Opinie Lato wraków

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 14 lipca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Ja to w sumie bym tak chciała . Nakupała bym se koszyków ful , skończyła ewent w 1 dzień i gitara .
    Ale nie mogę :cry: więc się mozolę sama , kurcze to takie niesprawiedliwe , gdzie balans ? ;)

2. SYMPHYSODON

SYMPHYSODON Czeladnik forum

Ja też uważam,że event zakończony, chociaż pokazuje 71%, wszystko co chciałam mam, ale sieję dalej grykę i jeszcze jakieś pd czy sianogrosze sobie zgarnę, a co!

tosia i xBabciaEwa lubią to.
  3. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Kochani no biorę się za puchary -stoją złote na polach ale jak trzeba je zdeponować na drzewie mądrości to będę starała się szybko je tam wsadzić i bardziej je na maksa zrobić

Powiem że z różnych eventów jakie próbowałam na start to mi wypada ok 80 szt ze wszystkich pól i to różnie te pola przygotowane
    drzewa czy zagrody czy pola zwykłe rozsiane długo rosnącą rośliną przeważnie do tej pory cebula raz spróbowałam super pola i cebula i raz goździk
    Wypadalność ok 80 szt ale to nie tak że ich nie kończę , niektóre udało mi się nawet przed czasem ukończyć ( średnia wypadajkowa do róznych jak do tej pory eventów to ok 600 do 800 szt i to nie ważne czy jakaś łaka jest nie czynna czy wszystkie otwarte na wypadajki )

To do dzieła zbieram gwiazdki na te drzewo pozdrawiam wszystkich i trzymam kciuki dla dalej zbierających te robale i wielkie gratulacje dla cieszących się ukończonym eventem

4. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Ależ po co koszyczki, tyle badziewia się w nich dostaje niepotrzebnego ;)
    Nie sprawdzałam dalej (bo oczywiście zrobiłam aż dwa etapy tego poszukiwania skarbów, ten z jabłkami i czym tam, pszenicą chyba), ale te następne były do wzięcia po 20 florków za sztukę.
    Po co się motać, rozdrabniać i irytować... FL 20 razy ileś tam i event z głowy 8)
    No co ja na to mogę, że nie lubię takich myków 8)

5. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

I gitara , tak powinno być , a dlaczego ? a dlatego , że wszystko się da zrobić kochani , tylko trzeba chcieć .
    A teraz idę i nie wiem czy wrócę , bo po co , już wszystko mam . Gratuluję wszystkim graczom i do następnego ,
    Miłego , słonecznego dnia kochani . :)

6. zonaania2122

zonaania2122 Wyjątkowy talent

A może jeszcze misja stała z baobabami?Jak równo dla wszystkich to dla wszystkich.
    A w temacie.Jeszcze 3 karmy do pnącza i 10 do reszty.

7. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

zzizzie oraz ogi70 bardzo proszę o rozmowy na temat obecnego eventu Lato wraków.

Dziękuję, fajnie jest tak robić zadania jak niczego nie brakuje xD

Powodzenia życzę.
    Przy okazji bardzo dziękuję AgiFarm83 za mapkę, zaglądałam do niej i była bardzo pomocna :inlove:

juliuszka jesteś niemożliwa, nie widziałam gdzie głowę przed tym deszczem robaczków schować, dziękuje pięknie :inlove:

8. AngelGina

AngelGina Ambasador forum

Ja akurat mam kasztanka, ale jeszcze go nie użyłam, mam uszlachetnione goździki, ale sieję normalnie i co ważne mam zdeponowane na maxa puchary i z pola goździków miałam nawet 18 robaczków, zdażało się i 23, 25, 28, więc podobnie do Ciebie :D owszem były też lepsze wysypy robaczków, jak 30, a nawet 37, ale to czasem :) Wyspa bardzo słabo daje wypadajki, jak na melona wypadło mi 19 robaczków, za to imbir dał 23 ;) Nie ma chyba reguły, raz wypada tak, raz inaczej. W tej chwili złapałam już wśród morszczynów pnącze i co lepsze nagrody :D Mam 65% skończone :)
    Ale warto te puchary mieć już zdeponowane, zawsze to jakaś szansa na lepszy wysyp :)
    Dzisiaj kolczoch na wyspie rzucił 30 sztuk, normalnie nie wierzę, może lepszy dzień, ciekawe ile mi goździki dzisiaj sypną? ;)

