Opinie Lato wraków

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 14 lipca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

A widzisz-chciałam zaraportować ten post ale zanim się za to zabrałam,to mi umknął-dziękuję. Ja chyba w temacie piszę-w Zgaduli,to wszystko fajnie brzmi a wychodzi,jak zwykle -.-
    Aniu-mi się nawet nie chce na to pnącze siać-tylko roboty z gałęziami do zbioru więcej a przeważnie ręcznie jadę albo robię głupawy komiks z dużą ilością zielska i innych rzeczy :( No nic-życzę powodzenia tym,co event robią.Pokibicuję zza krzaka porzeczki :p

2. gieniasprzet

gieniasprzet Analityk forum

event odpuszczam nie mam czasu klikać 60 gałązek pnącza i następne do kolekcji mi nie potrzebne praca po 14 godzin dziennie nie pozwala na siedzenie cały czas przed kompem powodzenia dla innych

3. michav765

michav765 Stały bywalec

Schemat na zdobycie pnącza z itemami oraz wszystkich TS i ZZ:D.
    Potrzeba 21330 badyla i 1027 robala czyli 79 karmy dla ryb.

Mała poprawka
    z pola 19 przechodzimy do 22.Bierzemy klucz nad polem 47.Osttni klucz do wyboru obok pól 67,73
    Da się uzbierać bez marnowania SN;)

Ostatnie edytowanie: 15 lipca 2016
  4. kika2891

kika2891 Czeladnik forum

Czy ja dobrze widzę że itemy są podwójnie czy może dostałam oczopląsu od tego labiryntu??

5. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

Jako że zmęczona jestem to do końca nie wiem jeszcze jak pójdę, chociaż moj nałóg chciałby zrobić wszystko :wuerg:
    jutro pomyślę co i jak...szkoda ze gałązki pnącza nie dają jakichś innych bonusów oprocz PD/tpd/sg... :p

u mnie juz cala farma w drzewach ktore jutro po 14 zbiore i wywale :p najpierw eventowka, potem wypadajki

6. -fifonik-

-fifonik- Zaawansowany

michav765, nie myślisz, że można by przejść od razy z 19 na 22 w twojej rozpiski ? a nagrody po kolei z jednej na drugą ?
    Nawet ten złoty klucz nie jest potrzebny bo koło 73 i 67 leżą wolne.
    Za dużo tych złotych kluczy :)
    Stare itemy są do bani, po 300-350PD z jednego pola (nowe w sumie też, dodatkowe by poszły też do paska)

Ostatnie edytowanie: 14 lipca 2016
  7. 7jessy75

7jessy75 Wyjątkowy talent

Ależ BP zadbało o tych co pracują a w pracy nie mają dostępu do komputera - będzie dostepna opcja - ukończ za floreny :p;).

Nawet nie zaczynam tego eventu - gdyby to była zima wraków - to coś bym tam przekosiła tych wodorostów, ale teraz nie mam szans. Może z 1/10 bym zrobiła, wiec wole nie ruszać wcale.

8. Pepa2016

Pepa2016 Mistrz forum

W temacie raczkujących graczy się wypowiem, bo właśnie mijają 4 (słownie: cztery) miesiące, odkąd uruchomiłam swoją farmę. Nie wiem, czy to dużo czy mało i czy jeszcze zaliczam się do młodych, ale mam 81 poziom na farmie, 125 na baha i 6,5 mln SG. Zarejestrowałam się 24 marca a pierwsze pnącze odpaliłam 6 kwietnia.
    Nie chwalę się, zresztą na starszych stażem graczach nie zrobi to żadnego wrażenia, chodzi mi tylko o to, że takim biednym świeżakiem na 2 poziomie jest się pół dnia. Przez pierwsze 2-3 tygodnie wbijałam dziennie po parę poziomów. Eventy też próbowałam robić, ale powiem szczerze, że tyle było motywów do ogarnięcia na samej farmie, że i bez dodatkowych zadań miałam co robić. Realnej kasy nie wydawałam, za to bardzo BARDZO pomogli mi życzliwi sąsiedzi :D od których dostawałam zagrody, drzewka i produkty rzemiosła.
    Tak więc myślę, że nie ma co nad nami świeżakami się tak litować i narzekać na wymagania eventowe w naszym imieniu. Nie mam kasztanka, drzew nawozowych i bimbalionów innych dopalaczy, a mimo to od połowy kwietnia zgarniam każde pnącze. Mierzę siły na zamiary, w przypadku takich zadań jak "Lato wraków" wybieram realną do zrobienia ścieżkę (wystarczy mi ok. 20 tys. gryki i 1 tys. robali), ulepszam puchary, sieję uszlachetnioną cebulę i może nie kończę pierwszego dnia, ale zdobywam to, czego chcę :)
    To gra strategiczna i jeśli się faktycznie ma jakąś strategię, potrafi dać dużo frajdy ;)

Ostatnie edytowanie: 15 lipca 2016
  9. peterek_w

peterek_w Nadzorca forum

Dodam jeszcze, żeby wywalić 53 - niepotrzebne jest ;)

Ja zrobiłem swoją drogę, po dodaniu kluczy do tej chyba będzie mnie kosztować jedną karmę więcej, ale zgarnę gwiazdki, które są dla mnie niezwykle istotne :D

Ostatnie edytowanie: 14 lipca 2016
  10. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

kwiatuszek5 Twoje posty zostały usunięte, proszę nie obrażać innych graczy i pisać w temacie.

