Opinie Lato wraków

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 14 lipca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. hp25

hp25 Forum Pro

Ale o czym Ty piszesz. Grając od 2011 roku miałeś możliwość zdobycia baobabów nawozowych, pnącza kasztanka, a one w zasadzie są potrzebne tylko do wypadajek.
    Ja w tej chwili mam raptem 26%, ale trzymają mnie wypadajki. (Jak je zdobędę pisałem wcześniej)
    Sianie (nie zupełne minimum, ale raczej coś więcej planuję zdobyć, chociażby podwójne nowe itemy czy ZB) planuję skończyć we wtorek. Sieję raptem na 3 polach i to tylko na 129*4 małych polach, więc rezerwę pól do siania mam sporą (po prostu nie chce mi się demolować drzew i zagród stałych). Zbieram raptem 4 razy dziennie, czyli wystarczy wejść 4 razy na farmę (nawet pracując zawodowo).
    Podsumowując event wymagający troszkę myślenia (czyt. obrania jakiejś strategii o którą Ci chodzi). Nie rozumiem więc, gdzie masz ten wyścig szczurów.

Ostatnie edytowanie: 18 lipca 2016
  2. marko

marko Forumowy żółtodziób

Witam Farmerów

Event zacząłem wczoraj po południu jakoś tak zeszło ... na stanie dopiero 5 tys gryki ale robaczki dopisały aż 120 szt z samej roślinki eventowej
    Ja myślę że rysio ma racje ...coś w tym losowości musi być

Ja nie mam uszlachetnionej cebuli ani róż bo leniem jakoś jestem ,kiedyś uszlachetniłem jagode żeby zobaczyć jakie to ma znaczenie ale szybko się znudziłem widząc marne efekty , pucharów też nie mam ale zrobię co niektóre eventy

3. yogi16296

yogi16296 Stary wyjadacz

witam zatroskanych farmerów. czytam o nerwówkach i czytam ..... znowu to samo ale z innej strony brrrr... u mnie 34% i jakoś leci. blokują mnie robale. mam pnącze ale używam w ostateczności. wolę pomalutku. dzięki za poradnik z drogą dużo pomaga. pozdrawiam

4. makowiec65

makowiec65 Czeladnik forum

bardzo dziękuję za odpowiedź, zawsze zmieniałam małe pola na duże,tym razem zasiałam bez zmiany pól

kybek93, dantic3 oraz tz23 lubią to.
  5. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

34% zrobione

6. dirkpitt

dirkpitt Forum Pro

4/dzień dają xxl - normalnie to 36h
    Jak dla mnie Rysia rozumiem

kybek93 i dantic3 lubią to.
  7. Antenka18

Antenka18 Ambasador forum

Nie korzystasz z podstawowych udogodnień które oferuje gra,a które nie wymagają wkładania w grę realnych pieniędzy to i potem efekty są niezadowalające.

Ostatnie edytowanie: 17 lipca 2016
  8. .Robaczek.

.Robaczek. Generał forum

Roślina na plan minimum w komplecie... zasiałam jeszcze raz z nadzieją że zdążę zgarnąć jeszcze kilka interesujących mnie nagród których nie uwzględniłam w najkrótszej drodze do pnącza i itemów. Zbiór ok 23 a potem już róże i goździki... wypadajek na tą chwilę około 500... czyli w okolicy półmetku do planu minimum... nic nie wrzuciłam jeszcze do eventu...

9. .dorotka01.

.dorotka01. Cesarz forum

Witam gratuluję Tym co już skończyli i zdobyli to co chcieli ja nadal się bawię na obecną chwilę mam 38% ale biorę po drodze wszystkie atrakcyjne prezenciki

10. .savante.