Ostatnie edytowanie: 20 lipca 2016
  9. patrycja9922

patrycja9922 Cesarz forum

61% eventu zrobione
    Pnącze zdobyte, plus wszystkie TS i kupony. Teraz poluję na SP ;)

10. __BiAłY__

__BiAłY__ Komandor forum

Witam! chodziło Ci o skończenie całego eventu? ale po co...? To co najważniejsze zdobyłem po 58% eventu!!! czyli kompletne pnącze , wszystkie TS i oczywiście po drodze 8x kupon 12h nic więcej tam extra fajnego nie widzę , no może jeszcze 10szt SP ale na to mam jeszcze cały dzień!!! SN zużyłem tylko na 2 pierwsze rozsiewy! , Żadnych dobroci w postaci pnącza kasztanowego czy drzew nawozowych nie posiadam z resztą mam dopiero 83lvl , i puchary również na maxa nie są zdeponowane (24%)! Po prostu trzeba mierzyć siły na zamiary dla mnie te 58% To tak jak 100%
    Miłego dnia;)

11. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

ja mam 64 % i do pnącza brakło gryki xD gdzieś tam na boki wlazłam po drodze
    więc jeszcze nie skończyłam eventu

co wy z tym kasztankiem macie? użyć nie użyć - mamy to używamy :) - ja używam go z reguły na wypadajki jedynie bo z tymi odwieczny u mnie problem mimo bonusów zdeponowanych pucharów itp cebula się uszlachetnić nie dała wiekami do miłości ale uszlachetnione goździki na super polach zawsze dają wypadajkę z każdego pola

12. AngelGina

AngelGina Ambasador forum

U mnie zdobycie pnącza i zgarnięcie po drodze ciekawszych nagród pochłonęło 65%, ale przyznam, że na początku pobłądziłam w tych morszczynach, dopiero czytając forum, skorzystałam z mapek miłych graczy, którzy je tu zamieścili... i poszłam jak burza :D

13. Pepa2016

Pepa2016 Mistrz forum

Tak jak przewidywałam - nie w pierwszej a w piątej dobie eventu, ale sukces osiągnęłam - pnącze działa, tajemniczości dojrzewają (na 4 drzewka 3 jarząby, ech), mam kupony, banany, gwiazdki, a jak gryka dojrzeje zgarnę jeszcze dodatkowy item :D

Nie mam drzew nawozowych i mitycznego kasztanka, który urasta do rangi świętego Graala - bez niego farmerze lepiej zdejmij gumofilce i przerzuć się na walki czołgów, bo tu w grze już nic nie osiągniesz. Zamiast "straszyć" nas młodych - o których tak wiele osób się tu troszczy - dołującymi przepowiedniami, lepiej dawajcie realne porady. Właśnie dzięki forum mam ulepszoną maksymalnie cebulę, zdeponowane puchary, a na początku siania eventówki używam białej niewinności i kerstsolu, które kupuję na targu :) To są cenne wskazówki.
    A ta troska o nowych graczy, z całym szacunkiem dla starszyzny, często wygląda mi na zaklinanie rzeczywistości we własnym interesie - "jak ponarzekam, że event za trudny, wypadajki nie lecą, a losowość jest do kitu, przez co biedne juniory płaczą po nocach z frustracji, może Wielki Chiński Brat to przeczyta, obniży wymagania i dzięki temu mnie też będzie łatwiej" :p

