Opinie Lato wraków

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 14 lipca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. seler70

seler70 Chodząca legenda forum

Witam,ja też właśnie zakończyłam event,trochę zakręcony był ale w sumie dzięki rozplanowaniu życzliwych udało się przebrnąć na min.Wytrwałości życzę walczącym .:)

2. __BiAłY__

__BiAłY__ Komandor forum

Ale jeżeli masz taki zapas gryki a robaków jak pisałaś brak, to nie bardzo rozumiem..... , na noc również siałaś grykę?

U mnie wyglądało to tak: w dzień gryka cztery zasiewy , nawet nie zawsze czasem trzy, i na noc goździki (mam na nie tylko uszlachetnienie ze szklarni -12% czas dojrzewania) i codziennie miałem około 4000 gryki +- i w granicach 180 robaków również +-

Starałem się w miarę kontrolować na równi roślinkę eventową z robakami , pnącze zdobyłem przy 58% zostało mi 290 gryki i chyba z 7 robaków!
    Trudno Następnym razem;) Pozdrawiam!

Ostatnie edytowanie: 20 lipca 2016
  3. WesołyJaś

WesołyJaś Czeladnik forum

Witam ja skończyłem 65% nawet,nawet to poszło..Pozdrawiam walczących do końca:)
    A tak trochę poza tematem to fajna ta nowa menażeria na bachamke:inlove: jedyne 45 ZBo_O

Anetta41, tosia oraz __BiAłY__ lubią to.
  4. lolek55

lolek55 Nadzorca forum

Im bliżej końca, tym mniej robaków z gryki, szkoda i prawie :cry::cry::cry: bo nie będę miała pnącza przez te robale>:(>:(.

tosia lubi to.
  5. annapop71

annapop71 Młodszy ekspert

mam 50% , reguralnie zaglądam, nie mam pojęcia co można jeszcze zrobić.

6. .savante.

.savante. Chodząca legenda forum

u mnie to nawet do po ósmej nie było mi pisane zalogować się na farmę, tak straszliwie zamulało :(
    ale na rekompensatę to bym specjalnie nie liczyła -.-

mam zrobione 91%
    teraz to już tak od niechcenia chyba skończę xD

7. wilandra

wilandra Analityk forum

Mistrze :D:D Ja na 32% utknęłam z butlą tlenową pod wodą:D I chyba nie odkryje dwóch itemów, które jeszcze chciałam mieć :D Może jeden z nich się uda do deadlinu zrobić :D Pnącza nie mam, ale i nie porywałam się z motyką na słońce :p
    Stan na chwilę obecną: 3 itemy, 4 sadzonki z nagród :)

8. Nutka

Nutka Komandor forum

Witam :).
    Event zrobiony w moim pojęciu w 100%, w pojęciu BP w 68% xD. Moje % ważniejsze :D.
    Najważniejsze nagrody zdobyłam :). Odkrywałam wg tabelki i nie bardzo się przyglądałam jakie drzewka czy zagrody odsłaniam. Patrzyłam w pasku na farmie i trochę się wczoraj zdziwiłam, że nie było żadnych drzewek na farmę, ale stwierdziłam trudno :music:. I tak, niczego ciekawego z tajemniczości nie dostałam, nawet drzewka na Baha mnie rozczarowały, bo tylko tamaryndowiec XXL, a reszta nic ciekawego 8). Aż tu ... czytam dzisiaj forum i patrzę a wszyscy piszą o odkrywaniu drzewek na farmie :D. O ja lama xD:cry:xD. Zaczęłam szukać głębiej ... i są :D. Jak dobrze, że jest forum :inlove:.
    Powodzenia wszystkim jeszcze walczącym o swoje miecie ;):).

9. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

doczłapałam do pnącza to może zerknę do tyłu co pominęłam xDale karmienie rybek robalami to nie moja bajka

10. dziunia49

dziunia49 Stary wyjadacz

u mnie to samo przez 2 godz nie szlo wejsc na farmerame

Anetta41 lubi to.
  11. lolek55

lolek55 Nadzorca forum

ja też nie mogłam i po co rano wstawać i obrabiać?????:p:p;).

Anetta41 i toDzasta lubią to.
  12. yogi16296

yogi16296 Stary wyjadacz

witam wściekle walczących. u mnie 74% i jakoś tak zostanie. odkryję jeszcze 1 itiem i koniec. pnącze działa z TS nerkowiec ucieszył bo borsuki się skryły do następnego. nic to. poczekam. pozdrawiam i życzę wysypu robali

toDzasta lubi to.
  13. Aisha1969

Aisha1969 Generał forum

witam,mam jeszcze 4 kroki do pnącza ,chyba zdążę :) z zagród i sadzonek nic szczególnego nie urodziło się

0olimpia0, __BiAłY__ oraz toDzasta lubią to.
  14. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Te informacje powtarzane są podczas wszystkich eventów i o ile się nie mylę była o tym mowa w którymś z OO, ale rzeczywiście w FAQ nie jest to sprecyzowane. Przekażę Twoją sugestię.

Jest nawet to OO : >>>klik<<<.

Ostatnie edytowanie: 20 lipca 2016
  15. cypiswp

cypiswp Nadzorca forum

O której godzinie kończy się jutro lato wraków?

16. juliuszka

juliuszka Generał forum

Najedź na prosiaka, to się dowiesz ;)

17. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

To ja sąsiadka zza między wykonałam event w 150 %, bo wg BP W 75%. xD

18. patrycja9922

patrycja9922 Cesarz forum

67% ukończonego eventu:)

Przed rozpoczęciem eventu posiałam na super polach gozdziki, a potem już gryka na dzień a na noc gozdziki (małe pola). Na Bahamie ze 2 razy posiałam na noc melona, a tak to cały czas gryka ;)

SN zużyłam nieco ponad 100 jednostek ;)

19. olesyya

olesyya Okazjonalny autor

Witam. Chciałam podziękować za wsparcie juliuszka:):):) i dotikampo:):):).Jestem wdzięczna za robale i inne rarytasy a także słowa sympatii.
    Udało mi się zdobyć 3 poziom na wyspie ,której nie mam .Robalków 65 a gryki 200:cry:

20. juliuszka

juliuszka Generał forum

Siej grykę z CMJ. Jutro podrzucę następny słoiczek !

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.