***kacper*** lubi to.
  11. chomcio40

chomcio40 Zaawansowany

Zanim wtrącę swoje trzy (siano)grosze, wielkie dzięki za kawał roboty!
    53 faktycznie można pominąć a z 19 przejść od razu na 22 ale:
    1. Na odkrycie pól ze złotymi kluczami też potrzebujemy karmy dla ryb, a to daje dwie dodatkowe karmy między 1 a 2 oraz 2 a 3- a także trzecią między 20 a 21;
    2 Kluczy w sumie trzeba 5 (naklejka-której nie można ominąć, trzy itemy, pnącze), a na tej ścieżce są tylko trzy.
    Wyszło mi tak:
    wg ścieżki michava trzeba 79 karmy
    dodajemy dwa brakujące klucze przy 67 i 73 (+2)
    wyrzucamy 53 (-1)
    z 19 na 22 (-3)
    a ostatni brakujący klucz mamy nad 47 (+2)
    Czyli 79 :)

12. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Graj w grę farmerską polegającą głównie na sianiu i zbieraniu.
    Jęcz na forum kilka razy dziennie, że gra polega głównie na sianiu i zbieraniu.
    Nie ogarniam...
    Skręciłam nogę - pewnie przez tydzień lub dłużej będę głównie siać i zbierać, ale jeśli jęczeć to co najwyżej z bóluxD:cry:xD
    Dziękuję wszystkim publikującym mapki. Swojej nie wrzuciłam, bo słabo sobie radzę z obrabianiem grafik. Prostego screena wrzucę, ale skleić coś z kilku obrazków to wyższa szkoła jazdy:oops: W każdym razie widzę, że wszyscy mają podobną optymalną ścieżkę:)

13. zonaania2122

zonaania2122 Wyjątkowy talent

Te mapki są jak porządny GPS,nie można zboczyć;)z właściwej ścieżki.
    Ps.Ta gra polega właśnie(chyba)na sianiu,zbieraniu i marudzeniu.

14. tosia

tosia Nadzorca forum

ehh, najgorsze dla mnie to czekanie do 14:D farma czeka na event równie niecierpliwie jak i ja:D droga wybrana, priorytety ustalone, zobaczymy ile i co uda się zgarnąć z tego wraku, byle tylko nie pobłądzę, bo moja orientacja w terenie jest na poziomie zerowym albo jeszcze niżej:pxDxD

15. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

kwiatuszek5, zgodnie z Regulaminem, nakładam punkty karne za złamanie punktu:
    2.21. Multikonta na forum

Blokada konta na forum uniemożliwia użytkownikowi zalogowanie się na to konto. Próba omijania jej poprzez logowanie się z innego konta jest zabroniona.

Kara:
    51 pkt, permanentna blokada kont na forum lub w skrajnych przypadkach blokada konta w grze.

16. $Julietta$

$Julietta$ Czeladnik forum

Chyba mi się nie chce robić tego eventu, muszę się zastanowić. Po zastanowieniu stwierdzam, że mi się nie chce :).

kybek93 lubi to.
  17. Frytka2012

Frytka2012 Komandor forum

Witam poludniowe duszki;),
    nie bylo mnie kilka dni, wracam w sam raz na ewent, nic nie zbieralam, co bedzie to bedzie, co sie da zrobic, to zawsze wiecej jak nic nie robicxD,
    nie czytalam dobrze poradnika, zobacze jak zwykle jak sie ewent zacznie, poradnik czesto stresuje;),
    powodzenia wszystkim zycze, ;) i udanej zabawy;)

18. dosias

dosias Generał forum

mi wyszło że na całe pnącze z itemami potrzebuje 20520 gryki i 988 wypadajek, więc da się radę to zrobić

19. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Dobry . :)
    Wszystko w domku ogarnęłam i czekam na ewent , a tu jeszcze 2 godz . :)

20. rolnik_matik

rolnik_matik Mieszkaniec forum

A ja tam robię w ciemno, bez planowania. Na bieżąco będę siać, zbierać i oddawać, co zdobędę to zdobędę, jak nie to trudno. Poza tym rano zasiałam jęczmień - do zebrania ok. godz. 24 8) więc będę daleko w tyle. Szkoda, że właściciele gry nie czytają naszego forum i nie są świadomi że to co nam oferują przestaje nam się podobać. A kasy nie wydam, nie ma opcji. Właściwie jak bym przestała grać to ileż więcej miałabym czasu wolnego :D Pozdrawiam

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.