Opinie Lato wraków

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 14 lipca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. hp25

hp25 Forum Pro

No i o to chodzi. Jak dla mnie więcej takich eventów każdy robi to co dla niego jest opłacalne, na co ma w danym momencie czas.
    Ja mam na zbyciu SN, więc robalami się nie przejmuję, a kombajn z drabin pracuje nad gryką, więc ja uzależniam ilość odkrytych itemów od tego gryki, a nie od robali.
    Pozdrawiam wszystkich walczących i marudów użalających się nad swoją trudną sytuacją w grze.

PS Nie wiem czy odkrywać "Ekipę sprzątaczy". Mi nie jest potrzebna. Gdyby ktoś chciał ją dla siebie z przyjemnością w zamian za srebrną katarynkę lub srebrną piłę dwuosobową, to proszę o sówkę na hp25, wtedy będzie to dla mnie kolejny cel tego eventu.

2. skorpionek2007

skorpionek2007 Hrabia forum

dobry
    u mnie sianie idzie w miare tylko te wypadajki to jakis koszmar :( mam 32 procent dopiero a gdzie do konca

3. hp25

hp25 Forum Pro

To ja jestem zdecydowanie lepszy od Ciebie mam 33% :) :) :p

4. skorpionek2007

skorpionek2007 Hrabia forum

o widzisz jak mkniesz jak wiatr ..gdzie mi tam do ciebie ...za godzinke zbieram badylka :p a ja to glupia pinda jestem bo w amoku albo chorobie wzielam 2 itemy wcale mi niepotrzebne do niczego

5. kybek93

kybek93 Chodząca legenda forum

Dzień dobry!
    Stan postępu 95%
    Zabrakło 400 szt gryki.
    Za jakieś 3 h ewent zakończę.
    Pozdrawiam wojujących z wypadajkami...

6. foska75

foska75 Okazjonalny autor

Robiłam wg mapki ze strony 7, do pnącza zabrakły 2 (słownie: dwa) robale... Za dwie godzinki koniec, ewentualnie spokojnie pozbieram to wszystko co zostało :). Kasztanka odpaliłam na początku. Reszta jak zawsze: w ciągu dnia gryka, na noc cebula.
    Pozdrawiam walczących :)

7. cetynio

cetynio Zaawansowany

Dzień doberek walczącym. To ja tu pożalić się zamierzam na moje nędzne 33 %, a tu lepsiejsi ode mnie mają tyle? Chyba ściemniacie z lekka a te 33 to macie do końca :) Gryki troszkę wyrosło ale robalki to nie wiem, gdzieś się ciągle rozłażą, chyba na inne farmy. Co zrobię kilka kroków, to stoję. Tyle godzin czekania na następne kilka sztuk. Jakoś czarno widzę dotarcie do pnącza.

Ostatnie edytowanie: 18 lipca 2016
  8. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Dzień dobry :)
    U mnie robali 728 szt. gryki 10 szt. i 0 % postępu xD Ależ jestem z siebie dumna xD, że nie złamałam się i nie zaczęłam robić tego eventu xD.

9. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

1 item nadprogramowy - sprzątacze. Ma ktoś robali na Swiik!!! Monety!!! ? To bym sobie odpuścił i bardzo chętnie podziękował :) I poszedł prosto do pnącza i kuponów, bo za godzinę zbiór gryki i robali brak 600 - 700 jakbym brał z itemem a bez to nie chce mi się liczyć8)

Alicjanastka, tosia oraz zonaania2122 lubią to.
  10. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Dziękuję za zaoferowanie pomocy:)

Dziś mi padła ładowarka do laptopa,kabelek się nadpalił,ale już naprawione i mogę dalej grykę siać i zbierać.

11. Ranczo52

Ranczo52 Młodszy ekspert

Wg mnie event niedopracowany, trudny do prawidłowego wykonania, ja odpuszczam.

Alicjanastka lubi to.
  12. 0olimpia0

0olimpia0 Chodząca legenda forum

Witam

Jesteś lepsza ode mnie :) xD

6%, 194 gryki i 677 robali ;)

Pozdrawiam i trzymam kciuki za walczących :)

13. Alicjanastka

Alicjanastka Chodząca legenda forum

Ja mam 49% i robali na stanie 2 szt. A jak leciały robale z cebuli, może ktoś napisać? Cały czas siałam eventówkę i jej akurat mam dosyć, tylko teraz te nieszczęsne robale. Powodzenia życzę wszystkim walczącym i sobie też :).

14. -andzia-7070

-andzia-7070 Czeladnik forum

zrobiłam 1% bo nie wymagał siania
    latem trudniej o czas

15. wilandra

wilandra Analityk forum

Kurek z robalami chyba przykręcony :( poluje na itemy ale nurek stanął w środku wraku :D

kybek93, Nutka, ross2 i dalsza osoba lubią to.
  16. ***kacper***

***kacper*** Baron forum

Trudności w nim nie widzę - za to pracę "z głową" tak. Trzeba pomyśleć albo skorzystać z rad zamieszczanych na Forum i "idzie " się powoli do przodu. Powodzenia.

17. kasia6100

kasia6100 Mistrz forum

ja mam aż 35% haha...robię tyle, żeby dostać pnącze a jak zostanie czasu, chęci, robaków i gryki to bd się zastanawiała nad dodatkowymi nagrodami.... trochę już zebrałam, wejsciówki i ts, kupony mam w planach napewno i tajemniczości z zagród bo tam mam braki

kybek93 i tosia lubią to.
  18. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Zrobiłam ten 1 %, oddałam marchewkę :D

19. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Dobry , to się napracowałaś ........ czas odpocząć .
    Czekam i czekam i czekam , na co ? na grykę , jeszcze 30 min poczekam . :)

20. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Mnie duma też rozpiera .... w pasie xD.
    Mam podobne dane jak u Ciebie , ale robali tylko 339 , chyba jakaś zmowa + azjatycki miecz Damoklesa* wisi mi nad głową , czy inną szyją.
    Takie mnie przemyślenie naszło , czy w ogóle wezmę się jeszcze za sianie eventowe poza dożynkami.
    Naprawdę delikatnej petardy będzie potrzeba.
    Wątek ciekawy , klasyka wymiata 8).
    Powodzenia i dobrej zabawy.

Bry przed.

* przenośnie: wyrok losu, niebezpieczeństwo, zagrożenie nieubłaganie wiszące nad człowiekiem

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.