Opinie Legenda Helgrid

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 23 października 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. freska_kreska

freska_kreska Ambasador forum

W 22 komnacie nie masz rubinu do zebranie, tylko w 25. W 22 masz rubinem otworzyć drzwi do komnaty 23. Stojąc w komnacie 12 musisz KLUCZAMI otworzyć drzwi nr 8, żeby dostać się do komnaty 13.

2. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

W komnacie 22 nie ma rubinu. Jest dopiero w 25.
    Z 12 komnaty idż w prawo.

MamiKar, hiacynta oraz krasnoludek10 lubią to.
  3. MERLIN2980

MERLIN2980 Czeladnik forum

nie moge tam wejsc bo jest zamkniete

4. freska_kreska

Ręce opadają, naprawdę. 5 raz Ci piszę, że musisz zrobić KLUCZE W MŁYNIE. Żeby zrobić klucze, musisz mieć wypadajki i roślinę eventową. Bez czytania FAQ nie zrobisz eventu. Czytając wybiórczo odpowiedzi na swoje posty również :) Doceń chęć pomocy i PRZECZYTAJ FAQ, o TU -> https://board-pl.farmerama.com/threads/legenda-helgrid.97689/

5. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Klucze musisz zrobić w młynie.

6. MERLIN2980

MERLIN2980 Czeladnik forum

7. ewakowalewska99

ewakowalewska99 Okazjonalny autor

nie moge otworzyc komnaty 22 zero reakcji co zrobic? pomoze ktos

hiacynta i krasnoludek10 lubią to.
  8. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

hmmm,przecież jak wchodzisz w event w tą czarownicę to Ona od razu wchodzi do komnaty 22 i tam wykonujesz gierki 2szt i jak kłódki ze skrzyń znikną po wykonanu poprawnie gry to odbierasz nagrodę

AngelGina, hiacynta oraz krasnoludek10 lubią to.
  9. ewakowalewska99

ewakowalewska99 Okazjonalny autor

właśnie nie pokazuje mi czy chce rozegrac mini gre ,mogę rozegrac tylko na dwóch górnych płytkach,no ale może rozkminie dzieki

10. Bilonge

Bilonge Cesarz forum

Witam
    Dlaczego bez pnącza? Daje 200% z itemów w mrokach, z ozdobnych też? Nie szkoda takiego odpuścić?

11. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

tym razem powiedziałam pass,a na chwilę obecną mam niebieskie żetony gdzie mam bonus 2000% PD/TPD na 12h za 5 żetoników,wiem wiem pnacze mam na stałe ale może bedzie cosik lepszego 8)

hiacynta, bona53 oraz krasnoludek10 lubią to.
  12. Bilonge

Bilonge Cesarz forum

Jak będzie coś lepszego to procent się skumuluje. Oferują jajo 500% od niedzieli, też do mroków. To już bedzie z pnączem 700%.

13. Yabolek

Yabolek Wielki mistrz forum

Jajo daje +500% co 45h.

14. Bilonge

Bilonge Cesarz forum

Tak, tyle daje i co 45 godzin ale daje

hiacynta, bona53 oraz krasnoludek10 lubią to.
  15. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

majac 44 sztuki hokus pokusa w mrokach..pnacze podniesie przyrost pd o 16,5 mln pd...
    moim zdaniem na chwile obecna aktywnosc pnacza jest nieoplacalna....co nie znaczy,ze go nie mam

16. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Roślina w komplecie
    teraz tylko nazbierać wylotek

przetestuję sobie róże na chwytak ;)

17. samotnosclatarnika

samotnosclatarnika Koneser forum

Zrobiłem 6 mini gierek i stop.....od trzech godzin czekam na wyzerowanie i nic nadal poletka obsiane..........Ktoś coś podpowie??????

18. freska_kreska

Na jakie wyzerowanie czekasz? Czego? Czym masz paletka obsiane? I na czym polega problem, że są obsiane? :)

19. samotnosclatarnika

samotnosclatarnika Koneser forum

Do 6 tej gry jak strzelałem do balonów i zapełniły sie pola to po jakimś czasie się zerowało i dale można było grać.......teraz otwieram i poletka nadal są obsiane i nie pojmuje co dalej z tym robić.....gra stoi.....

20. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Poletka mają pozostać obsiane.
    O to w tym chodzi.
    Wtedy spadają kłódki ze skrzyń i można odebrać nagrody.
    Trzeba na nie wejść.
    Poletka mogły się zerować jak balony niosły robale zamiast wody.
    To niepożądane.