Opinie Lato wraków

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 14 lipca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. etanus

etanus Forum Pro

A etanusi ma luz w pupci, pnacze ma i itemy też a reszta to milczeniexDxDxD

gadek, .Robaczek. oraz juliuszka lubią to.
  2. __BiAłY__

__BiAłY__ Komandor forum

[ciach]

Aby coś dorzucić w temacie , zdążyłem jeszcze zgarnąć dodatkowo item: "Nurkowanie" i "Zapomniany skarb" gdyby ktoś potrzebował to
    pisać sówkę podczas G&T. Event ukończyłem na 72%.

Spokojnej nocki;)

Cytat usuniętego posta oraz komentarz usunęłam,

SMOD_Atena

Ostatnio edytowane przez moderatora: 22 lipca 2016
    Nutka, Anhedrea oraz Anetta41 lubią to.
  3. juliuszka

juliuszka Generał forum

Ale, że o co chodzi ?
    Czasami dyskusje w wątku eventowym nieco odbiegają od najistotniejszej dyskusji... właśnie - o czym ?
    O osiągnięciach ? O sukcesach ? O porażkach ? O pechu ? O niemożności ogarnięcia poradnika ? O lenistwie przy mozolnym sianiu i zbieraniu ?
    Faktycznie trudno jest ogarnąć całe możliwe spektrum forum a dotarcie do aktualnych poradników jest czasami "skomplikowane".
    Jednak tyle podpowiedzi od bardziej doświadczonych graczy + poradnik = niemalże sukces.
    Raczej nie ma gracza na niskim poziomie, który narzeka na niewykonalność eventu. To właśnie te lenie i nieroby marudzą, że cały świat jest przeciwko nim.
    Przecież nikt nie zmusza do grania. Ergo - nie marudzić i nie narzekać. Wybrać sobie inną formę rozrywki a nie rozdrapywać ran sobie i komuś innemu.

Albo jakoś tak !

I to by było na tyle z mojej strony.
    Już nie mogę się doczekać eventu, przy którym pomoc będzie nieco łatwiejsza (np. po jednej wypadajce na potrzebny element do eventu).

EDIT:

A po chwili zastanowienia - przecież ja nie muszę czytać tych różnych dyskusji a tym bardziej się w nich wypowiadać. (?) I tak byłoby o wiele lepiej.

EDIT 2:
    czego i Wam kochane dzieciaczki życzę :)

odpowiednie słowo "pomogłem" dobrać :)
    SMOD_Ghost

Ostatnio edytowane przez moderatora: 21 lipca 2016
  4. Peonia

Peonia Wyjątkowy talent

[ciach]
    Mnie zależy, ale nie narzekam. Też uważam, że dostaje niezłe fanty. Z jakiś stajennych tropikalnych, pięć ich było, chyba z tego pierwszego eventu piłkarskiego wylosowałam różowe wielbłądy, czerwone pandy zwykłe i flamingi. Nie lubię różu, ale wielbłądów nie oddam, ta zagroda jest mega zabawna. xDxD
    A co do eventu to przyznam, że dopiero wczoraj załapałam w czym rzecz. Za późno!xD

Cytat usuniętego posta usunęłam,

SMOD_Atena

gadek i tosia lubią to.
  5. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Ryzykowne marzenie ;)
    Wyobraź sobie taki scenariusz: 50 tysi badyla do wysiania... i po jednej wypadajce na każdy element 8)xD

6. juliuszka

juliuszka Generał forum

Ale mi chodziło o to, co było dawniej - np po jednym robaku na przynętę... itd.

7. zzizzie

Aha, a już się ucieszyłam, że marzy ci się wybalansowanie proporcji badyla i wypadajek xD

8. juliuszka

juliuszka Generał forum

No weź ...
    No co Ty ?
    -.-

9. zzizzie

Wyobrażasz sobie wątek eventowy...? 8)

A co do tego eventu, który się dziś zakończył, to mam wrażenie, że jednak lepiej są przyjmowane te eventy z mechanicznym (cóż, nazwijmy rzeczy po imieniu: bezmyślnym) sianiem i zbieraniem, sianiem i zbieraniem, sianiem i... i tak w kółeczko. Oczywiście nie za dużo siania i zdecydowanie jak najmniej wypadajek (a i tak zaraz będzie o tym przykręconym kurku, czy jest hydraulik na sali...?).
    I zero możliwości wyboru, bo możliwość wyboru zmusza do przestawienia się z klikania na te tam zwoje złożone z szarych komórek.

Te obecne propozycje eventów mają jak dla mnie ogromną zaletę w porównaniu z poprzednią sztampą - coś się przynajmniej zmienia, czy na lepsze, czy na gorsze to w sumie mniej ważne.
    Ale chyba jednak w mniejszości jestem.

10. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

mnie ten event dał pnącze i jezioro flamingów z tsa na wyspie i totalnego lenia do siania czegokolwiek :D

11. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

zzizzie oraz rysio - Wasze posty niewiele a właściwie nic nie wnoszące do tematu a prowokujące do kłótni usunęłam. Bardzo proszę o spokojne rozmowy na temat eventu bez personalnych wycieczek.

12. wolf031973

wolf031973 Książę forum

[ciach]
    A w temacie: dziekuję juliuszce za robale.:):):)

Offtop usunęłam.

SMOD_Atena

13. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

Skończyłam w 100% za pomoca irysów :) coś koło 300 SN poszło, ponad 2700 jeszcze mam w zapasie :)
    Z tsów jestem zadowolona:dostałam pierwsze moje wymarzone borsuki <3, czerwone kury-nie jest źle...zimorodki już 10, ale podobają mi się i mistrzostwo teraz:żółta jajcarnia :D jak zobaczyłam to mi się humor polepszył :d haha nie mogłam przestać się smiać :) w sam raz będzie do pociągu, a co...nie zamierzam narzekać-dostałam za darmo :)

z drzewek dostałam pierwsze drzewo rollini :) 2xtamaryndowiec xxl, pandanus xxl(dopiero moj drugi), moringa xxl, cedrat xl,
    pigwa xxl, niesplik japoński xxl(pierwszy moj), jarząb xxl, brzoskwinia xxl - takze tylko jedną xl dostałam wiec bardzo zadowolona jestem
    a no i żółtą tokarnię pałeczek jeszcze dostałam ;)
    widziałam na kole różową królikarnię wczoraj ale niestety wejściówki już zużyłam....a wygralam 25 SN, pomarańczę xxl i letnią doniczkę

czekam na kolejny event :) a tera uzupełniam sobie stodołę i męczę szklarnię non stop :)

14. SMOD_Atena

rysio Twoje posty usunęłam. Jeśli masz jakieś zastrzeżenia do moich posunięć to zapraszam ze zgłoszeniem do PT, link znajdziesz pod ramką gry. A posty łamiące Regulamin bardzo proszę zgłaszaj przy użyciu opcji "Raport" przy wybranym poście.

15. janafarm

janafarm Wielki mistrz forum

Może kiedyś zrobią event gdzie do ,oddania będą jaja tylko z zagród u siebie wysiedzianych , może , może

tosia i chrumcia91 lubią to.
  16. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

17. SMOD_Atena

Event zakończył się już jakiś czas temu, dziękujemy wszystkim za opinie. Wątek zamykam i archiwizuję.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.