leśny żółw - zeżarł farmę :/

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika cyfrzakk, 24 kwietnia 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

ej ty stworek, tak ty w tym pancerzyku, gdzie uciekasz

postawiłem żółwia na leśnej, nakarmiłem wszystko super, stawiam salamadrę, latają kwiatki i ...

wywaliło z gry, trzeci dzień jakieś zakłócenia, :) a pytanie mam zadać, oki

czemu to się spowalnia, i nie pisać proszę że trzeba coś tam powyczyszczać bo to są podstawy, piszę tylko żeby dać znać że wykopuje, podczas normalnego działania, nawet nie było kilkuminutowej nieaktywności :)

coś serwery się przeciążają :D no tak, zostań w domu swoje robi :D

2. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

cyfrzakk, trudno mi coś konkretnego powiedzieć, bo nie mamy informacji o problemach z grą. U mnie działa normalnie. Przed paroma minutami mnie wylogowało, ale może po prostu coś dogrywano/korygowano. Często w początkowych godzinach eventów się tak dzieje. Jeśli u Ciebie nadal występują problemy, spróbuj standardowych czynności z poradnika >>Gdy gra nie działa - poradnik<<.

Czy masz jeszcze pytania?

3. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

no naprawiło się po ponownym zalogowaniu, może aktualizacja bazy danych kto wie :) no najważniejsze że działa :D :) o albo wiem odrzutowiec Air Force ONE przelatywał heheh :D

dobra zamykamy :D

4. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Grunt, że działa:) W takim razie zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.