14. jk_1982

jk_1982 Wielki mistrz forum

witam, ja mam 51% zrobione, żeby odblokować pnącze potrzeba mi jeszcze ok 390 wypadajek co raczej jest nie możliwe. Także ewencik będzie nie skończony.:cry:

tosia lubi to.
  15. tosia

tosia Nadzorca forum

to i ja się pochwalę:)pnącze od wczoraj działa przy 57%:), po drodze zgarnęłam kupony, ts i tz, teraz to zobaczę co tam jest jeszcze ciekawego:)ogólnie event bez spinki, trochę mozolny w sianiu ale chyba o to chodzi na farmie:p
    nie mam kasztanka ani nawozowych (nie wiem po co się tłumaczę ale jak wszyscy to wszyscy), co mnie bardzo boli ale szklarnia pracuje od jakiegoś czasu bardzo intensywnie:)pucharów nie zdeponowałam jeszcze, tak więc biegam z nimi od pola do pola, odświeżając grę, co jest jeszcze bardziej mozolne ale zauważyłam, że bez bieganiny z pucharami mam z pola goździków ok 20 sztuk/pole wypadajek a z bieganiną z pucharami po polach mam już między 30 a 35/pole, więc różnica u mnie znaczna:)obecnie zbieram gwiazdki na zdeponowanie pucharów aby nie tracić miejsca na nie i nie musieć się pilnować aby je postawić i przestawiać:D itd.

gratuluję tym co doszli do pnącza i mają co chcieli a walczącym życzę powodzenia i trzymam kciuki:)

EDIT: a tak na marginesie jak już ktoś ma kasztanka i SN to dlaczego ma go nie używać? Zdobył pnącze, więc czemu ma się marnować, gdybym ja miała to bym na pewno używała i tyle, bez tłumaczenia się wszystkim naokoło z tego faktu:)

16. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Dzięki:)

A z 1 ts otrzymałam czerwone bobry:)
    Na wyspie żółte pandy:)
    Jeszcze chcę 4 zagrody z szansą na borsuka zdobyć:)

Ale już sieję spokojnie, wiem,że pnącze mam:)

Dnia dobrego, uśmiechu od ludzi szczeregoxD;)

17. __BiAłY__

__BiAłY__ Komandor forum

A ja od razu zdecydowałem się iść najkrótszą drogą do pnącza , która super została przedstawiona przez Graczy:),a nawet nie do końca bo tam chyba w połowie dodatkowo zabrałem 2x "Skellig"
    wyspowe TS- (dodatkowo 2 pasze) Wiedziałem , że nie mam się co porywać na całość , Ci co tak zrobili na początku mają co niektórzy teraz problem dobić do pnącza!
    Pnącze zdobyłem mając dokładnie 58% , a została jeszcze doba eventu;)

18. toDzasta

toDzasta Komandor forum

57% zrobione:) Teraz idąc od końca zbieram nagrody:) Jeszcze 36 karmień przede mną, czyli 9720 (z czego mam 7568 gryki) i 468 robaczków

19. fietole

fietole Koneser forum

A ja żałuję że zaczynałam te event bo nawet pnącza nie ma szan żebym zdobyła bo robaki chyba mi jakieś ptaszyska wyjadają :cry:
    Z całego pola od wczoraj wyjdzie 4 lub 6 , a na początku było po 12 - 16 !!!!
    Coraz bardziej się starają aby zniechęcić mnie do gry :sleepy:

agniecha$ lubi to.
  20. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

Dotarłam do pnącza i do itemów na nie :) pozbierałam jeszcze to co mogłam po drodze ( oprócz pokemonów... xD )
    Żeby skończyć całość brakuje mi 611 robaków-teraz mam posianą guaranę i orzech laskowy, na noc pójdą goździki i melon i więc do jutra troche wypadnie a resztę sobie dorobię kasztankiem :)

po co mi 100%? a tak sobie wymyśliłam... skoro mogę to czemu mam nie zrobić? :p

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.