Opinie Lato wraków

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 14 lipca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

u mnie z róż wypadło 68 robali - strasznie mało:( Chyba się pożegnam z tą grą>:(

2. Megan

Megan Komandor forum

Dzień dobry:)
    Nie wszystkim tak wypada, u mnie z jednego pola gryki wypada od 5 do 2 robali, z cebuli 20-15, z irysa 24, więc nie wiem czy to jest dobrze, moim zdaniem tak średnio.
    Trochę to dziwne, że z jednego pola cebuli wypadnie 20 sztuk a z drugiego zaledwie 15, gdzie jest taka sama ilość pól.

Event zakończę jutro, idę powoli, nie spiesząc się, sieje grykę na dwóch polach, na dwóch cały czas długorosnące, mam zamiar wziąć więcej niż pnącze z itemami:)

Powodzenia walczącym z gryką i robalamixD

3. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Za godzinę zbieram grykę z wyspy i znowu sieję, a potem lecę w real.:)Cebula na całej farmie do zbioru wieczorem.:music:Stan eventu 46 procent. Chyba nie najgorzej8)

4. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

42 % zrobione roślinki za godz będę miała .Brak 268 robali to pnącza

Ostatnie edytowanie: 18 lipca 2016
  5. krasnoludek10

Z melonów i trawy cytrynowej tylko 23 robale. Jakaś paranoja... Najwyżej nie zdobędę pnącza i ostatniego itemu - trudno!

EDIT: 37% ... Na tak marne nagrody nie wydam ani 1 złotówki, ani 1 kropli SN nie zużyję! Koniec i basta!!!!!!!! Miarka się przebrała!!!!!!!

6. natalusia205

natalusia205 Forumowy żółtodziób

Proszę powiedzcie mi o co chodzi z tym kasztanem? Jak się go uruchamia i jak go zdobyć? Bo wypadajki to straszna marnota:/

7. hp25

hp25 Forum Pro

A może lepiej olej nagrody po drodze i odkryj pnącze, a nie itemy.
    Pnącza inaczej nie zdobędziesz.
    Itemy zawsze można zdobyć w G&T.
    Ja zawsze w takich sytuacjach, gdy z jakichś powodów nie jestem w stanie zrobić całego eventu tak robię. Owszem różnie bywa też z tymi itemami, ale wiadomo że w kryzysowych sytuacjach trzeba zaryzykować i na coś postawić.
    Wybór należy do Ciebie:)

PS Ja mam pnącze z ostatniego Oktoberfestu i do dzisiaj nie mogę zdobyć potrzebnych itemów, ale trudno w tym przypadku ryzyko się nie opłaciło, ale do wszystkich pozostałych mi się udało zdobyć.

8. .savante.

.savante. Chodząca legenda forum

u mnie aktualnie 63%
    zostało mi tylko 10 sztuk karmy to skombinowania, aby dostać się do pnącza xD
    resztę też pewnie zrobię, bo znając życie jak pnącze zdobyte to i wypadajki zaczynają lepiej lecieć ;)
    ale czy zrobię wszystko jak leci, czy będę wybierać - to jeszcze nie wiem 8)

9. krasnoludek10

Sorka, ale ja wolę nie mieć pnącza (prawie zawsze zbieram je ręcznie) a zdobyć 8 kuponów 12 h i ostatni item - na Wyspę Skarbów jak znalazł:p

zonaania2122 i xBabciaEwa lubią to.
  10. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

U mnie z gryki ze wszystkich 4 łąk wypadało koło 20-30 robakow-az sie dziwiłam że tak dużo...ale to dzięki zdeponowaniu pucharów
    juz mam 784 robaki, buraki cukrowe posiane na dzień, wieczorem zbiore (fajnie ze rosną 11 i pół godziny :D )

rolnik_matik, kybek93 oraz zonaania2122 lubią to.
  11. hp25

hp25 Forum Pro

Ale dlaczego sorry, to była moja sugestia do tego co ja robię, a to co Ty zrobisz to tylko i wyłącznie Twoja sprawa nic mi do tego. Na pewno te kupony są niezłą alternatywą dla pnącza. Pozdrawiam

12. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

Czy może ktoś z Was sprawdzał czy z kalarepy na superpolach jest 100% wypadajek przy tym evencie? ;)

kybek93 i zonaania2122 lubią to.
  13. AngelGina

AngelGina Generał forum

U mnie z całego pola melonów tylko 19 robaków, więc jeszcze mniej, dobrze że chociaż goździki trochę dały, w sumie z trzech pól goździków wyleciało mi 113 robaczków, co prawda jest to kropla w morzu potrzeb, ale zawsze do przodu :) Szansa na pnącze jest, bo brakuje mi tak około 400 robaczków ;)

14. krasnoludek10

U mnie brak około 700 robali, także raczej nawet szansy na pnącze nie ma.

15. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

Pływam wśród morszczynów i dostrzegam, że przy odpowiednim prądzie kupony zagarniasz prawą ręką płynąc do pnącza, nie karmiąc przy tym dodatkowych ryb. Można mieć i jedno i drugie, ale ja .... delektuję się "polako"*. A przy okazji zgarniam i prawą i lewą ręką co mi się nawinie. 23 % mocy osiągnięte.
    *polako- powoli

16. tosia

tosia Nadzorca forum

a mi brakuje 24 karmy do pnącza:)jeśli wypadajki polecą tak jak teraz to powinnam 21.07 zdobyć pnącze przed 14:00 i chyba tyle, no chyba że będzie cud i coś jeszcze uda się zgarnąć:p

17. milunio

milunio Półbóstwo forum

witajcie....do pnącza tylko 10 karmień ryb, itemy w komplecie, tymczasem dorabiam robale goździkami. A jak zostaną zapasy to zgarnę co tam po tzw "boczkach" upatrzę w podwodnych czeluściach morskich :p:p

ps: kupony już zagarnięte do sieci

18. hp25

hp25 Forum Pro

Faktycznie masz rację, że kupony nie kolidują z pnączem i itemami. Ale się dałem wkręcić:)

19. Aqqus

Aqqus Okazjonalny autor

Fakt, że nagrody wybitne miernoty..
    Do robali mam ambiwalentne uczucia - ni to strach, ni to ciekawość :p
    W sumie tylko dzięki nieciekawej aurze za oknem, coś tam robię w tym event'owym temacie..
    Powoli, bez szaleństw.. leniwie, wręcz ociężale mi to idzie xD

20. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

Zaraz tam wrobić.
    krasnoludek10 przyjął po prostu inną technikę pływania i nie daje się nieść z prądem na otwartym morzu tylko nurkuje w zatokach.
    A przecież wszystko zależy od tego jaki cel chcemy osiągnąć. Ja wybieram spokój i daję się ponieść, bo .... regularne sianie i zbieranie nie jest moją mocną stroną. No i uwielbiam cień czyli drzewka, zatem to robaki czekają na grykę. Te brakujące 408 do końca eventu wyleci. Gorzej z gryką, ale .... nie muszę mieć wszystkiego. Dwa klucze nadal grzecznie czekają na decyzję co nimi otworzę.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.