.savante. Chodząca legenda forum

ja też nie młoda farmerka a mam dopiero 25% :)
    ale spokojnie, rzadko kiedy nie udaje mi się nie skończyć jeśli zaplanowałam, że skończę:p
    a tak właśnie sobie zaplanowałam, więc powolutku idę do przodu;)

za nieco ponad 2 godzinki kolejny zbiór, gryki mam już ponad 11000, z robalkami trochę krucho, ale i na to znajdzie się rozwiązanie8)

11. zonaania2122

zonaania2122 Wyjątkowy talent

1% to dopiero wstyd,a też stary farmer ze mnie:p
    Kasztanka mam a użyłem go kiedyś tylko raz,nie był mi do tej pory potrzebny.A że skończe (lub nie)event w ostatni dzień?No i co z tego?Świat się z tego powodu nie zawali.
    A niesprawiedliwe to jest to że ktoś trafił 6 w totka.Ktoś a nie ja.(Choć nawet kuponu nie wysłałem.)

12. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

Jestem starą farmerką, sieje sobie spokojnie, mam teraz ponad 15 tys gryki, za 3 godz. ostatni zbiór, na noc coś dłużej rosnącego. Z moich obliczeń wynika, ze jutro roślinka bedzie już w komplecie na pnacze z itemami. Robaków mam 586 i nie panikuję, to dopiero trzecia doba eventu, do czwartku nawet bez kasztanka skończę. Siać bedę do końca, to coś dodatkowo zdobędę i będę happy. Nie rozumiem tych, którzy już marudzą, ze nie skończą, jeszcze jest tyle czasu....W czwartek zobaczę ile mi brakuje wypadajek i najwyzej dorobię, ale może nie bede musiała, zobaczymy. Na razie sie nie martwię, jest mi obojętne, czy skończe po trzech, czy czterech dniach.

13. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Posty, które niczego do tematu eventu nie wnosiły, usunęłam. Bardzo proszę mniej osobistych wycieczek, które mogłyby urazić odbiorców, a więcej rozmów w temacie.

14. zybiaaa

zybiaaa Forumowy żółtodziób

ta gra zaczyna irytowac...to jest chore z tymi wypadajkami !!!

kybek93 i dantic3 lubią to.
  15. hp25

hp25 Forum Pro

Jak masz turbo nawozowe, to też będziesz miał raz na dzień 4SN, ale uważasz się za pokrzywdzonego, to dalej tak uważaj. Twoja sprawa.
    Eventówka nadal rośnie.

16. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Dzień dobry

Gryka już uzbierana w ilości potrzebnej na minimum ,ale jeszcze na baha będę siała w razie większej możliwości zdobycia nagród w tej
    zabawie ..gdy robaczki nie zawiodą [​IMG].
    U mnie robali 380 mimo zbierania z nocy cebuli a w dzień gryki ( może dlatego że jestem złą farmerką albo źle coś robię :(), ale się zobaczy jak pójdzie ,
    mam cichą nadzieję że się uda ...no a wiadomo czyją matką jest nadzieja.

17. AngelGina

AngelGina Generał forum

To fajnie ;) Też bym korzystała z takiej okazji :)
    W tej chwili mam 33% zrobione, posiałam goździki i melon dla robaczków, mam nadzieję, że im posmakują te rarytasy i całymi chmarami je jutro zbiorę :D

18. jaadao

jaadao Wyjątkowy talent

Brakuje robali, ale jeszcze jest trochę czasu do końca eventu - musi się udać. Jak dla mnie minimum, interesuje mnie pnącze i to co się uda po drodze zdobyć.

19. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Nie wiem jak u Was, ale moje robale to jakieś dziwnie zdyscyplinowane są. Tresowane czy co?
    - 229 szt. w piątek,
    - 231 szt. w sobotę,
    - 233 szt. dzisiaj.
    Jeśli jutro wypadnie 235 szt. - zacznę się ich baćxD W tym tempie skończę event (w planowanym zakresie) w środę rano:)

20. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

37% eventu wykonane. Nie wiem czy dobrze robię,nie patrzę na żadne mapki. Odkrywam morszczyn,który mi się podświetla i biorę czasem owoce morza po drodze. Robali mam jeszcze 519, gryka wszędzie zasiana i jeszcze 69 sztuk w stodole:)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.