forum

dobra zabawa przy rzucaniu trzeba pokombinować dobra zabawa dla umysłu robimy jak każdy i narzekamy jak zawsze

19. 122qwazi

122qwazi Fanatyk forum

Że się tak spytam -co to za cudo ten desing? wygląda na to, że nie mam więc mus rzucać toporzyskiem.:p

20. [Mateusz13]

[Mateusz13] Nadzorca forum

20k eventówki na 5 pól lajcik :D

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.