Opinie Legenda Helgrid

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 23 października 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

No to ...
    ...całe lochy spenetrowane i z nagród wyczyszczone :p
    a Czarownica wyteleportowana z tego ,,ostatniego,, miejsca poszukiwań ( co pokazuje mapa) w ich głębokie czeluście ( na drugą stronę owej mapy) - i niech tam siedzi do kolejnej edycji :music:niezbyt prędkiej mam nadzieję .

No :music: A jeszcze lepiej się wymądrzać, że się takim mądrym było i się już skończyło :p;) ale Mietce powiedziałam, że bez pomocy forum
    ( i ewentowego) to byśmy po tym podziemiu się snuły do zaduszek pewnie xD:cry:albo i jeszcze dłużej.
    Najlepiej to sobie jednak na kartce tą mapę narysować i po kolei odhaczać już spenetrowane loszki - tak robię na bocznej i mi o wiele sprawniej idzie :p

2. klonek68

klonek68 Hrabia forum

JestxD brakowało mi do końca 1 skrzyneczka...połaziłem i znalazłem ukrytą pod liśćmi xDKoniec

3. Tyjas

Tyjas Forumowy żółtodziób

Właśnie wskoczyłem na 80 poziom i startuję z eventem. Na razie moim celem jest zdobycie jednego itemu, który na pewno mi się przyda bo mam mało itemów ogólnie. Więcej raczej nie dam rady bo nie mam żadnych bonusów do dyspozycji.

4. hapsak89

hapsak89 Wyjątkowy talent

Jeszcze tylko dwie komnaty do spenetrowania mi zostały, 4 klucze potrzebuję, ostatni wysiew eventówki na dzikiej rośnie. Na głównej wysiałam niezapominajkę z lekkim przyspieszeniem:p zobaczymy czy sypnie trochę więcej tego pyłku, bo tego mi najbardziej brakuje, ale jest nawet cień szansy, że uda mi się całość zrobić dzisiaj :D

Event i jego mechanika bardzo mi się podobają, poproszę więcej takich:inlove:

5. abask

abask Komandor forum

Wymęczyłam.... Skończyłam ale mam dość....
    Dziękuję za wszelką pomoc :)

6. asienka26

asienka26 Komandor forum

skonczylam dziekuje Ewa mala 159

hiacynta, Marzenakruczek oraz -mala159- lubią to.
  7. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

Asiu nmzc :) :),jak tylko mogę to pomagam,mnie ten typ eventu się podoba z tymi lochami ,dobrze jest opisany FAQ i dzieki temu nie błądziłam,tym razem MODzi stanęli na wysokosci zadania :D (superr opis-mapa)

8. s5trzelec

s5trzelec Okazjonalny autor

Też motałam się w tych lochach dopóki nie poczytałam Waszych rad. To właśnie one mi pomogły zrozumeć nie FAQ. Jestem już na finiszu eventu i mogę powiedzieć że podzielam zdanie innych fajna ta nowa mechanika eventu. Dzięki wielkie dla graczy za rady.

9. ata

ata Okazjonalny autor

[​IMG] [​IMG]
    Pomocy!
    Padł mi komputer.
    Dokończyłam sianie na telefonie.
    Rozegrałam gierkę.
    Jak odebrać nagrodę ze skrzynki na telefonie?
    Ludek tylko łazi od skrzynki do chmurki z przyciskiem odbierz , która znika jak chcę odebrać

Ostatnie edytowanie: 27 października 2024
  10. hapsak89

A grasz przez aplikację czy przez przeglądarkę na telefonie? Ja czasem gram na telefonie, ale normalnie przez przeglądarkę wchodzę, wszystko jest malutkie i ciężko niektóre rzeczy robić, ale da się to jakoś z grubsza ogarnąć. Na aplikacji niestety nie wszystko działa i jest jeszcze trochę niedopracowana

11. ata

ata Okazjonalny autor

Na chromie, a jest już klient na telefon?

hiacynta, Lenka6711 oraz Marzenakruczek lubią to.
  12. hapsak89

Aplikacja Farmerama mobile

13. ata

ata Okazjonalny autor

Ściągnęłam, niestety owieczki kręcą się
    Jakiś inny sposób, pomysł?

hiacynta, Lenka6711 oraz Marzenakruczek lubią to.
  14. Marzenakruczek

Marzenakruczek Ambasador forum

Jeszcze trochę mi zostało mam nadzieję, że zdążę. Pozdrawiam wszystkich

15. ata

ata Okazjonalny autor

Bardzo dziękuję!
    Weszłam jeszcze raz i udało się
    Pozdrawiam serdecznie

16. AngelGina

AngelGina Ambasador forum

Widzę, że co niektórzy są zachwyceni eventem... no ja nie, jak się zgubiłam w tych lochach, to nie wiedziałam. które komnaty mam zaliczone, nic nie widać na mapie, tylko otwarte drzwi, musiałam wyrysować sobie plan mapy na kartce i sama zaznaczałam sobie, co zrobiłam i cały czas zerkałam na mapę w poradniku, dla mnie to bez sensu, żeby cały czas mieć podgląd na dane w poradniku, bo inaczej, "ani rusz", takim sposobem jakoś przebrnęłam przez te lochy, zostały mi trzy komnaty do ogarnięcia, brakuje mi wypadajek do wyprodukowania kluczy.
    Gierki również nie przypadły mi do gustu, ale to moje przemyślenia, każdy ma inny gust ;)
    Może, gdyby mapa była bardziej zrozumiała, np. wprowadzić informacje o nagrodach, po najechaniu na skrzynie, odznaczaniu odebranych nagród i ukończonych komnat na tejże mapie, wykonywało by się event przyjemniej :)

17. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

Mnie osobiscie się event podoba ,wole go 100x niz samoloty ,jeszcze żadnego eventu z lataniem nie robiłam i nie mam zamiaru,a ten z przyjemnoscią zrobiłam -tyle ile chciałam 8).

Pisałam tu nie raz i nie dwa,żeby sobie zrobić rozpiskę komnat i przy nich od razu ile kluczy potrzeba a póżniej żeby nie błądzić porównywać mapę z FAQ ze swoja mapą ,to jest naprawdę duże udogodnienie,nie mozna zabłądzić bo nasza mapka pokazuje co zrobione-brak blokad i w którym miejscu się znajdujesz.Gra prosta i nie rozumię rozczarowań i narzekań ,że 10x wchodzi sie w to samo.A wystarczyło tylko odrobinę poczytać podpowiedzi.

No i teraz wyleją się na mnie pomyje xDxD

18. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Masz dużo racji, ale coś brakuje w poradniku, bo wiele osób nie wie jak zacząć event.
    Z sąsiadami rozmawiałam i problemem dla wielu była ta pierwsza komnata - te kwadraciki sugerują, że to właśnie tam są komnaty i jak się na nie kliknie, to przeniesiemy się do następnej komnaty i nie szukali wyjścia u góry czy z boków. Tym bardziej, że Helgrid można przeprowadzać kwadracik po kwadraciku, tylko po co jak można kliknąć w miejsce, gdzie chcemy ją przenieść i sama drepcze.:)
    A event prosty - tylko trzeba "załapać" mechanikę.:)

19. Pryku

Pryku Książę forum

wlasnie zalapac, samo poruszanie sie jest proste. U mnie gorzej z gierkami, niby staram sie strzelac tam gdzie te "specjalne pola" aby odkrylo, ale czasami trwa to zbyt dlugo ;x

20. hapsak89

Super, bardzo się cieszę, że się udało:D

hiacynta, bogusiania oraz Makowiska lubią to.