Opinie Legenda Helgrid

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 23 października 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. bona53

bona53 Wyjątkowy talent

Z czego jest szafir i rubin? w łeb dostaje i nie moge trafić. W jakich skrzyniach są ukryte i gdzie te skrzynie są ? Gdzie jest punkt końcowy portalu .Obejrzałam filmiki i nadal nie wiem jak to odkryć

Ostatnie edytowanie: 25 października 2024
  2. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

czerwony jest w 25 komnacie na samym dole po lewej stronie,niebieski w komnacie 19 po prawej stronie-musisz tu przejsc komnaty 22-18-12 otworzyc tu drzwi za 2 klucze przechodzisz do komnaty 13-znowu otwierasz drzwi za pomocą kluczy(sprawdz ile potrzeba) i jestes w 19 komnacie ;)

3. ~czarodziejka

~czarodziejka Cesarz forum

a cóż to za bonus bo nie mogę zajarzyć ?

hiacynta, Makowiska oraz krasnoludek10 lubią to.
  4. -mala159-

wchodzisz do Spółdzielni i w zrobione zadania czyli zieloną strzałkę,tam powinnaś mieć zadania wykonane,te z żetonami niebieskimi są jako pierwsze to były zadania za codzienne logowanie(było ich 14 szt) i jak wejdziesz w niebieski żeton to tam są nagrody,ja soboie zostawiłam troszkę żetonów ,nie wykorzystałam wszystkich ;)

5. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Jak dobrze mądrego poczytać, zupełnie zapomniałam o tych nagrodach żetonowych. Dzięki.:)

6. bona53

bona53 Wyjątkowy talent

Dziękuję ,jak mam znalezć numery tych komnat bo u mnie nie są ponumerowane,niebieski znalazłam ale czrwonego jeszcze nie,dzięki.

hiacynta i krasnoludek10 lubią to.
  7. kaska860

kaska860 Cesarz forum

Pacz! ja całkiem o tym zapomniałam :oops:
    Dzięki :inlove: .
    W temacie: robię event trochę po omacku, bo nie chce mi się myśleć po męczącym tygodniu xD.

hiacynta, pies008 oraz krasnoludek10 lubią to.
  8. -mala159-

wejdz w mapę w FAQ tam są ponumerowane komnaty na biało,ja cały czas korzystałam z tej mapy,otworzyłam 2 przegladarki w jednej mam FAQ a w drugiej forum ;)

9. ~czarodziejka

~czarodziejka Cesarz forum

aaaaaaaa ja niestety wykorzystałam bo myślałam, że przepadną :(

10. bona53

bona53 Wyjątkowy talent

Już ide,dzięki.

11. wieśniak2

wieśniak2 Stały bywalec

ja piernicze, nic nie mogę zrobić. nie mam nawet gdzie czego otwierać. nie mam pojęcia skąd wsiąść rubin.....żadnych drzwi nigdzie do otworzenia nie mam,,,,pookopane to .

12. freska_kreska

freska_kreska Ambasador forum

poczytaj posty od 6 do 8 strony tego wątku, wszystko masz napisane. A już na pewno na wszystkie pytania odpowie FAQ, które jest naprawdę spoko napisane. Wystarczy czytać i oglądać filmy, które tam są :)

13. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

W pierwszej komnacie strzelasz do baloników, odbierasz nagrody i u góry masz przejście do następnej komnaty (bez klucza).
    Powtarzasz to samo w drugiej i trzeciej komnacie. Dopiero w czwartej masz drzwi z kluczami - wchodzisz przez te drzwi po prawej za 2 klucze i po podlaniu kwiatków i odebraniu nagród wchodzisz przez drzwi u dołu za 10 kluczy i tam odbierzesz szafir, który jest potrzebny do przejścia z komnaty czwartej w górę. Musisz do niej wrócić i w tym pomoże ci mapa lochu, która jest na planszy.
    Numeracja komnat jest inna w poradniku - ja tylko piszę o kolejności rozpoczęcia zadań.
    Tabele z poradnika i mapa na planszy są bardzo pomocne - trzeba z nich korzystać.:)

14. wieśniak2

wieśniak2 Stały bywalec

wreszcie zrozumiałem to cudo.
    dzięki bardzo :)

hiacynta lubi to.
  15. dora4370

dora4370 Moguł forum

Co się namotałam w tych lochach to moje :mad:i powiem tylko tyle , że był to najbardziej durny ewent , który robiłam przez te 14 lat gry>:( .

16. abask

abask Komandor forum

Mam 18 kluczy i jeszcze w labirynt nie weszłam bo.... Nie czuję mięty....
    Nigdy nie strzelam do baloników więc i tu może być problem i chyba dlatego mi się nie chce tam wejść...

17. kasandra2013

kasandra2013 Czeladnik forum

jaka spółdzielnia gdzie ona jest

hiacynta lubi to.
  18. -mala159-

strzelanie jest proste tylko trzeba uwazac bo we wiaderkach jest woda ale czasami rosliny i cofają to co podlałas,wejdz do Panoramy ja tam opisałam jak to robiłam ,może to Ci pomoże ;)

jak to jaka na rynku główny domek na wprost to Spółdzielnia w niej wykonujesz zadania i zdobywasz fanty,no kazdy wchodzi do spółdzielni jak wchodzą nowe misje.

MamiKar, hiacynta oraz abask lubią to.
  19. abask

abask Komandor forum

Dzięki serdeczne :) Zrobię to jutro bo teraz mam troszkę spuchnięte palce.

hiacynta lubi to.
  20. rysio

rysio Generał forum

czy ktos moze zdjecia mapy z zanaczona komnata gdzie sie znajduje nefryt i rubin?

hiacynta lubi to.