Opinie Legenda Helgrid

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 23 października 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. grania.

grania. Analityk forum

w sumie strzał można oddać jakkolwiek byle myszka znajdowała się nad polem gry, nie musi być ani na czarownicy ani na żadnym innym konkretnym miejscu.

Na piechotkę jeszcze mam 7 kluczy do zdobycia, czyli max 4 zbiory, wypadajek z ewentówki leci u mnie wystarczajaco. Pierwszy ewnet od dłuższego czasu zrobiomy bez SN i na samym CJM. Nie wiem dlaczego zawsze mi się tak spieszy 8)

2. marynia53

marynia53 Cesarz forum

ja jeszcze nie zaskoczyłam jak działa gra chociaż z licznika wynika, że 4 gierki mam rozwalone, A jak przejść na inną planszę bo otwierają mi się 2. Dziękuję za pomoc i proszę o więcej:p:p:p

3. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

Marynia wejdz sobie w mapkę na dole po lewej stronie gry,tam zobaczysz jakie komnaty odwiedziłaś i poruszaj się po tych komnatach gdzie drzwi są zamkniete.

Napisz w której jestes komnacie to podpowiemy jak się dalej ruszyć.

4. lolek55

lolek55 Hrabia forum

Poddaje się i tu i tam.Za wysokie progi na lisie nogi. Tu też mam 4 gierki, kwiatki z baloników i trawka są, roślinka i klucze prawie są, jeszcze trochę brakuje to sieję.

5. -mala159-

ejjjjjjjjjjjjj no nie poddawajcie się,piszcie w której jesteście komnacie to podpowiemy jak dalej iść!!

6. ania5757

ania5757 Baron forum

i chcialabym i boje sie
    pytanie nr 1
    czy moze nie udac sie podlac roslin tzn nie wyrosna i nie bede mogla odebrac nagrody
    pytanie nr 2
    czy mozna tak zabladzic ze nie mozna bedzie wyjsc z labityntu
    pytanie nr 3
    czy mozne byc tak ze 44 klucze nie starcza na zdobycie wszystlich nagrod?
    pozdrawiam

Makowiska lubi to.
  7. BiałyTrabant

BiałyTrabant Fanatyk forum

Nie wiem, czy to jest brak szacunku ze strony PT. Napisałem do nich w sobotę około godziny 13: 20 i do tej pory nic się nie zmieniło.

hiacynta lubi to.
  8. szary_ludzik

szary_ludzik Wyjątkowy talent

Robię!
    Na początku prosta droga, jeden zakręt i duuużo czekania.
    Aż 10 kluczy?!?
    Potem się zamotałam, bo koniecznie chciałam coś robić.
    W jednej komnacie wydawało mi się, że pokonać kaktusów nie dam rady.
    Jeszcze 7 drzwi zostało.
    Teleporty mogły by być jakoś lepiej oznaczone.
    Mapce z opisem zrobić zdjęcie i łatwiej mi się chodziło po tych lochach.
    Zobaczymy czy znajdę rubin.

9. -mala159-

odp.na pyt1:moze tak się zdazyc jesli podlewać bedziesz zielonym-uważaj jak podlewasz,pisałam juz ze balony z zielonym strącać na kamieniach!!

pyt.2 -zablądzić od tego masz mapę na dole po lewej stronie i mapę w FAQ-posiłkuj się nimi a nie zabłądzisz bo bedziesz wiedziała gdzie jestes -kolor fioletowy i w która stronę powiinas iść.

pyt.3 na całośc potrzeba 44 klucze więc muszą Ci starczyć! Nie błądz,MAPA!!

odbieraj nagrody ze skrzynek! są zamkniete na kłódkę jak wykonasz zadanie -podlejesz,to kłodka spada i trzeba odebrać nagrodę i musisz potwierdzic,że odbierasz !

10. Pryku

Pryku Książę forum

Tez tu stoje

11. -mala159-

a na innej przeglądarce lub kliencie próbowaliście ?,tez to się powtarza ?

hiacynta, nikolabln oraz Makowiska lubią to.
  12. Pryku

Pryku Książę forum

Niestety nie, uzywam z lapka tylko FF ;x

hiacynta, nikolabln oraz Makowiska lubią to.
  13. -mala159-

to spróbuj na kliencie,ja też używałam przeglądarek ale za bardzo fiksowały i przerzuciłam się na klienta,smiga i nie zacina się a eventy zaczynam o14:05 lub 14:10

14. Pryku

Pryku Książę forum

Dziekuje :) ale najpierw na wszelaki wypadek wyprodukuje roslinki na te klucze, byc moze ze jakis blad sie wdarl albo ja cos pokrecilem chociaz staram sie robic to wedlug schematu jaki tu jest od bardziej "obcykanych" graczy

15. BiałyTrabant

BiałyTrabant Fanatyk forum

Próbowałem na kliencie i trzech innych przeglądarkach, nawet na telefonie.

hiacynta, nikolabln oraz -mala159- lubią to.
  16. karol540

karol540 Okazjonalny autor

Biały trabant pisz do pt mi już rubin odali szybko i sprawnie

17. gradient48

gradient48 Czeladnik forum

Jeszcze raz pisać?

Kolega pisał do PT w sobotę. Ja pisałem w niedzielę rano z tym samym problemem. Od razu przyszedł do mnie automat, że otrzymali zgłoszenie, a pół godziny później info od Ateny, że weryfikują. I żeby nie tworzyć nowych zgłoszeń w tej sprawie.

Czekam więc cierpliwie. Ale faktycznie, trochę przydługo to trwa...

18. ania5757

ania5757 Baron forum

dziekuje

hiacynta, nikolabln oraz -mala159- lubią to.
  19. -mala159-

Jak coś to pytaj podpowiemy jak iść,łatwiej jest jak się robi całość.Mało jest komnat gdzie trzeba wrócić z powrotem.Najcześciej idzie się do góry w lewy bok lub w prawy,czasami w dół.
    Pomocna jest mapa lochy bo zaznaczone jest gdzie się znajdujesz i w którą stronę iść.Kozystałam w sumie z niej za kazdym razem jak wykonałam zadanie w danej komnacie.Bardzo pomaga aby nie błądzić.

EDIT:

czy to komus pomoże 8),zrobiłam strzałki jak iść,jedna komnata jest pusta ,można ją zrobic po drodze ,to komnata 9

aby przejśc z komnaty 12 do 8 najpierw trzeba wykonać zadania w komnacie 19.Aby przejsc z komnaty 22 do 23 trzeba wykonać zadania w komnacie 25 lewa strona na dole,aby przejsc z 6 do 10 najpierw idziemy z 6 do 2 w góre aby zdobyc kamyk zielony.

Ostatnie edytowanie: 28 października 2024
  20. marynia53

marynia53 Cesarz forum

rozegrałam 22 gierki i nie mogę przejść dalej. Co mam zrobić? Na mojej mapie lochu nie tych pomarańczowych lub czerwonych znaków jak u Małej. Co to znaczy?

hiacynta i Aisha1969 lubią to.